На 33 сама ...

• 93 199
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 225
Гугълче, изобщо не се връзвай на лелките. Какво да им обясняваш, че млад човек по-добре може да коментира млади жени, търсещи млади мъже Simple Smile

# 226
Всеки мъж търси различни неща, както и всяка жена.

Манекена, какво е нормален и спокоен живот? Искаш да умреш от скука ли? Някои пък търсят жена, която да им вдига адреналина.

БютифълМ, не че търсят 25 годишни, с цел да се подмладяват, просто търсят красиви жени, а голяма част от 30+ годишните жени, които не се поддържат във форма приличат на лелички и изобщо не са интересни на някой поддържан мъж. Да не говорим, че 25+ годишните все още се влюбват, за разлика от 30+ годишните. При вторите вече биха свили гнездо с някой мъж без да го обичат, само и само да се възпроизведат, стига да усетят, че е достатъчно стабилен.

А сегашните 25-ет годишни съпруги, като минт 30-те, какво правят, заменят ги с нова 25-ет годишна, щото, видиш ли, искат красива жена, а тяхната минала 30-те и се занемарила.

Или нещата всъщност са други и е много по-лесно да впечатлиш девойка на 23-4-5, отколкото улегнала жена на 30+. Доста често хората намират оправдание за повърхността и неспособността си у другите.

# 227
  • Наблизо

А сегашните 25-ет годишни съпруги, като минт 30-те, какво правят, заменят ги с нова 25-ет годишна, щото, видиш ли, искат красива жена, а тяхната минала 30-те и се занемарила.
Не,просто и те дотогава са поостарели и се кротват.Сегашните 25 годишни нямат нищо общо с 25 годишните преди 20-30 години така или иначе.
Или нещата всъщност са други и е много по-лесно да впечатлиш девойка на 23-4-5, отколкото улегнала жена на 30+. Доста често хората намират оправдание за повърхността и неспособността си у другите.
Много по-лесно е да Живееш с 25 годишна,отколкото с 35 годишна,не е за впечатляването.Както казах по-горе 25 годишните не са това което бяха - имат достъп до доста повече информация,да бъдат начетени,да правят собвствените си избори,дори да имат опит ако щеш.Просто 25 годишната има живота си пред себе си,особено когато е уверена и успяла и с правилно мнение за себе си.Може да роди сега,но може и да изчака и имат време да градят заедно живота си.
Една 35 годишна изобщо го няма този лукс и за един мъж,който може да впечатли една успяла и умна 25 годишна,защо да се вре при 35 годишната която защото ще го впрегне да правят деца вендагически,има готови такива и такива изисквания - вместо да се опознаят,градят и поживеят като двойка..преди да станат тройка и четворка?

# 228
Защото 35 годишната си има деца и хич не се е разбързала? Simple Smile

Истината е, че хората не са черно -бели и ситуациите също.

# 229
  • Наблизо
Защото 35 годишната си има деца и хич не се е разбързала? Simple Smile

Истината е, че хората не са черно -бели и ситуациите също.
Когато има деца ,е друго.Едно на ръка,че мъжът няма да се чувства притиснат директно да се хваща на хорото за дете,друго...ами веднъж женена,значи няма ''генерални бъгове'' -един вид проверена стока.Второ - разведената с дете ще иска време да го опознае новият,дали си заслужава и тогава да го въвлича в запознаство с детето или децата си.През това време ще имат време да се опознаят,да си поживеят дори като гаджета,докато децата са при баща си например.Малко кофти се изразих,но е съвсем различно да имаш дете на 35 и да нямаш.

# 230
И аз не смея да давам съвети, понеже на 33 съм била отдавна омъжена, че и с две деца. Но все си мисля. че прекаленото фокусиране към нещо не води до желаните резултати. Животът е един! Ти си живей всеки ден добре, бъди успешна и готина, пък ела ми се обади, като останеш сама. Няма такъв филм готина жена да остане сама, освен ако някак самата тя не го поискала.
Това пък абсолютно не е така. Да не говорим,че критерият да е готина е доста разтеглив...

# 231

Не,просто и те дотогава са поостарели и се кротват.Сегашните 25 годишни нямат нищо общо с 25 годишните преди 20-30 години така или иначе.
Много по-лесно е да Живееш с 25 годишна,отколкото с 35 годишна,не е за впечатляването.Както казах по-горе 25 годишните не са това което бяха - имат достъп до доста повече информация,да бъдат начетени,да правят собвствените си избори,дори да имат опит ако щеш.Просто 25 годишната има живота си пред себе си,особено когато е уверена и успяла и с правилно мнение за себе си.Може да роди сега,но може и да изчака и имат време да градят заедно живота си.
Една 35 годишна изобщо го няма този лукс и за един мъж,който може да впечатли една успяла и умна 25 годишна,защо да се вре при 35 годишната която защото ще го впрегне да правят деца вендагически,има готови такива и такива изисквания - вместо да се опознаят,градят и поживеят като двойка..преди да станат тройка и четворка?

Ех тия деца ... и тия мъже самогъзници на 35 дето им е рано да са бащи... те на 35 ако им е рано и на 45 ще е. И накрая ще оставят след себе си само вдлъбнатото на дивана и пласмасовите бутилки от преоценена бира.

# 232
  • Наблизо

Ех тия деца ... и тия мъже самогъзници на 35 дето им е рано да са бащи... те на 35 ако им е рано и на 45 ще е. И накрая ще оставят след себе си само вдлъбнатото на дивана и пласмасовите бутилки от преоценена бира.
Не се наемам да коментирам това,знам че такива съществуват и пак са в добра позиция,защото с по-млада жена и на 50 че и нагоре могат да станат бащи.
Предпочитам по-често срещанат ситуация,в която един мъж почва да иска дете точно от тази жена,защото я обича,докато много от жените над 30-35 са с обратното мислене 'Искам дете,да му намерим баща''

# 233
Google76, не "скачам", не се "нахвърлям", принципно ми е изключително странно някой на 25, който явно се е омъжил доста рано да дава каквито и да е съвети на някой на 33, който каза, че е преминал и през брак и през дълги връзки. Офтопик, няма връзка с казаното в конкретното мнение. Малко ми е все едно някой, който тъкмо е изгледал сезон 1 на "Игра на тронове" да започне да развива теории какво ли ще се случи по-натам пред някой, който е изгледал 3-4 сезона. Не че не може, ама... Абсолютно нищо лично...

По мнението не съм съгласен единственно с:
Цитат
Когато започнах да бягам и да ходя тук таме на групови бягания, още първите 1-2 месеца се запознах с цяла сюрия хора, други познати на тях ме откриха във фейса, много от тях се оказаха супер готини хора, с много интереси и извън бягането, което отначало ни е запознало.
.

Просто ми се струва малко високомерно с наивната представа на младостта, че знае всичко, да обяснявате на някой преминал през доста неща как да се позамислил защо не са проработили нещата (мислите ли, че не се е замислила наистина?) или да обяснявате че трябвало да си разшири социалния кръг, при положение, че тя точно това обяснява, че не знае как точно да направи (и наистина на 30+ не е толкова лесно колкото на 20).

Както и да е, не исках да се конфронтирам, просто наистина ми е странно как така авторитетно давате съвети, пък макар и изключително добронамерени... Аз не бих могъл без да направя поне 10 уточнения, че идея си нямам през какво минава авторката (каквито направих, защото все пак за жена и за мъж е различно).  

Що се отнася до промяната в мъжете - аз за себе си казах, че външността намаля като важност с годините и повече почнах да клоня към ценностна система, общи интереси, характер (особено важен) и подобни неща. Интимна съвместимост, ако мога да го обобщя с една дума. Не знам обаче за другите мъже, не съм убеден, че има някаква закономерност в тези промени на това какво търси един човек. Някой може пък да е извървял точно обратния път Simple Smile

Между другото има нерядко и интерес у по-малки мъже (примерно 25-27г.) към малко по-голяма жена, лично не познавам такива, но знам за такива случаи, при които обаче мисля, че интересът минава през секса и по-рядко през желание да се създаде семейство, за което не всички жени на 20-25 в днешно време са готови.

пс. BeautifulM, мислех, че е на 25-26 google, затова попитах дали е така първо. Може да съм се объркал - ако е така, се извинявам. За другото - не съм съгласен с Вас, но не ми се навлиза в офтопици, хубаво е, че има различни мнения и аргументи към тях, авторката ще си прецени евентуално кое е по-вярно за нейния случай.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 16:42 от Анонимен

# 234
  • Наблизо
Google76, не "скачам", не се "нахвърлям", принципно ми е изключително странно някой на 25, който явно се е омъжил доста рано да дава каквито и да е съвети на някой на 33, който каза, че е преминал и през брак и през дълги връзки.
Не че нещо,но половинът на Гугъл е на 35,ако не се лъжа - точно целта на 33-35 годишните сингълки,тоест мненията й са точно по темата - защо аджеба половинът й е предпочел младото гадже пред наборките си?

# 235

Не се наемам да коментирам това,знам че такива съществуват и пак са в добра позиция,защото с по-млада жена и на 50 че и нагоре могат да станат бащи.
Предпочитам по-често срещанат ситуация,в която един мъж почва да иска дете точно от тази жена,защото я обича,докато много от жените над 30-35 са с обратното мислене 'Искам дете,да му намерим баща''

Верно ли? В добра позиция са, защото могат и на 50 да станат бащи? Кое по напред - ще стават да хранят бебето или ще стават защото простатата ги алармира?

Мъж на 30+ да се плаши от деца, означава само едно - беден, егоист, беден, смачкан, мързелив, беден, много смачкан от живота и най-вече БЕДЕН, без никакво желание да спре да бъде беден, защото е МЪРЗЕЛИВ.

Ама много, много, много скъсан нещастник трябва да си, за да те е страх от бебе, защото то нито харчи кой знае колко, нито прави живота по-лош - напротив, тогава ставаш пълноценен мъж.

На 35 им било рано, в другата тема на 45 им било късно, егати скапаните мъже честно. Китайски. От всичко по 1 лев.

# 236
  • Наблизо

Верно ли? В добра позиция са, защото могат и на 50 да станат бащи? Кое по напред - ще стават да хранят бебето или ще стават защото простатата ги алармира?

Мъж на 30+ да се плаши от деца, означава само едно - беден, егоист, беден, смачкан, мързелив, беден, много смачкан от живота и най-вече БЕДЕН, без никакво желание да спре да бъде беден, защото е МЪРЗЕЛИВ.

Ама много, много, много скъсан нещастник трябва да си, за да те е страх от бебе, защото то нито харчи кой знае колко, нито прави живота по-лош - напротив, тогава ставаш пълноценен мъж.

На 35 им било рано, в другата тема на 45 им било късно, егати скапаните мъже честно. Китайски. От всичко по 1 лев.
Да ти кажа в семейството имаме такъв станал баща късно,ми справя се - детето е здраво и щастливо.
Иначе,да,съгласна съм - има такива които си ги е страх по принцип.
Но има и другия тип,който принципно не е против семейство и деца,но да не е прибързано и да е с правилната Жена.Бебето не харчело много - айде бе,нали расте и според мен най-големия проблем е точно че с 35 годишна трябва нещата да се случват възможно най-бързо,а примерно той да има нужда да се влюби истински,да се даде шанс на връзката да стане наистина сериозна от самосебе си,а не насила защото ''време няма''.

# 237
Е, расте, да, ама той и баща му не се подмладява, нали? Всичко си върви едновременно. Ще прави бебета на 50, защото то жената нали, не е сигурен, че е правилната ... да не го остави случайно да кърми, пък тя да тръгне по мъже. Айде стига ... това са страхливци и мързеливци.

Пък и то това бебе, егати, вместо да си харчи по долнопробни кръчми и да си купува нови анцузи, ще плаща на някво си бебе там, че от къде на къде...

# 238
  • Наблизо
Страх да не се озове в кофти връзка може би.Мързеливец не особено - поне тези които познавам имат хубава кариера и пари.И аз на мястото на такъв мъж бих искала първо връзка и любов и после дете и семейство - след като си убеден,че точно с този човек искаш да имаш деца.Това не става за 2 месеца,още повече след 30тте и още по-малко след 35.Детето си е за цял живот и ако го направиш с грешния човек,ще има последствия за всички и то сериозни.

# 239
Някои хора, и мъже, и жени не искат деца. Това е техен избор, не ги прави лоши хора, недъгави или половин човеци.
Човек не се ражда само, за да остави поколение. Хората са различни.

Общи условия

Активация на акаунт