На 33 сама ...

• 93 188
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 005
"- Никога не подценявай пошлостта в душите на хората и лошото възпитание ! " - това го забелязах в другата тема, в твоята се убедих. Тъй като аз споделих някои лични неща - видя се резултата( и все пак, когато казваш недостатъчно инфо е нормално пък и хората да остават с грешни изводи).Факт е, че ти не "поде танца" . И аз да попитам, ще мога ли да заспя тази вечер, мечтаейки си и аз да имам нейните крака или да си представям и напращялата и гръд или да се Фърля от 805бл, Дончо?
ПС: аааа, аз разделно не се храня! Тук - таме да се стремя да хапвам полезни продукти да, но да си броя калориите и да карам на соеви кълнове -  нЕма да стане!

# 1 006
Казах ви аз, това беше единствения възможен извод за Джинджъра - всички сме глупаци, без 10% които са мълчали, те не са глупаци, но пък са точно толкова безполезни.
Това е житейското и мото - всички в коша. Simple Smile

# 1 007
- Винаги печели най-нахакания.
Алфа мъжете взимат жените, които искат. Останлите жени се котират при бета мъжете.

Казах ви аз, това беше единствения възможен извод за Джинджъра - всички сме глупаци, без 10% които са мълчали, те не са глупаци, но пък са точно толкова безполезни.
Това е житейското и мото - всички в коша. Simple Smile

Ти самата наричаш себе си и не знам кои други тъпи. Джиндър не видя никъде дае го е казала това.

Едни ще ядат мусаката на Джиндър, другите ще стоят гладни, защото нали не готвите Simple Smile

# 1 008
Джинджър , ще ти допълня списъка с изводи с още един :
Какъвто и проблем да споделиш в бг мама, както и да го дефинираш и обосновеш , бг мама ще те убедят задължително , че ти имаш проблеми , но различни от посочените от теб. И във всички случаи са повече от един. Rolling Eyes

# 1 009
Абе аз знам, че Homo Homini Lupus Est, но не сме чак толкова вълци, че да имаме алфи и бети. Градски легенди са това, някой е чел много блогове от manosphere:)

Иначе - опазил ни господ от това, дето му викат алфа мъжкар. Или както Янечек писа, наперено петле:)

# 1 010
Само другите са ти виновни,ти цялата в бяло.Запитай се това и ще си отговориш на въпроса защо не срещаш качествени,а само смотаняци или само такива ' искат повече''.
Аз никъде не видях тя да се оплаква, че среща "смотаняци" и не среща качествени.. От това, което тя сподели аз разбрах, че се среща с мъже, просто не е усетила нищо към тях. Аз съм по същия начин. Пък защо на някои хора им е толкова трудно да си представят, че понякога химията я няма, независимо дали срещу теб стои Ален Делон или някой, с когото можеш да си говориш с часове на всякакви теми, остава загадка за мен..

# 1 011
Само другите са ти виновни,ти цялата в бяло.Запитай се това и ще си отговориш на въпроса защо не срещаш качествени,а само смотаняци или само такива ' искат повече''.
Аз никъде не видях тя да се оплаква, че среща "смотаняци" и не среща качествени.. От това, което тя сподели аз разбрах, че се среща с мъже, просто не е усетила нищо към тях. Аз съм по същия начин. Пък защо на някои хора им е толкова трудно да си представят, че понякога химията я няма, независимо дали срещу теб стои Ален Делон или някой, с когото можеш да си говориш с часове на всякакви теми, остава загадка за мен..

Понякога може и да я няма, ама цял живот пък все да ти убягва тая пуста химия, как е? Може ли и в химика да е проблема, а не в самата химия?

# 1 012
Понякога може и да я няма, ама цял живот пък все да ти убягва тая пуста химия, как е? Може ли и в химика да е проблема, а не в самата химия?
Е, цял живот.. на 33 ли свършва животът? Пък и щом е била омъжена веднъж и е имала сериозни връзки, все я е намирала, но тогава друго се е появявало. На някои хора не ни се получава от първия път "..и заживели щастливо", защо това трябва задължително да се счита за проблем? Разбирам тя да има претенции откъм външен вид, професия, платежоспособност, да кажем, че в нея е проблемът, ама да я нападаме, защото не е срещнала някой, който да съживи пеперудите в стомаха и, не мисля, че е редно.
П.с. доста теми има заключени още на третата страница, защото авторът бива нападан със или без причина.
Аз лично я харесах, че не отвърна рязко на нито една провокация, а такива имаше много. Това поне говори, че не е скандалджийка или нервак, което е плюс за една жена, пък и за мъжете.. Да и помогна със списъка с плюсовете Innocent Hands V

# 1 013
Е, цял живот.. на 33 ли свършва животът? Пък и щом е била омъжена веднъж и е имала сериозни връзки, все я е намирала, но тогава друго се е появявало. На някои хора не ни се получава от първия път "..и заживели щастливо", защо това трябва задължително да се счита за проблем? Разбирам тя да има претенции откъм външен вид, професия, платежоспособност, да кажем, че в нея е проблемът, ама да я нападаме, защото не е срещнала някой, който да съживи пеперудите в стомаха и, не мисля, че е редно.
П.с. доста теми има заключени още на третата страница, защото авторът бива нападан със или без причина.
Аз лично я харесах, че не отвърна рязко на нито една провокация, а такива имаше много. Това поне говори, че не е скандалджийка или нервак, което е плюс за една жена, пък и за мъжете.. Да и помогна със списъка с плюсовете Innocent Hands V

Е, претенции де, не една - не чете ли? На мен не ми хареса, че е като щраус, за каквото и да се каже - другата гледна точка не съществува. За другото - нито ми хареса, нито не, безразлично впечатление оставя.

# 1 014

Е, претенции де, не една - не чете ли? На мен не ми хареса, че е като щраус, за каквото и да се каже - другата гледна точка не съществува. За другото - нито ми хареса, нито не, безразлично впечатление оставя.

Поправете ме ако съм недоразбрал, отново, но съм останал с впечатление, че идеята беше *Ginger да си хареса някой мъж, а не Salsisha да я хареса нея ?  Или тренира за свекърва Wink

# 1 015
Аз имам пухчета на качулката, драма ли е?

Абе каква химия след 33, нагоре става още по-трудно, всякакви хормони-мормони падат, няма материал за химия:)

# 1 016
  • Наблизо
Дончо,ти не си минал нивото на съучениците на детето на Янечек - дошъл тук да дразни и да е наопаки.Пък и обижда.
Летящата,от това което изгради като собствен образ,ако е писано разбира се,ще срещнеш човек.Виждам,че успяваш да се самокритикуваш и да се учиш от грешките си.Няма перфектни хора и е важно да го знаем - нито ние бихме били перфектни,нито можем да намерим перфектен.Явно умееш да виждаш потенциала на хората и без да ти треперят пеперуди,значи си на прав път.Успех.

# 1 017
Пък защо на някои хора им е толкова трудно да си представят, че понякога химията я няма, независимо дали срещу теб стои Ален Делон или някой, с когото можеш да си говориш с часове на всякакви теми, остава загадка за мен..

Ами различни сме... Аз фойерверки на първа среща не съм имала никога и няма и да имам. Дори и не очаквам. "Пеперудите" при мен идват с опознаването и с близостта. На първа опознавателна среща човек е притеснен, възможно е да се държи неестествено, не е задължително веднага да "кликнат" нещата. На чисто биологично, сексуално ниво - повечето мъже "стават" за проба.

Не съм много сигурна и как се променя способността за изпитване на пеперуди с възрастта и хормоналните промени. Еднакво силни влечения ли имаме на 20, на 30, на 40 и т.н.? Става ли по-трудно да се запалиш? Чудя се.

# 1 018
Дончо,ти не си минал нивото на съучениците на детето на Янечек - дошъл тук да дразни и да е наопаки.Пък и обижда.
Летящата,от това което изгради като собствен образ,ако е писано разбира се,ще срещнеш човек.Виждам,че успяваш да се самокритикуваш и да се учиш от грешките си.Няма перфектни хора и е важно да го знаем - нито ние бихме били перфектни,нито можем да намерим перфектен.Явно умееш да виждаш потенциала на хората и без да ти треперят пеперуди,значи си на прав път.Успех.

И аз така мисля. Освен това не се взима твърде на сериозно, самоиронизира се и общо взето изглежда весел човек, което е приятна компания за всеки нормален мъж.

# 1 019
така е, BeautifulM. Смятам, че колкото и негативи да търпя от последното си фиаско се научих нещо много важно. Да видя потенциала на едни отношения, а не да очаквам всичко на момента.
Скрит текст:
За критиката- аз често поемам отговорност дори за неща, които не са ми. Но се чудя на хората, които пък не го правят. То е - ами от мен не зависи, значи аз не мога да повияя. Значи аз съм пасивния/търпящия ситуацията. Когато ти си отговорен/сгрешил, то от теб зависи и да промениш ( ако не в настоящата връзка, то в следващата)
qrye, ми при мен поне пеперудите са си пеперуди и на тези години ( след 40г - ще видим). Като не изпитам сексуално влечение, колкото и да си допадаме/да ми сваля звезди и подобни секса няма да е....какъвто би бил ако ги има. А за пеперудите в душата - според мен за нея няма възраст, тя си иска своето. Друг е въпроса, че ставаме по-предпазливи в допускането тя да се развихри.

Общи условия

Активация на акаунт