На 33 сама ...

• 93 169
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 275
Авторката е пускала същата тема 2016, същите съвети е получила. Сега повторение...

http://old.bg-mamma.com/?topic=925164

# 1 276
Е, преди 5 години Джинджи е била далеч по-образна в изказа си. Аз няма да ровя кого, как и къде е обиждала, щото слабо ме вълнува. Обаче ще цитирам това:

От април 2013 г. е:

От скоро съм сама. Опитвам се да си стъпвам вече на краката и започнах да се запознавам и да излизам с разни мъже. И,о,ужас  Twisted Evil Twisted Evil

Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. Или аз до сега съм била тотална късметлийка с мъжете в живота си или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм. И реших да споделя  Laughing

Джинджи, преди 5 години светът ти е бил крив. Пет години по-късно пак светът ти е крив...

# 1 277
Аз пък един извод за авторката, за която доста ми падна мнението след коментара ѝ с изводите:
Че реално не търси някакви съвети или мнения, а и е скучно и си търси внимание. Това ѝ е трета подобна тема, макар другите да са стари. Ако реално търсеше препоръки, като я питат нещо щеше да прави поне някакъв опит за смислен отговор с допълнителна информация.

Наистина, предвид повечкото такива теми без никакво развитие и това, че проблемът е от доста години, явно има някакъв вътрешен проблем и може би е добре да се посети психолог. Жена в края на 20-те си години, без деца, но искаща такива, е самоубийствено да се възстановява поне 6 години от развод или връзка без брак. Не слушай тетките с деца как ти обясняват да си си починела след развода. Колкото повече си почиваш от мъже, толкова по-трудно става. Още повече със здравословни проблеми, касаещи и фертилитета, хич нямаш време за губене.

# 1 278
Уау. Джинджи, след като видях, че това е трета поредна тема, в която буквално си получавала същите набивания на канчето и същите потупвания по рамото...

... ето сега успя да ми затвориш устата. Наистина не знам какво да кажа. Ако ти не виждаш, че явно в твоя телевизор има сериозни проблеми, то този форум видимо и доказано няма с какво да ти помогне. Трябват други мерки. Но... ако искаш, след 2 години пусни пак тема... Sad

# 1 279
Уау. Джинджи, след като видях, че това е трета поредна тема, в която буквално си получавала същите набивания на канчето и същите потупвания по рамото...

... ето сега успя да ми затвориш устата. Наистина не знам какво да кажа. Ако ти не виждаш, че явно в твоя телевизор има сериозни проблеми, то този форум видимо и доказано няма с какво да ти помогне. Трябват други мерки. Но... ако искаш, след 2 години пусни пак тема... Sad

Едно към едно - темите и. Аз чак започвам да се плаша Joy

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 18:25 от Salsisha

# 1 280
  • Наблизо
Прямотата върви с досадност,Гугъл Wink

# 1 281
  • MI
Специално си направих труда да прегледам постовете на авторката от старите теми, без да чета целите теми очевидно. Не видях нищо толкова шокиращо честно казано - развела се е, влязла е в сайтовете за запознанства без да е подготвена и се е ужасила. Да, обобщавала е повече отколкото трябва, но очевидно в това отношение е претърпяла развитие - грешки на растежа. Пак видях много по-малко обидни фрази от нея (ако въобще има такива) дори в този период, отколото само в 2-3 поста на някои хора в тази тема. Защо не е извлякла най-доброто от темата от 2016 не знам - може и просто липса на късмет да е или например да не търси на правилното място. И ОК, хубаво е да се ражда рано, но ТЯ преценява дали ще го направи сега или ще изчака да срещне правилния човек - ние тук не сме никой, че да й набиваме канчето за толкова лично решение.

# 1 282
За мен това е прелом в тази тема. Благодаря на тези, които ни дадоха историята на авторката. Много въпроси намериха отговора си. Среща тук през 2020? Ок?

# 1 283
  • MI
Аз друго се зачудих - да не се е припознал някой в описанието на авторката от 2013 и затова така да напада сега. Wink

# 1 284
Аз друго се зачудих - да не се е припознал някой в описанието на авторката от 2013 и затова така да напада сега. Wink

Едва ли. А и то описанията на авторката са все кофти, за всички възможни хора.

# 1 285
Преглеждам отгоре отгоре. Струва ми се странно да пускаш едни и същи теми през определен интервал от време. От тогава не си ли извади някакви по-конкретни изводи? Иначе моето мнение се попромени, но не съм никоя да съдя.

# 1 286
Преглеждам отгоре отгоре. Струва ми се странно да пускаш едни и същи теми през определен интервал от време. От тогава не си ли извади някакви по-конкретни изводи? Иначе моето мнение се попромени, но не съм никоя да съдя.
Ти си един мил, дипломатичен човек просто Simple Smile

# 1 287
  • MI
Едва ли. А и то описанията на авторката са все кофти, за всички възможни хора.
Аз в нейните постове видях кофти описание само на една категория - на кръшкачите. Не съм чела темите, но нейните постове през профила й ги разгледах и не видях нищо друго, което бих могла да определя като обидно. Защо е излизала въобще с тях - явно и сама тя не знае. Както вече казах, грешки в растежа.

# 1 288
Не, просто не си осъзнаваш истинските недостатъци.
Всеки, който се замисля на тази тема се залавя за подобни неща - уж недостатъци, но в тях се крие комплимент: "Проницателна съм, пряма съм, скромна съм, прекалено съм умна и ги плаша с интелект, прекалено съм хубава и затова не ме заговарят, мислят, че няма да имат шанс с мен, доверчива съм, чувствителна съм, прекалено търпелива съм..."
Никой не казва да речем "Досадна съм, не умея да общувам, грозновата съм, пъпчива съм, ревнива съм, мога да съм много злобна като не съм на кеф, пасивно агресивна съм, подигравам се на хората, за да се успокоя за себе си, завистлива съм, стисната съм, разглезена съм..." и прочие реални неприятни черти.
Никой няма да те върне заради проницателност и прямост. Очевидно.

Да бе, не си осъзнават истинските недостатъци, не е в това причината.

Проницателна, пряма, избухлива... не е мой проблем, на околните е, следователно не страдам чак толкова от такива недостатъци.

Дебела и пъпчива, хич не страдам от това, ама гледам на селфитата да си прикрия с ръка тройната брадичка и по-едрите пъпки, които филтърът не ги замазва. Ама не ми е недостък, бе, само не знам защо бягат да се крият на слепите срещи от мен.

Естествено, недостъците не са само във външния вид, но факт, че човек счита за най-големите си недостатъци тези, които влияят отрицателно на лично неговото качество на живот, и повечето хора не биха споделили откровено за най-големите си недостатъци.

# 1 289
Леле... #Crazy

Джинджър - признай си, че ни пързаляш и се забавляваш яко.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт