На 33 сама ...

• 94 251
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 690
хахаха, разбирам хумора ти Simple Smile E добре де, толкова ли е лошо човека му беше свършила заплатата и искаше да отиде с приятели за уикенда - не са били 1000лв. Не е ли нормално в една връзка ако единия куца да го хванеш. На мен не ми се е случвало, но в крайна сметка на много жени им купуват обувки/парфюми/почивки и какво ли не?

Когато плащаш на някой да си вее задните части на море с приятели, не е връзка изобщо, не е помощ, не е подкрепа, не е добрина, нищо хубаво не е. Казах вече какво е. Ти спори, колкото искаш, да убеждаваш себе си, но мен няма да ме убедиш.

Куцал бил, като е куц, няма да ходи на море, ами ще си седи в панелката и ще спестява или работи. Помощ е когато нещо "куца" да му се помогне да го оправи, не да теглиш каруцата вместо него.

# 691
а и сме били на по 22-25г. За какво ми е мъж, който е стабилен финансово, но след 2г събирания и раздели като му казах " ти ще поемеш ли ангажимент към тази връзка/отношения или ще си караме все така" - отг беше "не разбирам какво имаш предвид". Вие как разбирате това изречение?!

# 692
а и сме били на по 22-25г. За какво ми е мъж, който е стабилен финансово, но след 2г събирания и раздели като му казах " ти ще поемеш ли ангажимент към тази връзка/отношения или ще си караме все така" - отг беше "не разбирам какво имаш предвид". Вие как разбирате това изречение?!

Още на втори епизод с "иди си, ела си" е трябвало ТИ да сложиш финала. Така го разбирам аз. Измъчена работа си е било и ми се струва ти трябва малко повече самоувереност и здрав егоизъм.

ПП. Извинявам се за поредния пост.

# 693
Как го разбирам ли? Че просто се е пуснал по течението и каквото дойде, но ако може другите да му го направят.
Но въпросът действително е зададен така, че човек лесно може да се направи на ударен и нераразбрал. Кратко, ясно и право в Очи се говори с такива. Може след като си помисли няколко години, да се сети, че всъщност много е искал да паднеш на колене и да му предложиш да му народиш няколко дребни дечица.

# 694
че съм тъпа, тъпа съм си била. Аз си нося отговорността, но ми стана смешно когато той ми каза, че не разбирал какво имам предвид. Той не разбирал какъв смисъл влагам в ангажимент, щото нали ми е дал ключа да си живея у тях(което аз накрая отказах и казах, че няма никакъв смисъл да се връщам ако след 2м пак скандал и раздяла. И той каза, ама аз не разбирам - дете ли искаш, брак ли, то тези неща ще си се случат, той не бил отказал за такива, просто не разбирал какво имам предвид с ангажимент - и това е човек, по-напред от мен във всяко отношение, на когото аз съм помагала по всякакъв начин. И след като му казах, че като не разбира няма смисъл да водим разговора/нанасям у тях пак или изобщо да общуваме по какъвто и да е повод, той пак не бил разбирал?!!!

# 695

Правилно, не ти трябва финансово стабилен мъж. Да е стабилен е достатъчно. Но на тебе пък ти е харесало да е използвач и пройдоха. Въпрос на вкус.
За въпроса ти - ами и аз не знам, какво си имала предвид - зададен от човек, който му е плащал почивките с други ... какво си имала предвид всъщност? Ти поне знаеш ли?

# 696
Аз на един за първа среща,след като той ме информира точно кой ден,в колко часа и в кое заведение ще се видим, го попитах да му нося ли цветя !

# 697
че съм тъпа, тъпа съм си била. Аз си нося отговорността, но ми стана смешно когато той ми каза, че не разбирал какво имам предвид. Той не разбирал какъв смисъл влагам в ангажимент, щото нали ми е дал ключа да си живея у тях(което аз накрая отказах и казах, че няма никакъв смисъл да се връщам ако след 2м пак скандал и раздяла. И той каза, ама аз не разбирам - дете ли искаш, брак ли, то тези неща ще си се случат, той не бил отказал за такива, просто не разбирал какво имам предвид с ангажимент - и това е човек, по-напред от мен във всяко отношение, на когото аз съм помагала по всякакъв начин. И след като му казах, че като не разбира няма смисъл да водим разговора/нанасям у тях пак или изобщо да общуваме по какъвто и да е повод, той пак не бил разбирал?!!!

Струва ми се, че не позволяваш на мъжете да бъдат такива. Опитай да не им помагаш с пари, но говори с тях като с мъже - малко по-неабстрактно и определено по-точно изказвай желанията си. Ако и това не помага, търси следващия.

# 698
И тоой? Каза ли ти какви да бъдат, колко броя и какъв цвят?

# 699

Май не обичаше цветя Laughing
Но съм сигурна,че не разбра иронията.

# 700
двата случая са различни. Както казах, за морето бяхме млади още студенти и т н - не е било за форевър, а и  бяха 300лв...както и да е. Този втория случай е с друг мъж, за който колкото и да ми "солите" на главата ще кажа, че сте  прави. Но аз бях много влюбена в него, какви ли не жертви и отстъпки и какво ли не  не съм правила; виждах си живота до края с него. Да, тъпа съм си била, просто ми беше интересно дали има друг прочит на въпроса "писнало ми е да слушам обещания, а ще поемеш ли ангажимент" - исках да разбера как го възприемат хората, щото явно той не разбира, което значи, че аз не питам правилно....

# 701
Според мен въпроси като ,,ще поемеш ли ангажимент ?,, не бива даже да се задават. Отговорите си личат от само себе си.
Все едно да питаш ,,Обичаш ли ме ? ,,

# 702
двата случая са различни. Както казах, за морето бяхме млади още студенти и т н - не е било за форевър, а и  бяха 300лв...както и да е. Този втория случай е с друг мъж, за който колкото и да ми "солите" на главата ще кажа, че сте  прави. Но аз бях много влюбена в него, какви ли не жертви и отстъпки и какво ли не  не съм правила; виждах си живота до края с него. Да, тъпа съм си била, просто ми беше интересно дали има друг прочит на въпроса "писнало ми е да слушам обещания, а ще поемеш ли ангажимент" - исках да разбера как го възприемат хората, щото явно той не разбира, което значи, че аз не питам правилно....

Аз не - все още не го разбирам този въпрос. Какво значи дали ще поеме ангажимент?

# 703

Май не обичаше цветя Laughing
Но съм сигурна,че не разбра иронията.

Дам, наистина хората са много различни и понякога дори жена с жена не може да се разбере заради различния начин на възприемане на един и същи факт. А при първоначално общуване краха е цялостен Smile Може този мъж да е искал да изглежда уверен просто. Така или иначе сигурно и общуването ти с него преди това е повлияло на това ти решение за иронията.

# 704
Джинджър, какви са плановете за петък вечер?

Общи условия

Активация на акаунт