На 33 сама ...

• 93 916
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 330
Малко пухкавите жени са по-приятни от сушените скумрии, така или иначе. Най-добре е по-средата, но ако не може, по добре да не се залита до визия тип анорексия.

# 331
Малко пухкавите жени са по-приятни от сушените скумрии, така или иначе. Най-добре е по-средата, но ако не може, по добре да не се залита до визия тип анорексия.
Анорексията е болест и до нея не се стига ей така с ограничаване на сладкото.
Аз не съм виждала на живо жена, приличаща на "сушена скумрия", само из разни крайни картинки в нета.
Най-добре е просто човек да си поддържа едни стабилни килограми, които са резултат от умерен спорт и умерено хранене без да залита в крайности, ако му е възможно.

# 332
А, не може да не си виждала. Аз съм виждала доста. А и то много преди анорексичното тегло, може да се постигне ужасен външен вид. Златната среда е най-добре и да се поддържа нормално, без психясване на тази тема.

# 333
  • Наблизо
Анорексията е болест и до нея не се стига ей така с ограничаване на сладкото.
Аз не съм виждала на живо жена, приличаща на "сушена скумрия", само из разни крайни картинки в нета.
Най-добре е просто човек да си поддържа едни стабилни килограми, които са резултат от умерен спорт и умерено хранене без да залита в крайности, ако му е възможно.
Има много,особено ако на 20-30 е изглеждало приемливо - на 40 вече са супер съсухрени.
Примерно тази,че не се сещам за родна версия - но ги има много,плюс джуки и силиконови гърди.

А, не може да не си виждала. Аз съм виждала доста. А и то много преди анорексичното тегло, може да се постигне ужасен външен вид. Златната среда е най-добре и да се поддържа нормално, без психясване на тази тема.
Точно така,най-вече с правилен спорт.

# 334
Джинджър нищо не е писала за проблеми с килограмите обаче. Нито с яйчниковия резерв. Или хранителния режим.

Ако ще има диагноза по снимка, редно е първо журито да се представи и да ни впечатли.

# 335
Джинджър нищо не е писала за проблеми с килограмите обаче. Нито с яйчниковия резерв. Или хранителния режим.

Ако ще има диагноза по снимка, редно е първо журито да се представи и да ни впечатли.

Така е. То не може - искаш да ставаш жури и ставаш. И при журито има подбор. Grinning

# 336
Цял живот съм анорексична, и красавица не съм - никога не са ми липсвали ухажори.
Но имам това, за което и двамата мъже писаха.
А то се постига, с това, което Луна каза - да се харесваш, да си доволен от себе си и да се радваш на живота.

# 337
Как ще си цял живот анорексична? Лекуваш ли се? То не се издържа много в това състояние, пък камо ли цял живот.

# 338
  • Наблизо
Цял живот съм анорексична, и красавица не съм - никога не са ми липсвали ухажори.
Но имам това, за което и двамата мъже писаха.
А то се постига, с това, което Луна каза - да се харесваш, да си доволен от себе си и да се радваш на живота.
И пак,Енджъл...Може да се радваш на живота и да си доволен от себе си и пак да не можеш да задържиш партньор.Просто да не излъчваш това  женското или мъжкото,за което писаха мъжете.
Ето една Наоми Кембъл цял живот не успя да се задържи във връзка,а е толкова красива и успешна.

# 339
Да, затова обясненията за килограми са си чист спам.
И нека не започваме със снимки на различни познати и непознати хора. Жената от снимката е по-възрастна от 33 и е облечена неподходящо за фигурата си, както и ъгъла на снимане е кофти, но дори така се вижда, че е усмихнат човек. За мен тя не е грозна за нейните години. Не ми е комфортно да обсъждам хората по този начин. 

# 340
Да де, то и за теб може да обясняват същото. Истината е, че докато не опнеш петалата не може да си сигурен доколко ти е стабилна връзката/бракът и дали няма да се разпадне. Пък след няколко развода вероятно съвсем намалява сигурността.

# 341
И аз смятам, че един мъж първоначално е изцяло привлечен от външния вид на жената. Вероятно на по-късен етап започва да оценява и други нейни качества, но за да се стигне до там, определено първо трябва да хареса външния й вид. Което, разбира се, не означава, че мъжете търсят красавици с перфектни мерки, а просто приятни за окото дами. Всеки мъж има различен вкус, така че за един една е красива, за друг-друга. Вярвам, че за всеки влак си има пътници. Обаче, лошо се получава, ако влакът е второстепенна класа, а продава билети само за първа класа. Така че е добре човек да има реална самооценка.

П.П. Много груби постове на лична основа се появиха от нищото. Някои хора доста прекаляват.

# 342
Не бяха ли мъжете в темата за тезата, че на 33 нещата са пропаднали в реката и няма смисъл даже да си показваш носа навън? Само бгтатко изказа различно мнение.

# 343
Не бяха ли мъжете в темата за тезата, че на 33 нещата са пропаднали в реката и няма смисъл даже да си показваш носа навън? Само бгтатко изказа различно мнение.

Toва беше ловко прикритие. Grinning После поискаха фейсбуци и лс-та. Grinning

# 344
Боже,Боже,до къде сте я докарали в темата 😂 до анорексията и пухкавите баджаци 😆 тц,тц,тц...
Как стигнахте до тук ?
Да,външният вид е от първостепенно значение за да те погледне някой,но от там нататък е просто преходна стойност.
Снимки естествено няма да дам ( макар,че много ми се иска) , защото някои хора наистина прекаляват във вярата си,че на 25 непременно изглеждаш по-добре от на 35. Ами трябва да ви кажа,че такива тюфлеци и китове на по 20-25г виждам,че абсурд да се съглася,че 35г им отстъпват. Освен това,според мен нъпросът с фигурата не е на години,а на ген,начин на живот,метаболизъм и излъчване.
И за да премахнем още една хипотетична причина да не срещам любовта, ще кажа,че изглеждам приятно за годините си (според ... повечето,които познавам) , усмихната,лъчезарна и заразяваща с позитивизъм 🙄 Старая се да бъда максимално обективна без да преувеличавам в моя полза.

Общи условия

Активация на акаунт