На 33 сама ...

• 93 148
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 270
Точно така Basila Simple Smile правила няма.
Авторката да не слуша разни изперкали лелки и да не си търси несъществуващи дефекти,  че може и да си намери Grinning а да си живее живота. Но не в къщи пред тв или Компа,  а навън.  Да си намери подходяща компания и да се забавлява.
А има и мачмейкърски фирми, срещу символично заплащане 200лв,  може да опита.
Животът е прекрасен на всяка възраст. Моя приятелка роди на 42 и 47г. двамата си сина съвършено здрави и прави,  от 10г. по-младия си съпруг.

Сакън, анатема! Как я е взел такава очукана и втора ръка?!?

# 271
Разшири си хобитата и си сложи една цел да намериш тръпката си. Ако не си пуснала старият емоционално, тръпката по нов няма да дойде. И, може да звучи налудничаво, но работи с втора чакра.

# 272
И аз това се чудя, някой мега закъсал ще трябва да е бил.

# 273
Изчетох ви 😁
Благодаря на всички включили се в темата,има доста хора,които са ме разбрали многа точно за какво говоря,има и такива,които се възползват от малкото информация за мен и са ми преписали какви ли не недостатъци и проблеми 🙄
Ще кажа малко повече. Нито съм седнала в ъгъла отчаяно,нито натоварвам хората ( в това число и мъжете,с които излизам) със събствените си страхове и емоционален багаж,нито смятам,че това,че уча и се развивам е фактор,който ми пречи да срещна човека.
Много позитивен и усмихнат човек съм и няма мъж,с когото да съм излязла и да не е дал индикации,че му е много приятно и иска продължение (колкото и нескромно да звучи). Проблемът е в това,че за сега само те виждат в мен нещата,които ,,търсят,, но аз не. Не само,че не виждам потенциала в тях,но и просто нямам тръпка/химия или както искате го наричайте.
И това е просто,защото не съм срещнала човека. Моят човек !
Не смятам,че имам високи критерии. Нито,че не давам шансове на хората. Напротив.
Относно това 25 или 35 ... Аз също не бих искала да ме харесва някой,който разсъждава в стил ,, ми за кво ми е 35 годишна като мога да имам 25 годишна 🤤 - това ми е меко казано смешно. Не мисля,че в любовта ( когато става дума за такава,има подобен тип ,,оценяване на стоката,, . Това може да го има само при търговска сделка или отношения сключени на база цели и ползи,но не и на любов.
Относно начина ми на живот - имам приятели,чета за изпити,работя,имам хоби и излизам при всяка възможност. Факт е,че повечето ми приятелки са женени с деца и това усложнява излизанията ни и кръга ми съответно се стеснява. Защото дори да имам голямото желание да изляза и времето за това - те пък от своя страна си имат ангажименти.

Здравей,
две книги ''Как да прецакаш Дявола'' и ''Вълшебство''!
Поздрави!

# 274
Не  беше очукана ни най-малко, а мега успяла,  силна и богата и с идеален външен вид. Той съвсем не закъсал,  точно обратното. Но да не клюкарствам.
kru97973 всеки харесва различни неща. Ако съм успяла, богата спокойна и уверена,  мога да се "примиря" и само с готин мъж,  който просто ме кефи, не е необходимо и той да  е богат нали хаха

# 275
Не  беше очукана ни най-малко, а мега успяла,  силна и богата и с идеален външен вид. Той съвсем не закъсал,  точно обратното. Но да не клюкарствам.
kru97973 всеки харесва различни неща. Ако съм успяла, богата спокойна и уверена,  мога да се "примиря" и само с готин мъж,  който просто ме кефи, не е необходимо и той да  е богат нали хаха

Тролех я госпожата, признавам си, много ми се връзва на думите.
Тоя хипотетичния сценарий, който си го описала в реалноста не се случва или се случва супер рядко. За сериозна връзка жените гледат за партниор, с равен или по-висок социално-икономически статус.

# 276
Не само,че не виждам потенциала в тях,но и просто нямам тръпка/химия или както искате го наричайте.
И това е просто,защото не съм срещнала човека.

Ще се хвана за това.
Как го преценяваш и от къде си сигурна, че е правилно?
В момента съм доста хлътнала по мъж, когото упорито отхвърлях - защото тотално не се вписваше в критериите ми: от ФБ, по-млад, не-заможен, от по-малък град, леко с акцент, че и за не много грамотен го сметнах в началото.. И изобщо не мога да се сетя как успя да ме прилъже за среща въобще, че и на втора - защото на първата хич не го харесах. Но..на третата ме целуна и ми се подкосиха краката. А секса после беше фантастичен и всеки път е. Колкото до човека - оказа се, че яко съм го подценявала. И че е чудесен във всяко отношение, владеещ 4 езика и много нежен, любвеобилен, но и мъжкар от всякъде.

# 277
Ginger, така както описваш нещата, изглежда, че е въпрос на още малко време да срещнеш твоя човек. Явно кандидати не ти липсват, просто не си имала късмет досега да срещнеш някой, към когото да усетиш привличане. Тук имахме дискусия относно това дали да се следва прагматичността или тръпката. Ти сама ще прецениш кое е по-важно за теб, но аз ти пожелавам да изпиташ трепетите на една нова любов, която да има потенциала да прерастне в семейство.

# 278
Не само,че не виждам потенциала в тях,но и просто нямам тръпка/химия или както искате го наричайте.
И това е просто,защото не съм срещнала човека.

Ще се хвана за това.
Как го преценяваш и от къде си сигурна, че е правилно?
В момента съм доста хлътнала по мъж, когото упорито отхвърлях - защото тотално не се вписваше в критериите ми: от ФБ, по-млад, не-заможен, от по-малък град, леко с акцент, че и за не много грамотен го сметнах в началото.. И изобщо не мога да се сетя как успя да ме прилъже за среща въобще, че и на втора - защото на първата хич не го харесах. Но..на третата ме целуна и ми се подкосиха краката. А секса после беше фантастичен и всеки път е. Колкото до човека - оказа се, че яко съм го подценявала. И че е чудесен във всяко отношение, владеещ 4 езика и много нежен, любвеобилен, но и мъжкар от всякъде.

Не отхвърлям категорично докато не се убедя.

# 279
Скрит текст:
Да започне да посещава различни мероприятия по интереси е точно такъв начин да разшири социалния си кръг. И не ми говори как това било мнение "на 25 годишна". Болшинството 20-25-годишни си разширяват социалния кръг като ходят по дискотеки, купони и други подобни занимания, а не на изложби, сбирки по хобита, винарни и така нататък.

Понеже съм инженер до мозъка на костите си , да помоля нещо - хайде като давате идеи за някакви  мероприятия , да ги назовавате с точните им имена , както  адреса и мястото където се провеждат ,  ден и час в който започват . Така написано "някакви" , звучи точно като да започнеш някакъв бизнес , за да забогатееш . Е да ама какъв точно бизнес ?
А това за хобитата не си заслужава въобще коментар - едно нещо или ти е хоби или не  . Там на сила не става . Не става да ходиш на скално катерене , ако имаш панически страх от високо .
Е чакай де, аз не я познавам лично. Тя си знае какви са й интересите. Тя чете от нейната си гледна точка. Ако си изброя моите хобита/събития с какво ще й помогна? Нека тя се замисли какво й се е искало да пробва и й е интересно или дори вече е направила първите стъпки и да се запознае с повече хора, които се интересуват от същото.

Макар че след последния й пост съвсем оставам с впечатлението, че нищо й няма.
Лично за мен, тя няма никакъв проблем, но ние я омъжихме, разведохме, деца ѝ народихме. Simple Smile
Точно.

# 280
Мина на стара мома, преоценена стока, очукано БМВ, без никакъв шанс срещу по-младите, с куп проблеми, изобщо - непродаваема стока.

Остана котката, или няколко котки.

# 281
...
Тоя хипотетичния сценарий, който си го описала в реалноста не се случва или се случва супер рядко. За сериозна връзка жените гледат за партниор, с равен или по-висок социално-икономически статус.
Това защото жените сме по-глупави и неспособни? И/или интелектът и физическото привличане за нас не са важни? Или защото някои мъже са горделиви елементарни селски пръчки и не търпят по-добри от себе си жени.  Щото не могат да ги газят после.
Е,  успех в избора на "партниорка" с равен или по-нисък соц-икономически статус...

# 282
Доста глупости прочетох. Да ме прощава някой, ако е написал нещо човешко из последните три страници. За тях не се прежалил.
Ако бях авторката, на 33/35/37.... една прекрасна възраст за жена, и ако бях помолила тук за съвет, щях да потъна в дълбока депресия от сценариите, които някои от вас чертаят.
Момиче, направи нещо лудо за себе си! Излез за мъничко от ежедневието си, достави си радост! Животът не се случва планово. Не чети и тъпизмите за съотношението в търсенето /предлагането на жени/мъже и възрасти... Остави ги за ония, които се считат за стока със срок на годност. Живей за радостта си.
...

# 283
Да, бе...точно така е. То да се застреляш бе. Да си теглиш ножа ако четеш тука. Будиш се на 30 и вече не си сред желаните. Стига бе! Нищо й няма на авторката. Имаше една приказка, че бедността не е порок. Е същото е за възрастта. Аз мисля, че най-точно се изказва bgtatko81 в тая тема. Ако харесваш някого няма особено значение дали той е на някакви определени години. В крайна сметка ти не си го харесваш тоя човек да го разкарваш като мечка да го покажеш колко е млад, красив и т.н. А искаш да го вземеш, за да живееш с него. Макар, че се видяха и сравнения на жената с колата...които просто няма да ги коментирам. Много ограничен умствен багаж показва подобно сравнение на жената със стока. Пък и тя била губела стойност, пък мъжете били ставали просто един диамант неземен. Хаха.

Хубаво е, че някои се осъзнаха навреме, че не върви да раздават съвети за намиране на перфектния мъж след като имат вече един провален брак зад гърба си. Би трябвало опита да ги е накарал да разберат, че живота е динамичен и днес всичко е наред, а утре се отзоваваш сам и просто няма формули за успех. Дори и прекрасен брак може да се разпадне. Във всеки един момент. Хубаво е човек да се научи да живее с това, че днес си горе, утре си долу и после обратното.

Авторката има само един проблем всъщност. Че може би вътрешно не е готова за обвързване. И затова сигурно й се струват всички неподходящи. Понякога това са едни неосъзнати неща.

# 284
...
Това защото жените сме по-глупави и неспособни? И/или интелектът и физическото привличане за нас не са важни? Или защото някои мъже са горделиви елементарни селски пръчки и не търпят по-добри от себе си жени.  Щото не могат да ги газят после.
Е,  успех в избора на "партниорка" с равен или по-нисък соц-икономически статус...

Много ми е забавно така като се правите на ощипани госпожици, че не знаете за какво става дума. Ако е някоя адвокат/доктор/програмист жената ще се хване ли за някой бачкер с 700 лева заплата. Ще си търси половинка, която и е на нивото. Да не я цитирам колежката ти от преди 2-3 страници, дето всяка втора дума и беше "беден". Докато за мъжете, какво работи жената и  какви пари взима не е толкова важно.

Общи условия

Активация на акаунт