На 33 сама ...

• 93 188
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 465
Ах, да можехме да чуем от тези мъже какво впечатление си оставила у тях... Щеше да е увлекателно.

Я кажи що се ожени за предишния. Кое те мотивира? Съответно после какво доведе до развода?

Помагай на четящите тук. Без инфо няма какво да ти кажат.

# 466
Ах, да можехме да чуем от тези мъже какво впечатление си оставила у тях... Щеше да е увлекателно.

Я кажи що се ожени за предишния. Кое те мотивира? Съответно после какво доведе до развода?

Помагай на четящите тук. Без инфо няма какво да ти кажат.
Аз бих добавил да спомене и нещо за визията си - височината и кг са си важни.

# 467
Джинджър, значи, да не се хваля сама, но фактите говорят за себе си. Миналата година работих на едно място и имах млада служителка, бяхме само 3ма екип, та си станахме близки. Момиче на 26, много красиво, абе прекрасно и имаше едно 20 апп-а, от които само на идиоти попадаше. През обедната почивка всеки ден и бях app dating coach и за 2 месеца почнаха да и пишат само лекари, адвокати и някви готини програмисти. Вярно, че имаше хубав снимков материал за работа, ноооо другото и беше трагедия. Последно преди да си тръгна имаше гадже от 4 месеца, с който въобще и диктувах какво да му пише 2 седмици. Та, не че нещо, но!!! Няма да ти взема много скъпо Wink

# 468
Джинджър, значи, да не се хваля сама, но фактите говорят за себе си. Миналата година работих на едно място и имах млада служителка, бяхме само 3ма екип, та си станахме близки. Момиче на 26, много красиво, абе прекрасно и имаше едно 20 апп-а, от които само на идиоти попадаше. През обедната почивка всеки ден и бях app dating coach и за 2 месеца почнаха да и пишат само лекари, адвокати и някви готини програмисти. Вярно, че имаше хубав снимков материал за работа, ноооо другото и беше трагедия. Последно преди да си тръгна имаше гадже от 4 месеца, с който въобще и диктувах какво да му пише 2 седмици. Та, не че нещо, но!!! Няма да ти взема много скъпо Wink

Така е , важно си е представянето. Но аз в момента съм само в Тиндер,а там няма кой знае какви опции.
Ако някой има идея за друго свястно приложение? Защото бг сайтове за запознанства са пълна боза.

# 469
Тя киснеше главно в един bagels & coffee или coffee & bagels, нещо такова.

И между другото, абсолютно безпредметно е да удостояваш с отговор продължаващите опити да се докаже, че нещо ти има, мъжа ти те е зарязал и си дефектна стока. Миналото си е минало, важното е как си се променила и какво си научила за себе си и другите.

# 470

И между другото, абсолютно безпредметно е да удостояваш с отговор продължаващите опити да се докаже, че нещо ти има, мъжа ти те е зарязал и си дефектна стока. Миналото си е минало, важното е как си се променила и какво си научила за себе си и другите.

Както виждаш - не го и правя 😁

# 471
Един друг сайт, на който се запознах всъщност с една от най-добрите си приятелки към момента Wink и с 4-5 идиота но и няколко свестни, беше OK Cupid. Но не знам дали го има още, и дали е популярен в България. Макар да не се запознах там с мъжа ми, който бях отсвирила година по-рано в реалния живот, софтуера на сайта ми го предложи като подходящ, прочетох му профила, много ми хареса и му писах. Останалото, както казват, е история. Само дето малко конфузно се получи, защото го бях отрязала с претекст, че съм се сгодила Wink

# 472

Болднатото е много важно. От прочетеното дотук обаче аз лично не получавам някакви видими доказателства за нещо научено "за себе си и другите"... Постно, повърхностно, скучно и стерилно се движат нещата.

И факт. Липсва елементарна доза самокритичност и дори леко съмнение, че може в нея нещо да не е наред. Тиндъра бил зле. Сайтовете за запознанства били зле. Мъжете били плачевни. То и в НЙ било трудно да намериш човек.

Аз към този миг като мъж мога да кажа, че авторката е безобразно скучна. Знам, че приятелите ѝ имат високо мнение за нея. Ама то и моите имат за мен високо, нали? Пък аз ви изглеждам арогантен ръб, примерно.

Ми същото важи и за теб, авторке. Проблем със себевъзприятието. Как за Х поста досега веднъж не загатна дори и лекичко, че може някъде да допускаш грешка или в нещо да не си съвсем на ниво и примерно там да е проблемът... Не, аз съм готина, ма светът ми е крив Simple Smile Ма това е детинско ма Simple Smile

# 473
Почти на възрастта на авторката съм, ходя на работа - вкъщи, социалния ми кръг ми е ограничен. Хоби нямам а и доста съм мързелива за фитнес или танци.

Външния си вид го смятам за приемлив - 1,60 м висока, 46 кг, със светли очи и коса. Е, леко от към бюст съм ощетена, но няма пълно щастие.
Много общителна съм, с чувство за хумор и много самоирония. Добър слушател съм. Винаги при споделен проблем разглеждам всички възможни варианти. Стига самореклама ...
Проблема ми е, че на всеки намирам кусури. И на перфектния по моите критерии ще е кусур, че е перфектен.
Прекалено много се обичам и познавам добре за да знам какво мога да преглътна/приема.
Затова съм сама. Вече имам една котка и много го обичам та перспективата за стара мома е на път да се сбъдне.

Много се отплеснах, извинете.
Исках да кажа, че колкото и да съм глупава, наивна (такава съм за съжаление и от това често патя, а поука не си взимам), никога няма да търся мъж в нета. Та аз мога да се представя в нета като руса, синеока, идеална, но не съм.
Нямам фб защото го смятам за фалш, лъжа и измама. Само тоя форум ми е интернет общуване но тук е на ниво мнение/мислене/характер - толкова много и различни и всеки намира неговата си истина.

# 474
Ето, добър пример за жена, която ясно си посочва кои са ѝ слабостите. Авторке, пробвай. Едно от задължителните качества на интелигентния човек - самокритичност и съмнение в себе си. Само идиотът се смята за велик.

# 475
PLL, то и аз с една котка почнах. И все пак, статистически погледнато, освен ако перфекционизма ти не премине в патологична дребнавост, шансовете са по-големи на 40 да си с мъж, деца и поне още една котка, отколкото само със сегашната ти.

# 476
  • Наблизо
PLL,мисля че точно перфекционизма ти пречи.То ти май сама си стигнала до този извод - явно си била наранявана в миналото и си загубила вяра в нормалните мъже.Кофтито е,че рядко се случва някой да се хвърли да ти се доказва,че ти да му повярваш.Всеки с опит се пази и чака да види как ще се развият нещата.Предполагам,че и ти това правиш,за да се предпазиш от разочарования.

# 477
Е, 'проблема' е - на 33 сам... Grinning Wink

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 00:35 от Мартин Димитров_545829

# 478
Ок, минаваме на следващия значи. Grinning Toчно на Св. Валентин е идеалния момент за това хем баш днес се събудих със зачервено гърло и температура та съм на греяно вино - в точния мууд за сватосване. Да чуем - описание, изисквания, професия, методи за търсене - в тази последователност.

# 479
Е, 'проблема' е - на 33 сам... Grinning Wink

Ама те като чуят Козирог с асцендент Овен и бягат с 200 ааахахах Grinning

Това кофти ли е ? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт