Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 250
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
popai , слючвало ми се е ина мен кардешим Simple Smile

# 376
Дани Hug, аз много харесвам клипчета с музика, която обичам Peace Но този път нещо не ми стига newsm78 Май ще се откажа да чакам превод на бг, че като те чета, направо няма да издържа до утре ooooh!Вие с Попай Hug си чакате понеделника, а аз още излъчената миналия понеделник серия не съм изгледала Weary newsm09

Попай Hug, има филм с Ибо - Фeтих 1453 - но той мисля, че беше 2012 г.

Муци Hug, сега си затвори очите, че ще публикувам Михре с родителите и /страхотно прилича на майка си/, сестра и със съпруга и дъщеричката, която държи Ибо на ръце Peace

# 377
Сестра й е бременна  Mr. Green

# 378
Лия, още малко потърпи, заради супер диалозите си струва да ги дочакаш на български. Нали каза, че не обичаш да гледаш по два пъти. Не си гърми патроните с руския превод.

Аз много се радвам да виждам Ибо с Михре. Както се радвам да виждам общи снимки с Бирдже от сета или заедно заради феновете, така много се радвам и на снимки с Михре. На мен ми е много симпатична като излъчване. Няма суета, поза, превзетост. Много естествена и нежна ми е, с момичешко излъчване. И си личи колко е влюбена в Ибо.

# 379
Тери Hug, не знаех, мерси. Михре има и брат музикант, но и за него нищичко не знам newsm78 newsm78

А ето я и Бирдже Heart Eyes /дано не е пускана снимката/

ПП. Дани Hug, оф, затова още стискам зъби и не гледам на руски, ама то си било голям зор ooooh!  Joy Joy Joy
А за Михрето сме на едно мнение Simple Smile

# 380
Страхотна семейна снимка Лиа.
Днес видях снимка на възлюбения на Бирдже отблизо(визуално въобще не ми харесва, просто отбелязвам) и едната му ръка е цялата в татуировки. И на другата има, ужас просто(за мен).
Ето(семейна фотка в кино с родителите й и любимият й).
Скрит текст:
Ще имаме още един конкурент в Понеделник.
Скрит текст:
#Teammy_News
⛔Сериал Дениз в моем сердце меняет день вещания. Отныне сериал будет выходить по понедельникам, вступив в конкуренцию с такими проектами как Обещание, Чукур, Обиженные цветы и Черно-белая любовь. Следующая серия выйдет в эфир 26 февраля в 20:00

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 22:29 от Neidjal

# 381
Тери Hug, не знаех, мерси. Михре има и брат музикант, но и за него нищичко не знам newsm78 newsm78

Одеве имаше драма коя от 2-те е бременна на снимката  Joy Joy Joy
И една фенка писа на малкия брат и той изпя, че е Жале  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За Алп нищо не знам само, че е бая по-малък от тях 2-те  Laughing
Семейство Мутлу от Орду ли са  Thinking
А нали тука се чудехме на колко е Михре - на 27.03 ще навърши 29  Laughing

# 382
Канал Д обаче много дразнят в Инста... не спират да публикуват снимки на някакви други неща и като подхванат един сериал ( освен ЧБЛ) слагат по 10-15 снимки..
Аз се чудих коя е майката и коя е другата сестра.. майката изглежда супер млада.

А това е в къщата на нейните родители? Изглеждат заможни, модерни и красиви.. харесва ми Heart Exl едва ли като в сериала живеят всички заедно Smile

Фраг няма., миналия път ни заляха със снимки, сега и това няма. Замазаха ни очите с този интернет фрагман, хубаво, беше прекрасен, ама беше във вторник.

# 383
Тери Hug, ти си ни енциклопедията!  Heart Eyes bouquet Малкият брат ли е музикант? На какво свири?
Михре на 29, Ибо на 36, съвсем поносима разлика за мен....

Наде Hug, тоя сериал го местят в понеделник, значи не е нов, така ли?
Този до Бирдже ли е гаджето и? Не мога да му запомня физиономията нещо Crossing Arms

# 384
Тери Hug, ти си ни енциклопедията!  Heart Eyes bouquet Малкият брат ли е музикант? На какво свири?

Този до Бирдже ли е гаджето и? Не мога да му запомня физиономията нещо Crossing Arms

Скрит текст:

Не е.
Да.

# 385

Майка ми и баща ми са със 7 години разлика  Laughing
Гаджето на Бирдже е ей тука до нея

На китара свири брата  Peace

Ето му профила в инста : https://www.instagram.com/alpmut

Скрит текст:
прилича ми на гей  злодей Mr. Green

# 386
Ох бе Лиааааа,  hahahaразбрахме се като глухия и немия, ти ме пита за една фотка, а аз ти отговорих за друга(семейната която и Тери е публикувала).

# 387
Наде Hug,  Тери Hug Heart Heart

Ето защо се бъркам с гаджето на Бирдже ooooh! - един път с дълга коса, после с гола глава Joy Joy Joy
Сега какво стана - тоя с дългата коса не е гадже на Бирдже, така ли? smile3511

Наде
Скрит текст:
Татуировките мен не можаха да ме завладеят въобще. Но всеки има право да си решава за себе си с или без тях. Само да не ми сервират с две изцяло татуирани ръце Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 23:03 от lia-martin

# 388
Лиаааа, последно уточнение, Joy гологлавия е възлюбеният й.

# 389
Лиаааа, последно уточнение, Joy гологлавия е възлюбеният й.

Разбрах, и никога не е с коса Joy Joy Joy Joy Joy, ония с дългата косица е друг значи /че има много снимки на Бирдже с него Laughing Laughing/

Виж тия ги знам, кои са!!!!!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт