То не е до да се самоубеждаваш,че ''нямаш нужда от мъж''или да убеждаваш другите - личи си и прозира отчаяние.Като нямаш кандидати,колкото и да обясняваш 'Аз нужда от мъж нямам'',няма да стане.При някои е опит за самоубеждение,за да не се чувстват зле обаче като се отпуснат,ги връхлита с пълна сила.Други пък си мислят,че 'Ей сега ще почнат да ми се лепят,защото нали който не иска,на него се пада'.И стигаме до ''Каквото си е писано''.
С това самовнушение обикновено върви и постепенното вдигане на критерии - истинско или фалшиво(за да има оправдание защо аджеба няма гадже и отговора ''Защото не искам кой да е,аз заслужавам повече'').
И пак - трябва да е писано така да стане и...да погледнеш и по-надолу от пиедестала си.
Стана ми интересно - Джинджър какво не ти харесваше в кандидатите ти?
Няма да спра да се учудвам на интерпретациите на едно нещо от различни хора. Да демонстрираш самодостатъчност не е да говориш наляво и надясно как не ти трябва мъж. Има се предвид НАИСТИНА да си ОК със себе си, да имаш живот, който ти харесва, приятели, хобита, работа. А да, наблюдавам интересна тенденция на голям интерес от страна на мъжете към добре печелещи жени.
С това искам да кажа,че колкото и да си имаш супер живот,определена приятна рутина,ако от вътре си чуваш цъкащият часовник и имаш периоди,в които ревеш пред Бриджет Джоунс (образно казано),значи животът ти не ти харесва баш баш а се опитваш да го запълниш,за да не мислиш.
. Всички други фактори и обстоятелства биха могли да се променят - някои от нея, други - благодарение на т.нар. късмет, случайност или както искате го наречете. И именно към тях следва да насочи вниманието си.