На 33 сама ...

• 94 226
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 735
Тук съм съгласна. Аз съм склонна мъжът ми да стои у дома и да се грижи за децата и разни задачи, а аз да работя и да нося пари, щом имам такава възможност. Няма да ме сбърка хич!

# 736
basila, ще разкажа още тогава - живееха заедно в  къща(много голяма де) с цялото му семейство. Едвам го накара да се изнесат сами - увеличавал му се разхода с цели 400?!!!!! АКо искала да бременее, да помисли каква надомна работа ще си намери щото как - той нямало да си променя рахатлъка и да се огледа за по-доходоносна работа, та тя да не си кара бременността на работа. Тъпотии от сорта = платих ти телефона -дължиш ми 20 и прочее. А в началото не беше такъв - водеше я по ресторанти, купуваше и подаръци(сега направо се чудя как е било възможно) и ако се разделяли той никога нямало да и даде да води беб в БГ, щели да го гледат техните, а тя да се оправя ?!!!
Янечек, имам си колега, който е на 54г, живее на общежитие в Студентски, незрящ и с доходите му издържа сестра си и двете и деца. Та той търси жена до 50кг, сини очи, дълга права коса, собствен апартамент и кола, да няма деца, да се гласи, да е до 33г, да бъде одобрена от сестра му и майка му....

# 737
Тук съм съгласна. Аз съм склонна мъжът ми да стои у дома и да се грижи за децата и разни задачи, а аз да работя и да нося пари, щом имам такава възможност. Няма да ме сбърка хич!

А би ли била склонна: ти – на работа, децата – на ясла/градина, а мъжът ти – в Бг-мамма?  Laughing

# 738
basila, ще разкажа още тогава - живееха заедно в  къща(много голяма де) с цялото му семейство. Едвам го накара да се изнесат сами - увеличавал му се разхода с цели 400?!!!!! АКо искала да бременее, да помисли каква надомна работа ще си намери щото как - той нямало да си променя рахатлъка и да се огледа за по-доходоносна работа, та тя да не си кара бременността на работа. Тъпотии от сорта = платих ти телефона -дължиш ми 20 и прочее. А в началото не беше такъв - водеше я по ресторанти, купуваше и подаръци(сега направо се чудя как е било възможно) и ако се разделяли той никога нямало да и даде да води беб в БГ, щели да го гледат техните, а тя да се оправя ?!!!
Янечек, имам си колега, който е на 54г, живее на общежитие в Студентски, незрящ и с доходите му издържа сестра си и двете и деца. Та той търси жена до 50кг, сини очи, дълга права коса, собствен апартамент и кола, да няма деца, да се гласи, да е до 33г, да бъде одобрена от сестра му и майка му....
А-ха, ясно. Професионален тарикат-циция. Този е за бой.
А незрящият как ще я види тази избраница дали отговаря на изискванията му?Rolling Eyes

# 739
Че що да не съм Simple Smile Под контрол ще ми е тука хихихи

# 740
Аз очаквах Летяща да отиде на среща тази вечер с онзи , който и пише Rolling Eyes

# 741

Мъжете плащат почивки, но само ако и те са на тези почивки. Един вид, създават комфорт на жената да отпочине, да е на място, където и други хора почиват и се отпускат, съответно правят повече секс... та и на жената обикновено ѝ се иска и го прави с мъжа, който е подръка. Да, не мисля, че има много мъже, които биха платили почивка на новата тръпка, която е решила да отиде да почива с приятели.
Ще се изненадаш колко много мъже пращат любовниците си сами (с приятелки) на почивки по време на официалните семейните празници..))

Да, ако искат да разкарат любовница, е нормално да платят. Все пак те си имат жени, това, че дават възможност на любовницата да чукне нещо странично за тяхна сметка, им е по-малък проблем от спокойствието. Ама я питай тук, и ще видиш, че поне 90% от списващите ще проимат някакви подозрения, ако мъжът/жена им упорито се опитва да ги прати сами на почивка или той/тя настоява да отиде сам на почивка без тях, и няма някакви основателни причини за това.

# 742
За тук сигурно, но около мен това не е толкова странно и често се прави и от двете страни по отделно.
И не в едно-две семейства.
Пример - той кара сърф/кайт и си ходи сам, тя - си ходи на женски ретрийти и тн.
Или той - запален фотограф и ходи с групи по света да снима, а тя - планинарка и катери навсякъде върхове.
И още - той абсолютен работохолик - а тя, запалена пътешественичка-екстремистка.

# 743
basila, Simple Smile той май 10% вижда, а и както казах - минава през школата на майка му и сестра му(щото жената трябва да е до-ма-ки-ня ! НИкакви неизмити чинии, необърсан прах и т н)Много пъти го съветвах да....погледне по-реалистично-примерно жена около неговите години( които той нарича стари/разпуснати/изхабени) или незряща(на които той казва инвалиди, неставащи за нищо, как ще си правел дете с такава и психично болни) или да"олаби" за 60лв( той не можел така непозната, че и да и плаща така, че и кой знае кой подред бил).
Bgtatko81, Simple Smile
Скрит текст:
учудващо реалистичен психопрофил сте ми направил. Аз винаги приемам критика иначе нямаше да споделям публично. Лошо, че малко съм ги извадила от контекста и сега изглеждам жертва, а те гадняри, а не са точно такива. Аз съм вироглава, нищо че изглеждам плаха и рядко отстъпвам от мнението си. Да, за човека е изключително интелигентен и с богата обща култура, което май е нещото, което ме "закотвя" при един човек. До сега не съм "сваляла" мъж просто защото всеки, когото съм искала е искал мен и са се случвали нещата. Много точно сте уловил защо демонстрирам финансовата си независимост ( + и за да му е ясно как в секундата, в която реши, че ще го търпя щото ме издържа ще ми усети шута!)Като цяло, гаджетата ми не са интроверти, но са били учудващо моногамни, а в моите очи( че и не само) са си били красиви. За мухозола, не ни е куцала комуникацията, просто той мислеше, че ще му търпя изгъзиците щото го обичам и "щото всички жени били така преди мен, щото бил перспективен и той беше изключително изненадан как е възможно да реагирам така", а дори не съм с кой знае каква кариера и се опитваше да ме изработи нещо без да осъзнаваше, че отдавна съм разочарована и невлюбена. За проф. нап-е на бъдещия Дъ уан няма да отстъпя по свои съображения смятам, че най- ми пасва и не е доход. За хороскопите - аз от 2г съм се запалила и по-скоро във връзка с други неща, които са ми интересни, защото винаги съм смятала, че човек сам кове живота си.А и някои от потребителките там пишат изключително запленително.Жалко, и аз виждам, че нещо съм се повредила и на стари години съм станала наивна, но времето ще покаже какво ще/не ще се случи.
ПС-ако гледате "черешката" аз съм саркастична като Кулагин, пийвам си като плеймейтката, дразня се на тъпизми като Люси и не харесвам хора като днешната- Биляна май се казва.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:02 от летящата

# 744
Angel..., те около теб поддържат и любовници, с по 3 развода средно са и чакат на пусия в автосервизите да забият някой мъж, ама повечето българи не са чак толкова модерни.

# 745
летящата - това за слепия не е реално! Честно! Grinning

# 746
Аз и вярвам за 54 годишния. Имам приятелка малко под 50-супер дама , с отгледани деца , просто си търси "другар" на нейните години. Е , нЕма братче , три години вече , попада все на някакви над 60 , ама и те и се мръщят. Всеки на тези години търси да му върже по-млада Tired Face
Те не че са им се наредили , но надеждата май последна умира.

# 747
съвсем реално е. То това е тъжното. и после ми реве по скайпа колко е самотен и незадоволен!!! Е това ме възмущава и ме плаши да опитвам със сульо и пульо !!!!
ПС - не съм на среща, че фена ми е на тренировки, а пък и аз петък си излизам с едни приятели на по питиенце Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 21:02 от летящата

# 748
летящата, ще си стане значи, няма страшно Simple Smile на прав път сте според мен, ще срещнете подходящия човек. Бъдете предпазлива с добре изглеждащи и твърде настоятелни мъже, хвърляйте по едно око и на по-свити (не непременно мълчаливи) не толкова добре изглеждащи и оставете нещата да се случат. Не казах да ги сваляте, а да се държите мило само Simple Smile Което само по себе си нищо не значи и на много хора им идва отвътре Simple Smile Няма нещо, което да отблъсква толкова мъжете, колкото злобна жена - може би защото повечето мъже не могат да играят на тая игра - нито на сарказъм носят, нито на други форми вербална агресия - веднага се отива към "да излезем да се разберем като мъже". Ама с жена не може да се разбере като мъж и от там стават много кофти нещата...

Скрит текст:
скритият текст се прави от меню пълна редакция, като изберете текста, който искате да скриете и цъкнете този бутон:

можете и като код да го напишете:  (spoiler) отпред, а отзад (/spoiler), но с квадратните скоби вместо с кръглите - тези вдясно от буквите i o p...

# 749
скритият текст на старата версия е иконката с бесилката, осмата подред. За новата версия си провери сама къде е или изписвай кода   [   /spoiler][    /spoiler] без интервали след отварящите скоби.

Да, мъжете обикновено са по-претенциозни от жените, особено ако са израсли със съответната порода мамички, убедила ги, че и на 70 може да ръсят деца, а гените и наследената от баба им гарсониера в Люлин 20/Сунгурларе, са прекалено ценни, за да ги предложат на по-малко от Мис Вселена, членуваща в Менса. В Лична драма имаше страхотни изисквания за търсените жени, на фона на предлаганото.

Общи условия

Активация на акаунт