Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
По повод докога би продължил ЧБЛ, ами рейтинга ще покаже докога.
Направо ми бе непонятно като още преди три, четири серии се заговори за втори сезон, а първия щял да бъде до Юни.
Значи от гледането на сериали видях многократно как само за три, четири серии сериали се ориентирват към скоростни финали заради слаб рейтинг, а те отсега чак втори сезон виждат, #Crazy че и първи до Юни. Thinking

# 616
Да, щом една продукция постигне успех, се започва едно напъване за повече серии, втори сезони и става страшно. Дано не станем жертва на подобни болни амбиции, ами всички да си премерят силиците и според тях да се напъват да прескачат дадена летва.

И аз като Надето, както гледам един сериал с интерес, точно за една, две серии може да ми прекършат всякакъв ентусиазъм и го захвърлям на минутата. Засега ентусиазмът си ми е на ниво.  Grinning

# 617
И аз като вас - Надето Hug и Дани Hug  smile3521

Ферхат и мама.....дали някога ще и го каже? Аз мисля, че да!

стара снимка

А как ме изкефи Вилдан снощи, направо закопа Идил: Peace
"Ти едва вчера влезе в този дом, знай си мястото!"

и...още нещо вчера ме впечатли: когато Йетер дойде да моли Намък за пари, той и каза: "Няма да си тръгваш, ще стоиш пред очите ми"...помислих си, че иска да унижи Ийит пред нейните очи, но не познах, защо тогава? Или е научил за Азат и ревнува? newsm78

Дани Hug, чудеше се какво ще стане с микрофона в букета свежи цветя? Като увехнат, ще ги хвърлят барабар с него....може пък Намък да го е видял сред увяхващите цветя? newsm78

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 13:00 от lia-martin

# 618

Дариидидко Hug, Ферхат е смутен от тази нова любов, не е свикнал на нежност, а не може като при Татуто да реагира грубо, защото и той обича Heart Eyes Мисля, че няма нищо общо с Михре newsm78

+ 1 хахаха разбира се, че няма нищо общо с Михре.
И аз искам да видя и страстни моменти между тях , но ми беше съвсем нормално сладкото смущение на Ферхат.
Той е като девственик в любовта и Аслъ го смущава, защото и настоятелна и несрамежлива.
Много ми харесват.  Много ми харесва как един мъж, който е много пестелив на приказки ..сдържан в емоциите, имащ опит с много жени може да се смути, да се притеснява, много е чувствено ...
HeartHeart Eyes
Ще има и сграбчване сигурна съм ! Heart
Дано бъде заснето добре.

# 619
Лия,  защо се вълнувам за цветето и подслушвателното устройство. Защото това не е букет, а саксия с трайно насаждение. Не бъркам, нали? Не съм цветарка, ама на такова ми прилича. Ако бъркам, кажете, не съм цветарка. Т.е. това не е букет, който след ден, два изхвърляш. Дори и да беше, едва вчера го получи Намък. Все още устройството трябва да е там и Намък да бъде подслушван.

Около отвличането не знаем дали е водил разговорите с Джунейт от кабинета си, затова не е задължително да е бил подслушан. Но бъдещата съдба на подслушвателното устройство трябва да бъде проследена от сценариста, иначе не биваше да го слагат в саксия. Ако беше в букет, по-лесно може да падне, докато поставят букета във ваза, но и по-лесно можеше да бъде изхвърлено с изсъхналия букет и тогава нямаше да имам тези тревоги на главата какво е станало с това подслушвателно устройство. Smile  Като си нямам друга работа, с какво съм се захванала!

# 620
Дани Hug, права си, че е в саксия и у нас се продават. Добре, че сложи снимката Peace
Аз се замислих за друго.....пишеше "Бързо оздравяване" или нещо такова на бележката...не се сещам помощницата предаде ли цветето на този, за който е предназначено или без да пита, директно го сложи на мястото до кабинета? newsm78 Доста рисковано, колкото и да е чувствително подслушвателното устройство. Азат от къде беше сигурен, че саксията няма да попадне някъде по етажите? Joy Joy Joy

# 621
Скрит текст:
Не знам. Всеки елемент в последния епизод е спорен и лишен от смисъл. Намък наистина е показан като глупак. Защо се нави на групостите на Джунко? Глупак като и всеки един от останалите герои. Аслъ, която се обърна с гръб към детето на люлките, Ферхат, който с любовта загуби всичките си инстинкти и се държи като ощипан. Йит, който вярно, че с опасност за сина му, но без грам здрава мисъл в главата си хукна да целува ръка- толкова му е вярата в правораздавателната система. Азад, който е толкова всемогъщ, че пожела на Йетер здраве и да го информира по телефона. А защо Абидин и Гюлсюм ще се подлагат на изпитанието да са в конака? Абидин всъщност какво работи (нали каза на Гюлсюм, че отива на работа), като стана дума и Фер за какво се осигурява пенсионно, да не говорим за Аслъ, за която ходенето до болницата е като за мен ходенето на кино- веднъж на 3 месеца, ако има с кого...Нещо трябва да променят. Иначе и Ибрахим не може да ги спаси, нито хубавото палто на Бирже.

Мисля точно като теб! Peace Бюджетът ли им е малък, какво ли, но трябва нещо да се промени newsm78
Намък, главен злодей, разчита на един Джуньо Joy, враговете на Намък - все богаташи /Шахин, Азат/, обградени от повече доверени хора от Намък, издишат тотално! Stop

Според мен Абидин каза на Гюлсюм, че отива ПО работа, но не съм сигурна newsm78
Ти пък - пенсионно осигуряване Joy Joy Joy Joy, те са толкова богати, че на тях пенсии не им трябват, нали някой рече в сериала, че богатството на Намък ще стигне за 7 /?/ поколения охолен живот!

И за мен голямата любов межд АсФер, чудесната игра на двамата, а и на другите, с липса на логичен сценарий, няма да ги изкара до края на сезона, да не говорим за втори сезон newsm78

това го бях писала и преди и сега пак някой ме е повторил.. Simple Smile мисля че сценариста не го бива достатъчно  и имат малук бюджет ...с първите мадами всичко беше по логично. инак играта супер , предния епизод мн ми хареса защотот беше любов , а не тъп и неспокосан крими екшън
Нямат фантазия и традиции в екшъните - отвличания, стрелби, откупи, мафиотски игри...ами вкарват  некакви злодеи...по-лесно е, отколкото да изградиш един противоречив и сложен персонаж. Тая тема изглежда е чужда за тяхната действителност, оттук - оттам заемки, не става...
Но не толкова немощния екшън, колкото, че хората на властта - прокурор, комисар, полицай ги правят смешници. А ТЦ е силова държава, и там тия органи вдъхват респект..това .изобщо не мога да си го обясня...

# 622
Дафне Hug +1 Peace
Скрит текст:
Скрит текст:
Не знам. Всеки елемент в последния епизод е спорен и лишен от смисъл. Намък наистина е показан като глупак. Защо се нави на групостите на Джунко? Глупак като и всеки един от останалите герои. Аслъ, която се обърна с гръб към детето на люлките, Ферхат, който с любовта загуби всичките си инстинкти и се държи като ощипан. Йит, който вярно, че с опасност за сина му, но без грам здрава мисъл в главата си хукна да целува ръка- толкова му е вярата в правораздавателната система. Азад, който е толкова всемогъщ, че пожела на Йетер здраве и да го информира по телефона. А защо Абидин и Гюлсюм ще се подлагат на изпитанието да са в конака? Абидин всъщност какво работи (нали каза на Гюлсюм, че отива на работа), като стана дума и Фер за какво се осигурява пенсионно, да не говорим за Аслъ, за която ходенето до болницата е като за мен ходенето на кино- веднъж на 3 месеца, ако има с кого...Нещо трябва да променят. Иначе и Ибрахим не може да ги спаси, нито хубавото палто на Бирже.

Мисля точно като теб! Peace Бюджетът ли им е малък, какво ли, но трябва нещо да се промени newsm78
Намък, главен злодей, разчита на един Джуньо Joy, враговете на Намък - все богаташи /Шахин, Азат/, обградени от повече доверени хора от Намък, издишат тотално! Stop

Според мен Абидин каза на Гюлсюм, че отива ПО работа, но не съм сигурна newsm78
Ти пък - пенсионно осигуряване Joy Joy Joy Joy, те са толкова богати, че на тях пенсии не им трябват, нали някой рече в сериала, че богатството на Намък ще стигне за 7 /?/ поколения охолен живот!

И за мен голямата любов межд АсФер, чудесната игра на двамата, а и на другите, с липса на логичен сценарий, няма да ги изкара до края на сезона, да не говорим за втори сезон newsm78

това го бях писала и преди и сега пак някой ме е повторил.. Simple Smile мисля че сценариста не го бива достатъчно  и имат малук бюджет ...с първите мадами всичко беше по логично. инак играта супер , предния епизод мн ми хареса защотот беше любов , а не тъп и неспокосан крими екшън

Нямат фантазия и традиции в екшъните - отвличания, стрелби, откупи, мафиотски игри...ами вкарват  некакви злодеи...по-лесно е, отколкото да изградиш един противоречив и сложен персонаж. Тая тема изглежда е чужда за тяхната действителност, оттук - оттам заемки, не става...
Но не толкова немощния екшън, колкото, че хората на властта - прокурор, комисар, полицай ги правят смешници. А ТЦ е силова държава, и там тия органи вдъхват респект..това .изобщо не мога да си го обясня...

# 623
Аз се чудя,също какво стана с чифлика ,в който първоначално снимаха,с апартамента на Ферхат,с приятелката на Аслъ(както вече споменахте),с клипа на Джунейт,с мотора на бабата от предната серия и т.н.
Доста пропуски има,но ще видим...👀👀👀

Да добавя-Какво стана с това,че Ебру не е дъщеря на Шахин!?-Остана в пространството...

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 14:58 от dariididko

# 624
Дани Hug, права си, че е в саксия и у нас се продават. Добре, че сложи снимката Peace
Аз се замислих за друго.....пишеше "Бързо оздравяване" или нещо такова на бележката...не се сещам помощницата предаде ли цветето на този, за който е предназначено или без да пита, директно го сложи на мястото до кабинета? newsm78 Доста рисковано, колкото и да е чувствително подслушвателното устройство. Азат от къде беше сигурен, че саксията няма да попадне някъде по етажите? Joy Joy Joy
А, ето цялата тази схема с подслушвателното устройство е нагласена сценаристка работа. По-добре да не вкарват героите в такива невъзможни ситуации, вместо да ги измъкват по този нагласен начин.

По-логично щеше да бъде например Дилсиз да отиде да дежури пред каменната къща с куп бойни снаряжения, защото знае, че Ферхат отиде без оръжие. И да беше видял колите и раздвижването, да предупреди Ферхат и така някакъв екшън да направят. Ама...

Леле, една серия, а изведнъж даде храна за толкова критика. Дано да е моментно състояние за сюжета и сценаристът отново да намери правилните акорди. И режисьорът!

Аз засега критикувам, но не съм разочарована. Само леко притеснена за бъдещото развитие на нещата.

# 625
Те не само в този сериал изкарват органите на властта им пълни шутове, престъпниците креативни и комбинативни до мозъка на костите си, а медиците им със свръх естествени способности, айде холан. Stop
И още нещо, оттук-насетне не очаквам страстно АсФерско награбване както някои от вас очакват, всичко друго, но не и страстно очаквам.

# 626
Те не само в този сериал изкарват органите на властта им пълни шутове, престъпниците креативни и комбинативни до мозъка на костите си, а медиците им със свръх естествени способности, айде холан. Stop
И още нещо, оттук-насетне не очаквам страстно АсФерско награбване както някои от вас очакват, всичко друго, но не и страстно очаквам.
newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 627
Викаш, получихме си страстта за този сериал, отсега насетне галене и прегръдки, целувки по челото, гледане в очите, пеене на уше. То на този етап става, ама в един момент човек отново ще поиска да види страст между АсФерите. Дано не ни я спестят. Страстта не на черен и бял, каквато видяхме преди, а на двама от една боя - сивата ли, бялата ли, черната ли, кой знае!  Grinning

# 628
Най-обсъжданите актьори/аткриси в соц.мрежи през изминалата седмица.

# 629

Вижте какво видях в инстаграм преведено е с автоматичен превод.Доколкото разбирам ще връщат Синан ,а Айхан остава засега🙅🙅🙅
Ще видим какво ще измислят

Общи условия

Активация на акаунт