Как тренирам - 21

• 66 132
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас/Пз
Да, и аз го предпочитам с рамене на лежанката. Не съм обърнала внимание, че снимката, която постнах е на земята  Mr. Green
bambinnah, браво на теб, аз щанга 50кг не мога да я вдигна, та какво остава да правя с нея  Embarassed На смит машината в залата няма опция да местя лежанката  Confused

# 571
  • Варна
Минавам на отчет ! На 2 кафета , на гладно и изпит л карнитин се метнах в залата .

Днес разполагах с време и си направих доста добра тренировка . 15 мин крос , крака 4 серии по 20 повторения с 35 кг / аддуктор и абдуктор/ предно бедро с 20 кг , задно с 10 ., глутеус със 7.50 кг , но ми идват леки нещо ....
10 минути вело , после ръце пак по 4 серии по 20 повторения - бицепс, трицепс, рамо , с гирички по 4 кг , а на машината с въжето за трицепса съм с 15 кг .
На финала 15 мин пътека с наклон 4% на 6.00 скорост Simple Smile
Пийнах и протеин след това...

Утре сутрин мисля да си направя кардиото .

# 572
Тези дни никак не тренирам Disappointed
Пети ден без тренировка ми е днес и въобще не ми е розово. Имам гост вкъщи - племенник, с който всяка вечер приказката (и виното) ни е толкова сладка, че изкарваме до среднощ и съответно няма кой да стане и да се замъкне в залата в 7:00.
Утре обаче съм там и смятам да изтормозя и дупе, и крака Simple Smile

# 573
Правя го с малка щанга - първо 2 серии по 20повторения с 25кг и после още 2 серии, но с 20кг.
Според вас добре ли е да намалявам кг-те на тежестта или по-добре да оставя 25кг тежест, но да правя по-малко повторения.
Ако текущата ти цел е да увеличиш мускулната маса в дупето ще трябва да правиш progressive overload и да увеличаваш тежестите (25 не са много за толкова силна мускулна група). Но аз лично бих варирала тежестите и повторенията драматично между различните тренировки и бих правила последните серии до отказ. По този начин винаги ще "изненадваш" глутеусите. Стратегията с "въртене" на различни кг/повторения си я заех от Бийчбоди.
 (един и същ набор от упражнения в рамките на тренировката, но всяка седмица се използва различен брой сетове с различни кг и повторения)

# 574
  • Бургас/Пз
Благодаря, Агент, целта ми не е толкова покачване на мускулната маса, колкото стягане. Сигурна съм, че ще мога да правя упражнението и с по-голяма тежест, но това може да се случи само ако има кой да ми подаде щангата. Пробвах с 30кг но не ми се получи. Просто съм кекла с мускули без никаква сила.  Blush  Mr. Green

# 575
И аз съм кекла с мускули без особена сила, но сега съм забила пети да гоня не само визия, пък да видим :sunglasses
Heart

# 576
Здравейте, аз си търся някой, който да ми направи нова тренировъчна програма или да ме подготвя за състезание по бикини фитнес, ако има такъв опит.
Предпочитам да е треньор в града или региона (Варна), бях се ориентирала към Иво Деспов, обаче не ми отговаря като пиша, а на срещата ни останах с впечатление, че ще работим.

# 577
Днес пробвах упражнението за дупе, гърба на пейка и с таза се вдига щанга. Първо пробвах с 20 кг. но леко ми дойде, вдигнах на 30. Нямам мислулна треска. И по принцип нямам. Получавам само след като съм имала голяма пауза без тренировки. Като ви чета, че вие почти на всяка тренировка имате, се чудя дали не правя нещо не както трябява. Иначе се придържам към упражненията за групите, които са ми слаби. Да се похваля, че и кантара върви надолу, по план.

# 578
  • София
И аз съм кекава и това с гръб на пейката не го мога, не мога да си взема сама щангата и ми ръби на гърба  Shocked
Иначе от пода го правя с 60 кг, 4 серии по 10-12повторения с 3 пружинирания в най-горната позиция.

# 579
  • Велико Търново
Здравейте, аз си търся някой, който да ми направи нова тренировъчна програма или да ме подготвя за състезание по бикини фитнес, ако има такъв опит.
Предпочитам да е треньор в града или региона (Варна), бях се ориентирала към Иво Деспов, обаче не ми отговаря като пиша, а на срещата ни останах с впечатление, че ще работим.

Виж тук https://www.facebook.com/velevgym/

# 580
И аз съм кекава и това с гръб на пейката не го мога, не мога да си взема сама щангата и ми ръби на гърба  Shocked
Иначе от пода го правя с 60 кг, 4 серии по 10-12повторения с 3 пружинирания в най-горната позиция.

Правиш глутеус мост с 60 кг и се смяташ за кекава??
Аз не мога да си мечтая за такива килограми, но правя и глутеус мост, и хип тръст (с гърба на пейката) с 30 кг и това с пружинирането в горна позиция непременно ще го пробвам!

# 581
Я вижте Мишелчето какви ги е спретнала тука,др.път ще ги пробвам https://www.youtube.com/watch?v=DjJ9qnDo84E

# 582
  • Варна
Привет! Отчитам се със сутрешно кардио на гладно 40 мин .
Сега ще почивам 3-4 дни ,че за 7 дни имам 6 тренировки !

# 583
Хора,отново си търся протеин-изпих си този на scitec,обаче не е моят Neutral Face прекален ми е  химичен като вкус,търся нещо по натурално и качествено.Препоръчвайте!

# 584
Хора,отново си търся протеин-изпих си този на scitec,обаче не е моят Neutral Face прекален ми е  химичен като вкус,търся нещо по натурално и качествено.Препоръчвайте!

Виждам, че се поръчва и от iHerb. :Може да попиташ в темата.

Общи условия

Активация на акаунт