На 33 сама ...

• 94 227
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 705
Джинджър, какви са плановете за петък вечер?

Малко изпреварих идването на петъка и го отпразнувах снощи Relieved
Та,днес май няма да съм във форма Rolling Eyes
Иначе,офертата е - шампионат по танци.

# 706
oх, вече се чувствам все едно спамя чужда тема, а и ровя в затворена страница. Въпроса беше мое избухване, понеже за н-ти път се бяхме разделили и пак се беше довлякъл да се събираме/да живеем заедно и прочее обещания и аз му казах, че просто няма смисъл и сме се разминали, защото  мен връзката по този начин не ме устройва и няма значение дали живея у тях или не. И той каза как не разбирал най-накрая 1м без скандали и уж вс било ОК пък сега се дърпам. Аз отговорих, че като няма да се развиваме наникъде няма смисъл нито да се събираме/живеем и т н . "Е, ти какво искаш сега-само 1м сме били ОК и да се женим ли?!" - бил много перспективен и жените това търсели. Казах - ами прав ти път на пазара".

# 707
А ти разказа ли му за филма, в който един якичък спортен тип си има готина жена, но един приятел му внушава ревност:) и той я удушва накрая?
това много ми хареса, браво хах Simple Smile

Джинджър, какви са плановете за петък вечер?
Малко изпреварих идването на петъка и го отпразнувах снощи Relieved
Та,днес май няма да съм във форма Rolling Eyes
Иначе,офертата е - шампионат по танци.
къде е тоя шампионат, споделяй, нали уж тема за взаимопомощ, а само ти ще се забавляваш хахах не бъди егоистка Smiley ние с една приятелка отиваме на Банско, пожелайте ни хубаво време Simple Smile

# 708
oх, вече се чувствам все едно спамя чужда тема, а и ровя в затворена страница. Въпроса беше мое избухване, понеже за н-ти път се бяхме разделили и пак се беше довлякъл да се събираме/да живеем заедно и прочее обещания и аз му казах, че просто няма смисъл и сме се разминали, защото  мен връзката по този начин не ме устройва и няма значение дали живея у тях или не. И той каза как не разбирал най-накрая 1м без скандали и уж вс било ОК пък сега се дърпам. Аз отговорих, че като няма да се развиваме наникъде няма смисъл нито да се събираме/живеем и т н . "Е, ти какво искаш сега-само 1м сме били ОК и да се женим ли?!" - бил много перспективен и жените това търсели. Казах - ами прав ти път на пазара".

Тоест да се ожените, означава да поеме ангажимент. Нещата си имат конкретни названия и трябва да бъдат наричани с тях.

Имаш ли връзка изобщо, когато партньора не ти е искал пари и не те е унижавал?

# 709
"Ще поемеш ли ангажимент?" ми звучи твърде общо. За един ангажимент ознава едно, за друг - друго. Пита се за конкретни действия, които не могат да се тълкуват по 101 различни начина.

Мъжете плащат почивки, но само ако и те са на тези почивки. Един вид, създават комфорт на жената да отпочине, да е на място, където и други хора почиват и се отпускат, съответно правят повече секс... та и на жената обикновено ѝ се иска и го прави с мъжа, който е подръка. Да, не мисля, че има много мъже, които биха платили почивка на новата тръпка, която е решила да отиде да почива с приятели.

# 710
Шампионат по танци не е перспективно, там повече вече са по двойки, макар и не романтични непременно.
Какво стана с перспективите от бг-мамма Wink?

# 711
Шампионат по танци не е перспективно, там повече вече са по двойки, макар и не романтични непременно.
Какво стана с перспективите от бг-мамма Wink?

Така е,но пък това е нещо,което ми харесва и зарежда страшно много.
За перпективите  - чакам младежът да поеме нужната отговорност и започвам да ви печатам поканките SmirkSmileyYum

# 712
ами аз пък имам познати, които все ми казват как им бил подарил това и онова= не е бил с тях или от сорта "мило, мн съм си харесала едни обувки" - добре, ето ти(не говорим да са женени). Пак ви казвам, че някак извадени от контекста наистина звучи все едно аз съм плащала и те са ми искали, но не е така. Това са няколко спорадични случая и очевидно не са продължили във времето. Иначе съм съгласна, че  по отношения на онази връзка съм според мен се самоунижила( нали никой не те кара насила да преливаш от пусто в празно), но смятам и че съм имала хубави връзки. Дори понякога ме е яд за една такава, но там пък страстта утихна, та за какво да се събираме отново.Като цяло човек трябва да гледа напред, не да се връща при бившите и с този си опит някой дори бегло да се опита да ме разиграе изобщо няма да се колебая дали да се разделям/шансове и подобни.

# 713
Е, ти даване на пари да си купи обувки го сравняваш с даване на пари да ходи на почивка ли? И не става дума за конкретната сума, защото има обувки, които може да струват ыовече от почивка, а за това, че в единия случай мъжът дава пари и си спестява няколко часа обикаляне по магазини с жената, и докато тя избира обувки, той може да прави нещо приятно, защото на повечето мъже не им е приятно пазаруването на дрехи и обувки с часове. Пък в другия случай ѝ дава пари, за да е на място, пълно с разголени хора, свободни, отишли на почивка мъже, на които целта им е да забършат нещо ваканционно, има алкохол в изобилие, удобни възможности за запознанства, паднали задръжки и т.н.

# 714
Летящата, ще споделиш ли все пак твоето виждане за поемането на ангажимет какво е, защото тук всеки различни неща си мисли и никой май не разбира, какво точно си скала да кажеш. Това те е питал и човека  аххха Simple Smile
Поемането на ангажимет може да са много неща, като започнем осигуряване на жилище за "семейството" (което той май е направил, като ти е дал ключ?), изхранване на семейството, да те изхранва теб и да спреш да работиш,  брак, правене и отглеждане на потомство и какво ли не друго. Ти на този си му разказала играта просто Simple Smile

# 715
оффффф, вече съжалявам, че си отворих устата. Аз пък като гледам отговорите, хората са схванали моя намек(който пък е бил логичен след Н- месеца говор за деца от негова страна). Нищо не съм му разказала - казах като се чувства такава апетитна хапка за всички жени- да ходи те да му търпят много от минусите, които не споменах, да видим дали ще е така. И да, по принцип това, което си описал, е това което според мен всеки нормален човек би възприел за ангажимент= развитие=надграждане=промяна( като изключа това изхранва и да спра да работя)

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 17:37 от летящата

# 716
Много зависи от възрастта на мъжа, летяща. Ако е бил на около 25 - малко мъже на тази възраст са готови за ангажименти тип брак и деца, особено ако са финансово нестабилни, каквито най-често и са.

# 717
Летящата, трябва да имаш по-висока самооценка. Заслужаваш нещо по-добро от мъже, които се чудят как да те издоят. Ти си го осъзнала де. Стискам ти палци за повече успех занапред. Simple Smile
Интересно ми е този с почивката покани ли те с него или просто ти поиска пари да си вее г*за на плажа с други хора?

# 718
знаеш ли Google, от това най-много ме боли. Че всичките ми приятели казваха каква грешка правя и че много се подценявам и има къде къде по-подходящи и аз пак...абе просто бях влюбена, а и той пръв повдигна темата за деца(още на 3-я месец. Тогава казах чакай да поживеем , да се бракуваме, а не деца по часовник). Възрастта е далеч от 25г= не аз, а той няма време. Та...пожелах му не той, а жената до него да е щастлива, понеже не съм сигурна,че това е възможно. А за младежа с почивката - бяхме некви пресни гаджета и беше края на месеца и ми сподели, че от работа няма да има отпуска и може само този уикенд да види море, а парите ще му ги преведат след това и няма да му стигнат и тн и аз сама предложих, дори му беше неудобно. Той щеше да е много щастлив да отида с него, но аз не можех - имах изпит. Истината е, че той беше много влюбен, но аз имах липси за качества на характера и за това се разделихме. Тогава бях много нетолерантна и като че ли по-добре беше. После ми промиха мозъка как не трябвало да фантазирам принц, а да правя компромиси и ей го резултата- късане на нерви 2г. То ако това е връзката на хора над 30г наистина предпочитам сама и с дете от донор, както една приятелка се замисля!

# 719
Летяща, така като ти чета историите, ми приличаш на една близка, която от всички мъже на света, все си избира тия, които имат нужда някой да ги спасява. Казвам, че си ги избира, защото е млада, ужасно красива, умна и с добра професия, така че общо взето може избира измежду всички мъже, с които общува. Обаче все си харесва продойхата, плахият или срамежливият, на когото трябва да казваш какво да прави, защото той самият не знае, а понякога много добре знае, но не иска, защото все го влече към това да се увеселява с някакви външни стимули, а жената и тя е за веселба, да я мъкне със себе си по чукарите, да спят по палатки като някакви бездомници и да ядат лютеница сутрин, обед и вечер и така цял живот може.
Колкото до ангажиментите, за мен е ясно какво означава това - решаваме да сме семейство и да имаме деца, като основата за това е собствен дом и сигурни доходи, мисля, че за повечето хора точно това означава сериозно отношение към една връзка.

Общи условия

Активация на акаунт