На 33 сама ...

• 93 397
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 495
ginger,  да си кажа, и аз као теб се измъчвах, обаче погледнах на нещата от друга страна - в Со пишат хора, с много сериозни проблеми и си казах - ами аз съм късметлийка, че не съм се сблъскала с това. A Иначе по въпроса - моите наблюдения са, че ако едни отношения трябва, то те ще се развият; ако трябва да се мъчат - то резултата е незадоволяващ и за двете страни накрая. Пробвала ли си да си направиш хороскоп?

# 496
ginger,  да си кажа, и аз као теб се измъчвах, обаче погледнах на нещата от друга страна - в Со пишат хора, с много сериозни проблеми и си казах - ами аз съм късметлийка, че не съм се сблъскала с това. A Иначе по въпроса - моите наблюдения са, че ако едни отношения трябва, то те ще се развият; ако трябва да се мъчат - то резултата е незадоволяващ и за двете страни накрая. Пробвала ли си да си направиш хороскоп?

Дааам. Според хороскопа ми двете ми деца вече трябваше да са на по 5-7 години 😂

# 497
бреей, аз миналата година си направих, но нямаше такива конкретни обещания. Но каквото ми казаха, горе-долу си съвпада като за характер. Иначе, щом излизаш все пак, трябва да му дадеш повече от 2 шанса, за да те впечатли. последния ми сигурно 3м ме е гонил...докато се реша, че има смисъл да опитам ( не че имаше Simple Smile ) За тези спийд дейтинг ккво ти е мнението?

# 498
Джинджър, а аз една книга да ти предложа,  вместо да скучаеш с бг-мамма Grinning https://www.goodreads.com/book/show/6777995-catch-him-and-keep-him и линк за достъп ако искаш да си я свалиш http://dox.bg/files/dw?a=5a89a45ff9
А също и един мъжки клюкарски сайт https://www.askmen.com много полезен- ако още не знаеш да разбереш как разсъждават  и какво ги съветват "специалистите" по въпросите им... How to get laid примерно и как да не се обвързват... забавно е...
Малко офф но още помня една тема в Дир-а "Как да тепна тъщата... " беше голям смях... Нали майка ти не е наоколо, да не би тя да ги плаши Grinning

# 499
бреей, аз миналата година си направих, но нямаше такива конкретни обещания. Но каквото ми казаха, горе-долу си съвпада като за характер. Иначе, щом излизаш все пак, трябва да му дадеш повече от 2 шанса, за да те впечатли. последния ми сигурно 3м ме е гонил...докато се реша, че има смисъл да опитам ( не че имаше Simple Smile ) За тези спийд дейтинг ккво ти е мнението?

За хороскопа - каза ми срокове за децата,които така и не се сбъднаха.
Веднъж пробвах спийд дейтинг но беше много тъпо. Имам чувството,че бяха се събрали само хора,които не са харесвани навън 😑 а идеята на спийд дейтинга според мен е друга.

# 500
UFFFF, много гадно Sad аз мислех на такова да се запиша на такова - по снимките готини хора ми се видеха. Каква зодия си ( ако не е тайна Simple Smile )

# 501
Стрелец.

# 502
Можех да се закълна, че си везна или водолей Simple Smile Честит празник на празнуващите, бай дъ уей!Друго, което се сещам, ама не ми се смейте! са всички манастири и свети места/ тракийски и т н, в които хората ходят, за да измолят за тях. Може пък така да намерим отговора Simple Smile

# 503
Българите сме големи романтици, Доминос не приемат поръчки, защото не могат да смогнат. В такива дни ми става много тъжно :Д

# 504

Точно, като за мен си, Ginger Wink.

# 505
кои са Доминос, та не приемат поръчки?

# 506
Можех да се закълна, че си везна или водолей Simple Smile Честит празник на празнуващите, бай дъ уей!Друго, което се сещам, ама не ми се смейте! са всички манастири и свети места/ тракийски и т н, в които хората ходят, за да измолят за тях. Може пък така да намерим отговора Simple Smile

Защо везна или водолей ? 🤔😊

# 507
те са въздушен знак и много се колебаят, не знаят точно какво им трябва/търсят/куца; хем искат, хем не щат. Стрелци не познавам и за това не мога да кажа нищо за тях.

# 508

Така ли ? 😮
Падаш си по стрелкини ?

# 509
Тука колко паралелни разговора текат.
Има обаче и сценарий за поне един кратък филм: Българският Дон Жуан реве на Свети Валентин, че американски джънк фуд не може да му се донесе на крака поради това, че и останалите само за това са се сетили Wink

Общи условия

Активация на акаунт