На 33 сама ...

• 94 257
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 675
явно още не съм готова, това е. Ми той е 30г, работи не знам.. нещо с компютри беше, обяснява как му писнало от краткотрайни истории и вече искал да си градят заедно апарт и фемили. Обаче и пише там едни романтични, които у мен не предизвикват същото, как да кажа-усещам, че вътрешно се противя да опитам. Страх ме е да не се разочаровам пак, а си давам сметка, че без риск и опити - няма как да стане. Ужас, това е ебаси цикъла, направо ми се доплака. В общи линии, предната връзка направо ме срина със земята и макар да съм се поизправила вече, някак съм различна, не съм себе си или поне не пълноценно. Истината е, че нямам кой знае какви критерии - да е симпатичен, да се самоиздържа , обаче работата му искам да е в конкретна сфера(не ме нападайте, просто ще ми е интересно и т н), да иска семейство и това е. Обаче гледам, че явно аз не съм готова да опитам/да допусна някого, а пък ми липсва да съм влюбена, май съм за диспансера Sad

Стегни се и излез просто на среща. А, да - може пък  да има приятел, който работи в оная сфера, която те интересува.
Шегувам се, но една среща на по питие или клуб на никого не е навредила.

# 676
явно още не съм готова, това е. Ми той е 30г, работи не знам.. нещо с компютри беше, обяснява как му писнало от краткотрайни истории и вече искал да си градят заедно апарт и фемили. Обаче и пише там едни романтични, които у мен не предизвикват същото, как да кажа-усещам, че вътрешно се противя да опитам. Страх ме е да не се разочаровам пак, а си давам сметка, че без риск и опити - няма как да стане. Ужас, това е ебаси цикъла, направо ми се доплака. В общи линии, предната връзка направо ме срина със земята и макар да съм се поизправила вече, някак съм различна, не съм себе си или поне не пълноценно. Истината е, че нямам кой знае какви критерии - да е симпатичен, да се самоиздържа , обаче работата му искам да е в конкретна сфера(не ме нападайте, просто ще ми е интересно и т н), да иска семейство и това е. Обаче гледам, че явно аз не съм готова да опитам/да допусна някого, а пък ми липсва да съм влюбена, май съм за диспансера Sad

ПС- благодаря ви за съветите. За да разведря и аз - имах гадже, с което се запознах като той дойде у нас - да ремонтира Simple Smile е да, не беше богат/висше и т н, но имахме хубава връзка

Летящата, дръж се като нормален човек, какво изписа цяло съчинение с елементи на разсъждение, за някаква си свалка. Чак ми стана жал за тоя човек, то не бе анализи, аналогии, драматизации. Бих му казала да не се занимава с тебе, но не го знам кой е, за съжаление.

# 677
А ти разказа ли му за филма, в който един якичък спортен тип си има готина жена, но един приятел му внушава ревност:) и той я удушва накрая?

Да бе..после да каже, че го е страх и да се налага да го изпращам до тях.

Летящата, докато не се отърсиш от старата си връзка, ще ти е трудно да започнеш нова. Опитай се по-малко да мислиш за миналото.

# 678
А ти разказа ли му за филма, в който един якичък спортен тип си има готина жена, но един приятел му внушава ревност:) и той я удушва накрая?

Да бе..после да каже, че го е страх и да се налага да го изпращам до тях.

Летящата, докато не се отърсиш от старата си връзка, ще ти е трудно да започнеш нова. Опитай се по-малко да мислиш за миналото.

Изобщо по-малко да мисли. Мисли се когато има върху какво, не разни имагинерни понятия, като готова съм, не съм готова, ако и някакви евентуални версии и съпоставки с миналото.

# 679
Ами зависи какви ти ги пише. Може пък съвсем логично да ти се е изострило вниманието.

За да ви поразведря, ще ви разкажа една случка от годините си на свободен ( или хайде самотен) електрон. Предупреждавам, че е дълго:

Скрит текст:
Запознавам се аз със един образ от един сайт, който няма да рекламирам тука. Разменям си няколко приказки с него. Дава ми линк към фейсбука си ( гледам го един такъв спортен, но малко тип борчага) разказва ми за интересите си и бърза да се чуем. Аз се опъвам да си дам така лесно телефона и му обяснявам, че не виждам наистина какви общи теми бихме открили. Обаче той настойчиво ми обяснява как щял да ме убеди, че все пак ще ни потръгне приказката, не е някой кретен или маниак. И така, кандисвам аз и ми се обажда едно тънко писукащо гласче. Оказа се, че човекът наистина бил борец някога ( при което показвам неподозирани познания за лаик по тази тема познания), а сега е военен имал котенце, което си подстригвал собственоръчно. Даже ми изпрати снимка....на котенцето. Е, малко зле подстригано, но истинска котка, а не...
Та, както си приказвахме се разбрахме, че някой ден може да се видим ей така на разходка примерно. И след това тотално забравяме и двамата един за друг. Докато един ден, запътила се към парка чувам клаксон на кола и докато разбера какво се случва, колата паркира в началото на парка, и се появява този господин  в пълния си блясък: "Ами така и така, ти сигурно ме забрави вече, но може ли да те придружа на разходката?" Аз малко изненадана се съгласявам. И аз така си казвах, чакай пък да видим, може да се окаже свестен човек, ако не за гадже, то поне за компания да става. И от дума на дума, разбирам, че този човек е решил да ме убеди в чистата си и невинна душевност. Почти всяко изречение сочи натам. След което провеждаме следния разговор:
Той: Ехх, вчера гледах един много тъжен филм. Даже си поплаках малко на него.
Аз: Така ли?
Той: Ами дааа. Значи, те са много влюбени, обаче семействата им враждуват. И не им даваха да се виждат. И накрая тя изпи някаква течност и уж умряя, а пък той се поболя от мъка и се самоуби. Много, много тъжна история. Аз такъв филм досега не бях гледал.
Аз: О, ами как? Гледал си "Ромео и Жулиета".
Той: А, така ли се казвал? Значи и ти си го гледала!

Реших да му спестя лекциите за онова момче Уилям ШекспирТ. После ме покани да ядем бахур и някъде след тази покана се разделихме по живо по здраво.
По едно време ми беше писал как си мислел за мене...чат-пат. Щях да падна от смях с това. Джинджър, какво ще кажеш? Би ли му дала шанс на този? Simple Smile

Това с бахура направо ме срази ! Smile Не,че другото не ме ...
Аз на какви идиоти съм давала шанс....ако тръгна да разказвам случки....ще се попикаете Satisfied
А последният прие охотно половината пари за сметката от мен Simple Smile Иначе уж интелигентно момче....

Хайде, разкажи. Да се посмеем малко, петък е Smile

# 680
момичета, прави сте. Аз си давам сметка, че с тоя анализ просто си търся извинение/оправдание защо няма смисъл да опитвам.
По въпроса за смеха - имах едни 2г, в които все на "скромни"момчета попадах и не една и две сметки съм плащала. на един му дадох пари за уикенд море. Не е проблема в това, а във факта, че те не виждаха лошо да е така и да не се опитат да работят за повече от 800лв

# 681
момичета, прави сте. Аз си давам сметка, че с тоя анализ просто си търся извинение/оправдание защо няма смисъл да опитвам.
По въпроса за смеха - имах едни 2г, в които все на "скромни"момчета попадах и не една и две сметки съм плащала. на един му дадох пари за уикенд море. Не е проблема в това, а във факта, че те не виждаха лошо да е така и да не се опитат да работят за повече от 800лв

Прекалено си добричка. Повече острота ти трябва. Peace Иначе всички ще се възползват от теб.

# 682
А, внимавай какво ще напишеш за сметката и поемането ѝ, че е много щекотлива тема в този форум. Smiley

# 683

Прекалено си добричка. Повече острота ти трябва. Peace Иначе всички ще се възползват от теб.

Аз не бих го нарекла добричка. По скоро нещо, което изключва липса на ум.

# 684
А, внимавай какво ще напишеш за сметката и поемането ѝ, че е много щекотлива тема в този форум. Smiley

Да , вече съм в очакване да ме заплюят като меркантилна кучка SmirkSatisfiedScream

# 685
Тя не е чела важните теми , пък иска да има успешна връзка Joy
Шегувам се .... разказвайте , но който е само на спомени , е оправдан.
Тези , които са "на промоция" в темата , да действат!

# 686

Аз на какви идиоти съм давала шанс....ако тръгна да разказва
А последният прие охотно половината пари за сметката от мен Simple Smile Иначе уж интелигентно момче....

А, някои от пишещите тук мъже веднага ще ти обяснят, че си е съвсем нормално жената да си плати сметката на първа среща, а даже е добре да плати и сметката на мъжа.

На мен в ранните 20 много често ми се случваше да се запознавамв реално виртуални познати - и мъже, и жени, някак без притеснение сме ходили на групови или единични срещи, че и периодично пак се срещахме. Вече към края на 20-те, началото на 30-те и аз, и въпросните хора като че ли бяхме загубили ентусиазъм да си усложняваме живота със срещи, организации на пътувания, заведения, нощувки и пр. само за да се срещаме с непознари. От няколко години бях прекратила такива срещи с непознати, когато се решихме да се запознаем реално с настоящата ми половинка. Много ми беше притеснено, че няма да ме хареса. То наближи времето за срещата, аз не си харесвам как ми е косата и пр. Мислех си да му вържа тенекия, спря ме единствено фактът, че все пак пътува над 200 км, за да се видим и че все пак много го бях харесала виртуално, Въобще не помня как мина първата среща. Някакво бяло петно имам, толкова бях притеснена.

# 687
''По скоро нещо, което изключва липса на ум."' - изключва липсата му или потвърждава наличието. Simple Smile Та, все пак аз не съм ги издържала, но просто не бяха уседнали в живота, а аз вярвам, че човек може днес да няма, но не е задължително цял живот да е така и само за това да се реже. Човек трябва да прави добрини или поне се стремя където мога, това не значи че те са лежали на моя гръб.

# 688
''По скоро нещо, което изключва липса на ум."' - изключва липсата му или потвърждава наличието. Simple Smile Та, все пак аз не съм ги издържала, но просто не бяха уседнали в живота, а аз вярвам, че човек може днес да няма, но не е задължително цял живот да е така и само за това да се реже. Човек трябва да прави добрини или поне се стремя където мога, това не значи че те са лежали на моя гръб.

"на един му дадох пари за уикенд море"

Не съм сигурна, как се наричат добрини, които граничат с глупост. Може и да няма такава дума, а да се казва само добрини, или само глупост ...

Но сега разбирам по-добре писанията ти - готова ли съм, не съм ли готова, може би имаш предвид, ще ти стигнат ли спестяванията да им плащаш масрафа, да правиш добрини де, това исках да кажа ...

# 689
хахаха, разбирам хумора ти Simple Smile E добре де, толкова ли е лошо човека му беше свършила заплатата и искаше да отиде с приятели за уикенда - не са били 1000лв. Не е ли нормално в една връзка ако единия куца да го хванеш. На мен не ми се е случвало, но в крайна сметка на много жени им купуват обувки/парфюми/почивки и какво ли не?

Общи условия

Активация на акаунт