На 33 сама ...

• 92 773
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 260
Звучите така злобно, като че ли ви яд че сте се "бракували" за половинките си и защо тази "гадна гад Джинджър не се ожени най-после за първия срещнат, който се навие" за да не страдате само вие Smiley

# 1 261
  • Наблизо
Звучите така злобно, като че ли ви яд че сте се "бракували" за половинките си и защо тази "гадна гад Джинджър не се ожени най-после за първия срещнат, който се навие" за да не страдате само вие Smiley
О,не.Честно казано ако имаше нормално мнение за себе си и не се притесняваше,че ще й кажем неща,които не й харесват - съм сигурна,че много бихме могли да помогнем.Но,тя не спря да повтаря (в малкото което написа) че хората с които се среща не били на нивото й,но тя им давала шанс и те искали винаги повече и разбира се оскъдното обяснение за външния й вид,с което трябвало да легитимира претенциите си.

# 1 262
Никой, който толкова се нахъсва срещу жена заради външния й вид (и то предполагаем!) не може да ме убеди, че всичко му е наред със самочувствието.

Ми представете си, че вярно е супер мега мацка от всички посоки. То си е плюс за нея.
В тема, в която се пита къде/как да си намери партньор, е нормално да си изреди качествата, а недостатъците и без това са трудни за съобщаване по точки, защото голяма част от тях човек не си ги осъзнава съвсем (иначе би работил над тях), а от друга страна в нашия мил форум само да покажеш някаква слабост и веднага се преекспонира и превърта, докато не излезе, че си ужасен човек.

Аз ви предизвикам:
Напишете честно какви са вашите недостатъци. Ама откровено. Не в стил "Ами аз съм прекалено голяма перфекционистка и нали гледам все да е изпипано" или "Прекалено съм срамежлива и не ме забелязват", или "Ами имам малко лунички и не отиват на огромните ми сини очи", а реално нещата, които смятате, че са ви недостатък.

# 1 263
  • MI
Гугъл, като отправяш предизвикателство е хубаво да започнеш пръв. Simple Smile Но аз го приемам - моят най-голям недостатък е че съм избухлива, много се паля понякога без да има смисъл. С годините започнах да си подбирам битките по-добре, но имам много още да работя по въпроса.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 22:55 от bubanka

# 1 264
  • Наблизо
Аз пък бих си казала - твърде пряма съм,в комбинация с висока проницателност често карам хората да се чувстват неловко.Понякога е кофти,защото пречи на общуването,но пък когато другият стане ок с това - са ни много хармонични отношенията и знае,че аз никога няма да му говоря небивалици,само и само да чуе това което иска.
Примерно Джинджъра е много ясен случай - явно предишния й мъж е бил красавец,голяма луда любов,но той си е останал на същото ниво докато тя се е развивала.Разделили са се и тя като равносметка си е казала ''Няма да допускам същата грешка'' и е вдигнала критериите до небесата,с надеждата че ще намери някой такъв и в същото време като защитна реакция.Междувременно се опитва да се самоубеди,че ги заслужава тези критерии и всъщност намирането на такъв мъж би ги легитимирал.Мъжете,с които се среща,отговарят на някои от критериите,но на други не - най-вероятно имат хубава работа и изглеждат стабилни,но не са красиви,а за Джинджър и двете трябва да са съчетани.Красивите,но с кофти работа също я харесват - но те са като бившия и съпруг,които искат да се лепнат за нея за да ги дърпа нагоре,а пък другите са стабилни и грозни,което тя не може да преглътне.Сигурно има вече и трета категория - тези с много проблеми и бивши семейства,но те,за да им обърне все пак тя внимание ,би трябвало да попадат в първата категория.
Затова и стои 4 години сама.

# 1 265
Почти механично игнорирам всеки опит на друго лице освен авторката да комуникира с мен. Нищо лично. Аз съм тук, за да ѝ набивам канчето. Точно както други са тук, за да ѝ потвърдят, че "светът е крив, ти си си ОК".
Моят съвет към нея беше да си помисли точно кое в подхода й привлича неподхоящи, т.е да си осъзнае за себе си къде тя е крива, не да се отчете чинно в темата, за да й обяснят, че е много зле и после да си посипе главата с пепел.

BeautifulM, ето това имам в предвид. Никой не си пише конкретно, но го очаква отсреща. "Проницателна съм" и "Пряма съм" ли са ти недостатъците? Ми че ти си по-перфектна и от авторката. Кукумицинка да дойда да го обясни на по-прям език, че това не е от моите "недостатъци", а точно тя се опита да вметне защо не се влиза в темите с точно описание на това какво не ти е наред.

# 1 266
  • MI
Гугъл, тези които искаш да си признаят недостатъците никога няма да имат смелостта да го направят. Simple Smile Все по-често срещам жени с топки, отколкото мъже и това хич не ми харесва. А за избухливостта - недостатък е, въпросът е да намериш човек за когото твоите недостатъци са предимства.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 22:58 от bubanka

# 1 267
  • Наблизо
Почти механично игнорирам всеки опит на друго лице освен авторката да комуникира с мен. Нищо лично. Аз съм тук, за да ѝ набивам канчето. Точно както други са тук, за да ѝ потвърдят, че "светът е крив, ти си си ОК".
Моят съвет към нея беше да си помисли точно кое в подхода й привлича неподхоящи, т.е да си осъзнае за себе си къде тя е крива, не да се отчете чинно в темата, за да й обяснят, че е много зле и после да си посипе главата с пепел.

BeautifulM, ето това имам в предвид. Никой не си пише конкретно, но го очаква отсреща. "Проницателна съм" и "Пряма съм" ли са ти недостатъците? Ми че ти си по-перфектна и от авторката. Кукумицинка да дойда да го обясни на по-прям език, че това не е от моите "недостатъци", а точно тя се опита да вметне защо не се влиза в темите с точно описание на това какво не ти е наред.
Пряма си е голям недостатък,защото трудно се общува така.Много малко хора го приемат.Държа също така много на мнението си и в спор искам като Бг татко доказателства.Имала съм миналото и други недостатъци,но те се коригираха със самокритичност.Това е много важно качество.

# 1 268
Не, просто не си осъзнаваш истинските недостатъци.
Всеки, който се замисля на тази тема се залавя за подобни неща - уж недостатъци, но в тях се крие комплимент: "Проницателна съм, пряма съм, скромна съм, прекалено съм умна и ги плаша с интелект, прекалено съм хубава и затова не ме заговарят, мислят, че няма да имат шанс с мен, доверчива съм, чувствителна съм, прекалено търпелива съм..."
Никой не казва да речем "Досадна съм, не умея да общувам, грозновата съм, пъпчива съм, ревнива съм, мога да съм много злобна като не съм на кеф, пасивно агресивна съм, подигравам се на хората, за да се успокоя за себе си, завистлива съм, стисната съм, разглезена съм..." и прочие реални неприятни черти.
Никой няма да те върне заради проницателност и прямост. Очевидно.

Salsisha, не съм чела нищо друго на авторката, така че за повече подробности не знам. Ще хвърля едно око докато се готви вечерята. Simple Smile

# 1 269
Не, просто не си осъзнаваш истинските недостатъци.
Всеки, който се замисля на тази тема се залавя за подобни неща - уж недостатъци, но в тях се крие комплимент: "Проницателна съм, пряма съм, скромна съм, прекалено съм умна и ги плаша с интелект, прекалено съм хубава и затова не ме заговарят, мислят, че няма да имат шанс с мен, доверчива съм, чувствителна съм, прекалено търпелива съм..."
Никой не казва да речем "Досадна съм, не умея да общувам, грозновата съм, пъпчива съм, ревнива съм, мога да съм много злобна като не съм на кеф, пасивно агресивна съм, подигравам се на хората, за да се успокоя за себе си, завистлива съм, стисната съм, разглезена съм..." и прочие реални неприятни черти.
Никой няма да те върне заради проницателност и прямост. Очевидно.

Salsisha, не съм чела нищо друго на авторката, така че за повече подробности не знам. Ще хвърля едно око докато се готви вечерята. Simple Smile
Джинджи, ето така се прави.

# 1 270
Да цитирам Мадона хахах ‘If you don’t like me and still watch everything I do. Bitch, you’re a fan.’ Satisfied

Джиндър, кажи как бяха танците в петък вечер, остави злобарите да вият Smiley

# 1 271
Фри, (ще цитирам по памет) " точно ти да даваш акъл със смешните си връзки и контакти....да носи чай-това ли е любовта"
Всеки може да се поучи от грешките на другите и аз за това съм ги разказала. Съвсем не значи, че е нужно някой да се съгласява с мен.
DonJon, ти се включваш да обереш овациите за чужд труд ли? По спомени в темата на Пламен - той си беше симпатичен!
Stan, ако искаш да си участник в този форум, свиквай с обидните квалификации

ПС: може и на мен така да ми се е виждало в техните очи, но според мен на хората им липсва семейното...и си правят равносметка за действията.

# 1 272
Да цитирам Мадона хахах ‘If you don’t like me and still watch everything I do. Bitch, you’re a fan.’ Satisfied

Джиндър, кажи как бяха танците в петък вечер, остави злобарите да вият Smiley

Хахаха Laughing Точно ! Sweat Smile
Бяха супер Wink Сега отивам пак.
Обещавам докато танцувам да си мисля за фенклуба Wink

# 1 273
  • MI
Гугъл, добавям и че съм досадна като ми влезе муха в главата и започна да упорствам. Joy

Джинджър, единственият съвет който исках да ти дам (ако искаш го приеми) е да не отписваш толкова категорично интернет. Много хора познавам с успешни семейства от там, просто трябва както и в реала да пресяваш плявата.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 23:01 от bubanka

# 1 274

Общи условия

Активация на акаунт