На 33 сама ...

• 93 188
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 450
Тази сутрин съм се събудила, както никога, на една вълна с титанската Сирена. Има такова нещо като да направиш място в живота за мъж/дете/деца и едновременно с това да си живееш щастливо и добре и без тях.

# 451
Между другото, ако пък жената е чак толкова кариеристка и напред с материала, нека постъпи "по мъжки" - да си вземе трофеен мъж. Само да не е прост, да е артистичен, хипстър или интелектуалец, да не те срами пред хората:)

Много успелите мъже също едва ли си правят илюзии, защото в един момент човек става прекалено зает и циничен за фазата "сродни души". И затова избират русата:)

# 452
  • Наблизо
Между другото, ако пък жената е чак толкова кариеристка и напред с материала, нека постъпи "по мъжки" - да си вземе трофеен мъж. Само да не е прост, да е артистичен, хипстър или интелектуалец, да не те срами пред хората:)

Много успелите мъже също едва ли си правят илюзии, защото в един момент човек става прекалено зает и циничен за фазата "сродни души". И затова избират русата:)
С най-големите цици Wink Много успелите мъже имат сродна душа,само ако са я намерили преди да успеят - Бил Гейтс,Марк Цукерберг и т.н.От другата страна имаш Доналд Тръмп..

# 453

Мъж-ваза. Grin
Един приятел е навит, наскоро се бъзикахме по темата. Човекът е умен, с добър външен вид, хипстъро-интелектуалец, артистичен, обича купоните. Каза, че няма нищо против да е с жена, която иска да живее с него и да го ползва за брошка, стига да е готина. И от тази му позиция не му падало... либидото.

# 454
Не разбрах защо се фиксирахте в самодостатъчността.
Тя не става с надъхване.
Става с трудолюбие, лични постижения и удовлетвореност. И с наличието на добри приятели, скоито винаги може да пиеш вино и  тн.

# 455
  • София
Ами аз на това не му казвам самодостатъчност просто Simple Smile

# 456
Това с добрите приятели е нож с две остриета - може доста дълго да те успокояват, че си супер, ставаш, няма проблем, време има...и да давите мъката в алкохол.

# 457
Едно е да си самодостатъчен с деца, друго без и времето да те подпира. Едно е вечер да се прибираш при децата си, друго в празна квартира. Едно е с приятелите да сте на един етап, друго е ти да си сам, а те да гледат малки деца и да са заети и уморени.

# 458
Има планини разлика между самодостатъчност и самостоятелност.
Първото опира до характер, темперамент, мироглед, даже възпитание и изобщо не е необходимо, камо ли нужно да го постигаш.
Второто е задължително условие за един зрял човек, ако иска да живее нормално и безпроблемно. Върху това вече трябва да се работи, за да бъде постигнато.

# 459
Това с добрите приятели е нож с две остриета - може доста дълго да те успокояват, че си супер, ставаш, няма проблем, време има...и да давите мъката в алкохол.

Сирен, това в младежките години го правят, на зряла възраст никой няма нужда от съчувствие и съвети, а от разведряване, обмяна на женска енергия и тн..)

Хър, съгласна съм с теб. Peace

# 460
Това да си самодостатъчен,аз не го приемам като нещо положително.Действително има една такава особена порода хора,които баба ми ги нарича ,,саможивляци,, и те наистина се чувстват най-добре в собствената си компания.Обаче авторката не ми се струва да е такъв типаж.Този тип хора обикновено си живеят в самота и това наистина изглежда че не им пречи,но те са изключение.Повечето хора сме социални животни и сме устроени да търсим съжителство с други.Не мисля че подобни съвети ще са и от полза.Най-много да се затвори още повече в себе си.

# 461
Не съм си самодостатъчна и има място в живота ми както за мъж така и за деца - не го крия,нито го натрапвам при срещите си,просто давам да стане ясно с лекота.
Както казах - мечтая за истинско семейство,но не съм го превърнала в натрапчива фикс идея и не смятам да сложа край на живота си ако това не се случи .
Старая се да живея според това,което просто се случва,когато нещата не зависят от мен. И да правя всичко,което зависи.
Относно срещите. Напоследък излизам на срещи основно от интернет. Какво не ми харесва ? Ами във всеки човек различни неща. За една среща добивам информацията,която ми е нужна за човека и почти никога нямам желание за втора. Според мен много бързо можеш да прецениш - има ли шансове или не - както на физическо ниво,така и на емоционално,интелигентно,духовно и всякакво.Не излизам всеки ден с нов мъж,но когато се е случвало до сега - винаги на 10тата минута от разговора ни,аз вече знам,че това не е моя човек.
И изобщо не опира до претинциите ми.
Последният на,който дадох шанс (реално запознанство) се оказа пълен боклук. Видях го още на втората среща но реших да дам шанс. В крайна сметка просто го изчаках да ми докаже,че съм права. Двойнствен живот,измами,лъжи,циркове.  На 41г. Просто още не мога да повярвам,че си го причиних.

# 462
А защо смяташ, че попадаш на такива? Щом си на вълна сайтове по какви критерии преценяваш с кои мъже от тези, с които си пишеш там да излезеш на среща и с кои не?

# 463
А защо смяташ, че попадаш на такива? Щом си на вълна сайтове по какви критерии преценяваш с кои мъже от тези, с които си пишеш там да излезеш на среща и с кои не?

Честно казано предлагането е плачевно.
Да видиш мъж да пише грамотно на кирилица си е направо като 6-ца от тотото. 🤤
Основно се опитвам да преценя дали има в главата си малко мозък и целта на пребиваването му в приложението ...

# 464
Аз отдавна го написах..пишеш в профила доста директно какво искаш. Не да пишеш нали, мъж и 3 деца до 2020,  но има начини, по които да стане ясно нивото ти и това, за което ти си там. Не е пълен филтъра, идиотите пак ще ти пишат, но все пак малко филтрира.

Общи условия

Активация на акаунт