Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Съгласна! Много я обича Heart

Това не го видях? Изрязано или от сета?

Тази прегръдка от снимката я няма в сцената с наздравицата, зад кадър е, но сцената беше разкошна, наистина.

Много недоглеждания от страна на новия режисьор. Капка течност не прокапа по време на това раждане, нито кръв. Юрганчето остана розово и чисто. Не харесвам как се движи камерата, странно въртене на моменти, твърде близък план във всяка сцена, твърде честа смяна на плана, но наистина това да са му кусурите. Затрогващо сближаване на АсФерчетата!

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 16:46 от Дданни

# 271
Заповядайте и хубава вечер с Ферхат Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=CMOeDLxpQXA

# 272
https://www.kanald.com.tr/siyah-beyaz-ask/fragmanlar/siyah-beyaz … net-ozel-fragmani

Специален интернет фрагман за 18 епизод. Йозгюр кара Суна да се обади на вуйчо му, за да научи края на приказката за Красавицата и звяра, защото заспал, докато му я разказвали. Влюбила ли се красавицата, пита Йозгюр. Ферхат казва "Да питаме красавицата?" "Ама вуйчо, ти ми разказваше!" Но попитаха красавицата ето така "Хайде, кажи на детето влюбила ли се красавицата. Кажи на детето дали красавицата се е влюбила" и тя каза "Да, влюбила се красавицата в звяра!"

А Йозгюр "А след това какво се случило?"  Grinning

Много красива сцена. Прерових серията да я търся, чудех се как съм я пропуснала, пък тя била от следващия епизод.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 19:42 от Дданни

# 273
Ллелеле прекрасно е! Как му търси устните накрая и той как объркано погледна... Heart Exl
А какво ще рече интернет фрагман? Че няма да го има в серията?

# 274
Ллелеле прекрасно е! Как му търси устните накрая и той как объркано погледна... Heart Exl
А какво ще рече интернет фрагман? Че няма да го има в серията?
Ще бъде в серията, но самият фраг не е излъчен по телевизията, само в нета. Реверанс сигурно към интернет зрителите.

Момичета, къде сте бе? Защо нищо не казвате след серията?  Thinking

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:03 от Дданни

# 275
от  новия фраг ,/ мерси за него и превода му ,дани /    суна / респ. детето/   даде друг повод за до сближаване на г.г .

благодарение на нея   гюлсум и абидин да получиха благословия и  - братска прегръдката от  игиит  ,

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:52 от kmaroo

# 276
от  новия фраг ,/ мерси за него и превода му ,дани /    суна / респ. детето/   даде друг повода за до сближаване на г.г .

благодарение на нея   гюлсум и абидин да получиха благословия и  - братска прегръдката от  игиит  ,  

Hug
И то какъв повод само даде детето! Много сладко си изпроси Ферхатчо обяснение в любов!

Фрагчето на български в превод на Любими сериали с превод!  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=myPmFLQFHAQ

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:41 от Дданни

# 277
Край! Това ми е най-любимият фрагман! Защо не го пуснат и по тв...  
това беше и много красива и чувствена целувка! Тя малко се понапи.. той също, но как ще стане тази сцена докато се опитват да ги прострелят ... много ми е интересно. Надявам се Озгюр да не сънува..  
Вече харесвам и Суна хаха о, Боже така се надявам турците да не омаскарят този сериал с лош финал.. наистина много искам да завърши с баскетболен мач... примерно ( сега малко по американски ) имат син и отиват тримата да гледат или го гледат докато той играе.. може и съвсем по американски да имат баскетболен кош в задния двор и да играят тримата. И за да не ви изглежда твърде проамериканско.. може всички да живеят в една къща и щом влезнат след мача да си събуват обувките, да слагат пантофи и да целуват ръка на Йетер, която вече ще е ''анне''.

П.С. Тези дни установих, че много мои колежки/познати казват по име на майките си и това кара майките им да се чувстват по-млади и техни приятелки.  

Май от сега са започнали да празнуват рождения ден на Ибо! И Бирдже там. Прекрасни са всички:)))

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:13 от morella allan poe

# 278
отчасти гледах и клипчетата на Neidjal
Като първо впечатление...
+ не знам на режисьора или оператора се дължи, но за пръв път Бирджето ми се видя красива, а Челиккол-много красив
+ драмата на Йетер и Гюлсум...вълнуваща игра и на двете...преживяваш с тях...
- романтиката ....скучна и лигава..това са хора, които вече 2-3 пъти са правили секс, т.е. били са достатъчно физически и емоционално близки,  сега  гледам  срамежливо се докосват и поглеждат...не ми е убедително....разговорите много не ги разбрах...но имах някакво усещане, че Ферхат е изоставащ ученик ...толкова пък да не е наясно със себе си и живота, та докторката го просвещава.....и при толкова казани откровения, лъжите си останаха неразкрити...в тая серия от килъра нищо не остана...напрово да му четем заупокойна молитва...

# 279
ах как се  объркваше и  запъваше немия като бяха  на "'разпит"" с хюлия  пред цру-то на хандан
,  фери ми беше  смешен припкаше ха за топла водица , ха за кърпи ,е да му е честит съименника
 ама   и бабата  - сехер си я бива - от раз е видяла любовта на асфер

# 280
ах как се  объркваше и  запъваше немия като бяха  на "'разпит"" с хюлия  пред цру-то на хандан
,  фери ми беше  смешен припкаше ха за топла водица , ха за кърпи ,е да му е честит съименника
 ама   и бабата  - сехер си я бива - от раз е видяла любовта на асфер

Гледах един смешник

# 281
Готин трей. Heart Eyes
Изгледах епизода с превод, страхооооотен. Heart Eyes
Посмях се в началото с АсФер когато я настигна с джипа в гората, после им се радвах, ноооо и си поплаках с Гюлсумчето Cry и Йит. Cry Страхотна сцена когато се прегърнаха и си казаха, че се обичат, много ме докосна този момент.
Все повече харесвам образа на Суна и на Йит.
Мъка ми е за Йетер. Rolling Eyes
Змиите и мъжете в змиярника не ми се коментират.
Още фотки.
Комшиите винаги започват с празненствата от предходната вечер, не са като нас.

# 282
Аз в серията единствено цялата история с раждането на бебето не харесвам. Нито припкането на Ферхат, нито ужасното заснемане, нито нуждата от такава мелодрама. Все пак са в покрайнините на Истанбул, все са подготвени да отидат в болница за раждане. И с изтекли води може да се издържи няколко часа, за да отидеш в болница. Много ненужна, сълзлива и мелодраматична сцена, в която също не харесах нашия героя. Ибо си играе всичко превъзходно, но нямаше нужда от това.

Но пък топлата баня, събуждането в леглото, възхищението на кака Сехер от двамата - сладичко, по селки простичко и романтично.

Във всички други сцени диалозите осмислят цялото поведение на героя. Тръгне Ферхат да разказва за себе си, говори объркано и притеснено, защото не е свикнал да отваря душата си. Свикнал е да мисли за другите. И затова все пита докторката "Добре ли си? Гладна ли си? Китката боли ли още?" Все насочва разговора към нея. Това е неговият начин да обича, а не да говори за себе си. Но така хубаво се постара заради нея и защото знаеше какво очаква тя от него.

# 283
По тяхно време Ибо вече е рожденик. Party
Да е жив, здрав и успешен във всичко с което се захване, и в скоро време да стане тати както той самия каза, че много иска.
Видео.
https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search&z= … _-105134593_56829

Офффф чудех се откъде ми е познато това момченце де всички са се снимали с него, а то било племенничето на Ибо.
Много е пораснал, едва сега загрях че е той.

# 284
да му е 4естит рожд. ден  на ибрахим   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт