На 33 сама ...

• 94 230
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 720

Мъжете плащат почивки, но само ако и те са на тези почивки. Един вид, създават комфорт на жената да отпочине, да е на място, където и други хора почиват и се отпускат, съответно правят повече секс... та и на жената обикновено ѝ се иска и го прави с мъжа, който е подръка. Да, не мисля, че има много мъже, които биха платили почивка на новата тръпка, която е решила да отиде да почива с приятели.
Ще се изненадаш колко много мъже пращат любовниците си сами (с приятелки) на почивки по време на официалните семейните празници..))

# 721
Защо да се изненада, много е логично дори, така си купуват спокойствие и намаляват шанса любовницата да се почувства пренебрегната, обидена и нещастна и да се появи нарочно в полезрението на жена ти и децата ти. Разбира се, че ще я отпратиш, стига да можеш да платиш, най-добре в друга държава. В един момент любовницата започва да има претенции, да ти вдига стойки, да изисква, абе направо втора съпруга си става.

# 722
определено имам такава склонност и се припознавам в приятелката ти. Само на палатка ми остава да ме влачат вече Sad Както писах, в стремежа си да не бъда "златотърсачка" и "очакваща принца" някак си направих мечешка услуга. За това и преди това казах, не става с критерии - трябва някак двама да изпитат емоция, да търсят едно и също от другия и от връзката и тогава нещата стават. Другото е едно претегляне и самонавиване. Ей го нА, отивам да си извадя психо и терапевтката ми вика "ама ти коя позиция искаш да стигнеш, та да се сетиш да правиш деца" - ееее, побеснях - ми непозната жена съм бе, може да имам проблеми/може да съм абортирала или може  просто да няма от кого и т н. Писна ми от ей такива хора дето почват "ама що си сама, кой знае къф принц чакаш, ама що не раждаш, ти за каква толкова невероятна се имаш, по-добре да родиш от мухъл, от колкото да чакаш едва ли не менопаузата чука на вратата или абе имам тук един приятел на ММ, много добро момче, що не излезете заедно"
ПС - малко да развеселя темата: гадже на моя много близка, живее с него 3г, вижда и банковото извлечение( не живеят в БГ) и казва - ами аз ще напусна работа, щото тия пари стигат идеално да живеем, а аз цял ден блъскам пък не са кой знае колко и няма смисъл" - е, как да и кажа жени се и се плоди с тоя?! ( мъж на 30, здрав, прав и 10г не е мръднал кариерно)

# 723
гадже на моя много близка, живее с него 3г, вижда и банковото извлечение( не живеят в БГ) и казва - ами аз ще напусна работа, щото тия пари стигат идеално да живеем, а аз цял ден блъскам пък не са кой знае колко и няма смисъл" - е, как да и кажа жени се и се плоди с тоя?! ( мъж на 30, здрав, прав и 10г не е мръднал кариерно)
Модерен мъж, не робува на стереотипи, пък и като има магаричка да си я товари, наистина не виждам защо да се бъхта.

# 724
После се чудите защо жените са толкова внимателни при избора на партньор!
Да си прибереш някое такова вкъщи по погрешка ... ужас ! Flushed

# 725
Точно това трудно би станало по погрешка. Такива се усещат по доста знаци от преди това, но не искам да отварям темата за сметката на първата среща, че ще стане джендър война пак.

# 726
Точно това трудно би станало по погрешка. Такива се усещат по доста знаци от преди това, но не искам да отварям темата за сметката на първата среща, че ще стане джендър война пак.

Ами именно,че много неща се усещат предварително и трябва сетивата ти да са отворени на 100% и да ги улавяш.

# 727
Боже, като ти дойде сляпата неделя и всички знаци губят значение Simple Smile

Веднъж четох някакво интервю с фолк певица, мисля беше Райна може би. Тя тя споделяше, че иска много внимателно да си избере баща за детето, за да не го стресира после с раздели и нов татко. Искрено се учудих кой й гарантира, че като го избере на 40 по ще става, отколкото на 30 примерно и ще пребъдат, с гаранционна карта мъж няма. Животът е много динамичен, налага се да има и риск Simple Smile

# 728
Боже, като ти дойде сляпата неделя и всички знаци губят значение Simple Smile

Това ясно.
Но все пак е добре да се опиташ да останеш трезвен - поне за много важните неща.

# 729
Е да, ако пиянства, буйства или се лепи по мадами изначално, то е ясно.Simple Smile

# 730
Аз лично не се, напълно наясно съм, че на 33 не може да нямаш сериозни изисквания към човека, с когото ще правиш планове за семейство, но пък така намирането на подходящ става по-трудно. Да не говорим, че още повече разбирам жените, които много трудно се престрашават да родят дете в днешни дни и все повече разбирам и тези, които по-скоро биха родили дете от донор, отколкото от някой ненадежден калмук.
И хем е така и е логично да е така, хем колкото е по-дълъг списъка, толкова по-голям е шансът да си останеш само с него, да не говорим, че понякога намираш някой по списъка, който обаче ти сервира такива изненади, каквито ти е била бедна фантазията да предвиди. Мой познат си завъди жена по списък и сега събира сили да ѝ каже, че не се е получило.
Познавам повече мъже на 40+, които си търсят партньор, отколкото жени, всъщност само една позната имам, която на тази възраст е сама. На въпросните мъже, като им чуя изискванията към жените, ми е напълно ясно защо са сами и че такива ще си останат завинаги, освен ако не се сетят, че много искат и че просто трябва да гледат към тези, които също биха ги харесали, а не към висините. За тях подходящи има, само че те гледат към неподходящите. Извинявайте много, ама посивял стар кон, с тежка походка и лумбаго, стиснат до безобразие и живеещ с майка си, на какво отгоре иска младо, цицесто, русо, ама и да е доцент...

# 731
То малко стана работата параграф 22. Хем жените искаме да изкарваме колкото мъжете, хем като изкарваме що изкарваме, че чак мъжът да реши, че не си струва да бачка.
Малко е изваден от контекста случая на жената с напусналия мъж. Аз ако изкарвам достатъчни и за двама, а моят половин примерно се бъхта за без пари, няма да имам против да караме само с моите пари (които аз ще разпределям, разбира се). Това важи и в неговия случай. У дома не страдаме от предразсъдъци. Ако можем да си живеем лежерно и с кеф, кой изкарва и внася парите, е с тежест нула.

# 732

Познавам повече мъже на 40+, които си търсят партньор, отколкото жени, всъщност само една позната имам, която на тази възраст е сама. На въпросните мъже, като им чуя изискванията към жените, ми е напълно ясно защо са сами и че такива ще си останат завинаги, освен ако не се сетят, че много искат и че просто трябва да гледат към тези, които също биха ги харесали, а не към висините. За тях подходящи има, само че те гледат към неподходящите. Извинявайте много, ама посивял стар кон, с тежка походка и лумбаго, стиснат до безобразие и живеещ с майка си, на какво отгоре иска младо, цицесто, русо, ама и да е доцент...

И знаеш ли кое е най-тъжното.Че тия мъже дори и някоя да им се върже , я губят , защото не знаят какво да правят с нея.

# 733
И знаеш ли кое е най-тъжното.Че тия мъже дори и някоя да им се върже , я губят , защото не знаят какво да правят с нея.
Е, има и мъже, които знаят, но тогава пък жените не искат...

# 734
летящата, извинявам се, че се включвам отново в тази тема и то с непоискан съвет, но поразгледах какво сте писали и ако искате и мъжко мнение по споделеното от Вас, може да отворите, ако не - пропуснете Simple Smile И в двата случая - стискам Ви палци да си намерите подходящ човек Simple Smile
Скрит текст:
Правите впечатление на интелигентна и далеч не проста жена. Което поне от моя гледна точка далеч не може да се каже за всеки. Но ми се струвате много наивна в някои отношения - още от хороскопите почнах да си го мисля, но като прочетох и историите, вече съм убеден. Според мен идеален партньор за Вас би бил някой по-свит и стеснителен мъж, не твърде хубав/красив/симпатичен, но интелигентен и реализиран професионално. Съвсем различен профил от проактивните свалячи на звезди, които изглежда оставяте не само да се пробват, но и да успеят.

Естествено трудно ще излезете с такъв мъж на среща, по-реалистично е да се получи по естествен път в обща компания, както е станало с ниския, пълен плешивко. Не се отчайвайте, но търсете различни компании и наблюдавайте хората в тях като интелект и характер. Не е необходимо нещо особено да правите, просто бъдете в компании, в които има хора, които Ви допадат и се дръжте мило с тях (не да флиртувате, просто комуникирайте по интересни теми). Нещата ще се случат от само себе си. При пълна липса на компании, може да си поговорите и по интернет с някого, но да изчакате повече с пращането на снимки и ако Ви иска такава на много ранен етап и/или упорито - да не си губите времето. Не съм никак фен на интернет запознанства и с всички такива съм си загубил времето, но е ясно, че ако няма човек избор в социалния си кръг, трудно ще достигне до подобна ситуация каквато описвам - тогава и интернет е добре. Но наблягате на разговори и мило, но приятелско отношение от Ваша страна. Не на свалки, asl, pic pls или каквото е там в днешно време малоумното интернет сваляне. С pic pls виждам, че си е все същото Simple Smile

И последно, но много важно изискване към потенциалния човек - не продължавайте напред, ако нямате поне малко по-ефективна комуникация с него от човека с "ангажимента". Вие очевидно не сте много добра в комуникацията, ако и той е типичен мълчащ тип, комуникиращ с едносрични думи (може би трябва да преосмислите професионалната област, която търсите, ако в нея преобладават такива индивиди - специално в IT са основно такива познатите ми, въпреки че са страшно интелигентни всичките), няма как да Ви се получи.

Що се отнася до спийд дейтинг, сайтове за запознанства и типичните срещи дето се гледа кой плаща сметката - губите си времето според мен с това. Ако Ви се прави секс и Ви хареса визуално някого - идете, ама не го мотайте до N-та среща, това си е танц, при който следващата стъпка е силно стандартизирана - секс. Няма смисъл така да търсите сериозна връзка, много малко вероятно ми се вижда да се получи при Вас - интелигентна, но наивна, вероятно сравнително привлекателна млада жена.

Аз лично не бих приел сериозно жена, която не държи да си плати своята част от сметката на опознавателна интимна среща. Така че според мен сте на прав път в това отношение, без естествено да плащате на някого морето, обувките и т.н. Никой уважаващ себе си мъж няма да приеме подобно нещо според мен. Но при опознавателна среща това да си платите Вашата сметка комуникира първо еманципираност, второ поне за по-досетливите говори, че Вие определяте темпото, в което ще се случват нещата - дали 3 или 30 срещи ще има до секс - решението си е Ваше. Може и изобщо да няма секс, а да сте си само приятели - Вие си решавате и ако човекът е там единствено заради перспективата да стигне до 1ва база на първа или втора среща (целувка), до 2ра на следващата среща (страстна целувка с опипване, която много мъже смятат, че би трябвало да доведе до секс) и задължителното наваксване с базите на 3та-4та среща (ако е необходимо такова) -- според мен желанието Вие да определяте темпото (както би трябвало да бъде по принцип) се комуникира много по-ясно с твърдото намерение (и реализирането му) да си платите Вашата сметка. Не повече от това обаче, докато не стане общ бюджетът след брак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт