На 33 сама ...

• 93 371
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 480
Кво значи Козирог с асцедент квото и да било. Дай нещо друго. Тука авторката я питаха да каже какви са и размерите, образованието и всички дефицити. Почвай оттам.

# 481
Ааа, друг ден ще е. Трябва да прочетя явно още няколко страници. Wink
А лошо ли е - не знам, явно като имаш мнение различно от другите и понякога си твърдоглав не се приема особено добре.

# 482
Ааа, друг ден ще е. Трябва да прочетя явно още няколко страници. Wink
А лошо ли е - не знам, явно като имаш мнение различно от другите и понякога си твърдоглав не се приема особено добре.

Охо ти не стига,че си сам на 33 ( тоест нещо ти има),че си позволяваш и мнение да имаш ! 🤤😆😂

# 483
Ама те като чуят Козирог с асцендент Овен и бягат с 200 ааахахах Grinning

Има нещо тук. Аз като чуя за мъж, който вярва и се обяснява със зодии - бегам. Simple Smile Ниво на рационалност по-ниско от допустимото за мъж.

# 484
Аааа не е същото! Мартин е момченце. Вижте темата досега - 33 години за мъжете е новото 23, а за жените - новото 43. Това стана ясно като бял ден. Освен това според статистиката, Мартин е в по-добра позиция - има повече жени, отколкото мъже в големите градове така че хем няма конкуренция, хем му се падат по 1.4 жени (примерно).

# 485
Но пък много от жените са саможиви, та не бих лежал на статистиката Simple Smile

# 486
Ама те като чуят Козирог с асцендент Овен и бягат с 200 ааахахах Grinning

Има нещо тук. Аз като чуя за мъж, който вярва и се обяснява със зодии - бегам. Simple Smile Ниво на рационалност по-ниско от допустимото за мъж.

'Брат', те питат, да лъжа ли? Иначе и аз съм убеден, че всичко е до човека и това, кога е роден не е от значение. Wink

Де да бях на 23, толкова грешки щях да избегна...

# 487
Принципно хората, които делят света на Аз и другите и се гордеят с твърдоглавието и опакостта си, са едни от най-неприятните събеседници. А ако случайно осъзнават, че инатът може да се възприеме от останалите като недостатък, веднага го приписват на зодията. Доста кофти влезе в темата.

# 488
'Брат', те питат, да лъжа ли? Иначе и аз съм убеден, че всичко е до човека и това, кога е роден не е от значение. Wink

Де да бях на 23, толкова грешки щях да избегна...

Бих спряла до "козирог" без повече уточнения за асценденти.

Какви грешки щеше да избегнеш, ако беше на 23? Simple Smile

# 489
Янечек, да вляза и пак да изляза или как? М? Не ми приписвай думи, моля.

qrye - поне една, която мисля, че и до ден днешен е най-голямата ми. Съдба. Simple Smile

# 490
Янечек, да вляза и пак да изляза или как? М? Не ми приписвай думи, моля.

qrye - поне една, която мисля, че и до ден днешен е най-голямата ми. Съдба. Simple Smile

Никога не съжалявай за миналите грешки. Големи-малки-те са в миналото.
Извлечи от тях уроците и смело напред !

# 491
Слушам. Вече предимно ще чета, че някой вече стигнаха до извод какъв съм, що съм. Wink

# 492
Излез и влез и 10 пъти ако искаш, ама второ първо впечатление няма да има, затова човек внимава кое е първото нещо, което ще научат другите за него.

# 493

Дано да не става дума за "изпусната" жена.

# 494
Слушам. Вече предимно ще чета, че някой вече стигнаха до извод какъв съм, що съм. Wink

Тук е така 😁 Не трябва и за миг да се разсейваш от факта,че си в бгмама ! 😈

Общи условия

Активация на акаунт