На 33 сама ...

• 94 064
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 840
Отговарям за последен път във тази тема, макар предварително да съм наясно, че едва ли отговора ми, ще бъде приет като градивна критика и най-вероятно ще предизвика още обидни коментари. Има една клиширана поговорка, която е много правилна - ''Каквото повикало, такова се обадило.''

Опитах се да изкажа мнението си към темата на авторката, без разбира се да го Натрапвам и обиждам всеки, който има различно такова, но бях посрещнат със ирония и подигравки. Респективната ми реакция беше във същия тон и от там започна лавинообразна ''дискусия'', която тотално се отдалечи от същинската част на заглавната публикация. Разберете едно нещо, а то е, че трябва да уважавате мненията и възпиятията на хората, колкото и да си мислите, че вашите са много по-възвишени и различни, защото това не винаги е така!

Абсолютно всичко е субективно, всеки е градил и надграждал себе си по различна пътека и заслужава уважение. Там, където не може да го проявите, просто отминете и приемете, че не е необходимо да изливате възмущението си навсякъде, където има различие.
Крайните ми отговори, бяха огледален образ на вашето отношение и ниво. Работете върху себе си, сгъвайте Егото си и бъдете щастливи. Желая ви успех на всички.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 20:21 от bubanka

# 841
Може пък да е послушала друг съвет - да се запознава с разни хора и така да си разширява кръга, може да не харесва дона и да не ходят на палатка с надуваеми дюшеци и други луксове, но да се заприказва с някой негов приятел. Освен ако дона не е злобен като приятелката на съпругата на бгтатко и умишлено си крие фб-контактите, особено ако е наясно, че там някъде има точно такъв, какъвто авторката търси - ей така, за гадост, да не могат да се запознават помежду си.

# 842
Янечек, леко така да подходя, с финес.
Таа, стоя и си мисля...по-скоро даже само стоя. Ама я сподели, ако не те е срам. Колко често мъжа ти /ако все още не те е оставил/ си търси причини да не е вкъщи с теб, киселяче? М? Според мен - много често! От къде тая проклетия у теб? Grinning

# 843

Гугълче Satisfied ! Това,че търся дълбока душевност,емоционално обвързване и интелигентни младежи не означава,че нямам дълги крака Stuck Out Tongue
Едното е бонус Wink стига да не пречи на другото !

Не се разбра кое е бонуса и кое - основното възнаграждение. И за кого?

# 844

Гугълче Satisfied ! Това,че търся дълбока душевност,емоционално обвързване и интелигентни младежи не означава,че нямам дълги крака Stuck Out Tongue
Едното е бонус Wink стига да не пречи на другото !

Не се разбра кое е бонуса и кое - основното възнаграждение. И за кого?

Бонусът са дългите крака Wink
За този,който има търсените от мен качества.
Не залагам на краката,но това пък не означава,че съм крокодил Laughing

# 845
Някой пък ако  и сега каже , че няма интерес към жените на 33 , трябва да се обосновава дълго и мъчително .
Не съм вярвала , че във форум като бг-мама , има толкова много вещи мъжорля, че се и скупчиха в темата Joy
Да не би тази тема да излиза като топ в нета , м ?

# 846
Може пък да е послушала друг съвет - да се запознава с разни хора и така да си разширява кръга, може да не харесва дона и да не ходят на палатка с надуваеми дюшеци и други луксове, но да се заприказва с някой негов приятел. Освен ако дона не е злобен като приятелката на съпругата на бгтатко и умишлено си крие фб-контактите, особено ако е наясно, че там някъде има точно такъв, какъвто авторката търси - ей така, за гадост, да не могат да се запознават помежду си.
Grinning Grinning Grinning

ОК, аз вече съм съгласна с вражеските сили, според които не съм дозряла за тази тема. Много сложно стана. Да си дойде Пламката, него ще го сватосам по-лесно - той си каза човека: Искам да не е кръгла и да не е висока. Такива с лопата да ги ринеш.

ПП. Нямах в предвид, че ако си хубав/а нямаш душевност, откъде ви хрумна и на двамата? Това нямаше съвсем нищо общо с това, което казах. Grinning
Но пък развоя на темата дава повод за размисъл на търсещите мъже. С много приказки, романтика и прочие не става, трябва да си нахакан и да разказваш, че по теб си падат мацки. В това има много повече уроци от повечето постове досега.

# 847
Много се смея с тази тема, така де от последните няколко страници.Инак подкрепям Нофелет, няма как авторката да не каже една отрицателна черта за себе си, пък да очаква адекватен съвет."Аз съм готина, умна,забавна,работлива и съм сама 4г.".При това в най-хубавата възрасти. Дали е развила свръх предпазливост след проваления брак, дали привлича само идиот, дали има много високи критерии, ние няма как да знаем.
Успех и желая и на авторката и на другите сингъли в намирането на половинка.

П.С. Да попитам за протокола, аз като имам коса, какво да я режа или да бягам за хормонално изследване Joy

# 848
ПП. Нямах в предвид, че ако си хубав/а нямаш душевност, откъде ви хрумна и на двамата? Това нямаше съвсем нищо общо с това, което казах. Grinning

Това се случва постоянно, мила ми госпожице, а когато узреете и от крем фреш еволюирате до бергадер, ще разберете, че няма смисъл да дообяснявате, или както писа Базила - кой разбрал, разбрал!

# 849

А ти защо си мислиш, че мъжа е създаден по-силен и издръжлив физически? За да ловува? Не! За да има бърз рефлекс, да набира бързо от нисък, от висок старт, от легнало положение и всякак, когато вещицата в къщи я обземат тъмните сили. И да се върне навреме, за да не я хванат пак.  Няма как да оцелее иначе. Това е баланса в природата. Едните са по-зли, но другите са по-бързи.

За да е мъжа във форма, жената трябва да е и зла, и добра, и коварна, и да му стимулира адреналина, иначе ще има много излишна енергия и ще се занимава със странични жени.

# 850

А ти защо си мислиш, че мъжа е създаден по-силен и издръжлив физически? За да ловува? Не! За да има бърз рефлекс, да набира бързо от нисък, от висок старт, от легнало положение и всякак, когато вещицата в къщи я обземат тъмните сили. И да се върне навреме, за да не я хванат пак.  Няма как да оцелее иначе. Това е баланса в природата. Едните са по-зли, но другите са по-бързи.

За да е мъжа във форма, жената трябва да е и зла, и добра, и коварна, и да му стимулира адреналина, иначе ще има много излишна енергия и ще се занимава със странични жени.

Браво!

# 851

А ти защо си мислиш, че мъжа е създаден по-силен и издръжлив физически? За да ловува? Не! За да има бърз рефлекс, да набира бързо от нисък, от висок старт, от легнало положение и всякак, когато вещицата в къщи я обземат тъмните сили. Няма как да оцелее иначе. Това е баланса в природата. Едните са по-зли, но другите са по-бързи.
Плача. Joy Joy Joy

# 852
Стигнахме ли вече до извода,че всяка,която е бракувана към момента на 33тата си годишна няма недостатъци ?

# 853
Стигнахме ли вече до извода,че всяка,която е бракувана към момента на 33тата си годишна няма недостатъци ?

Ти добре ли си? Та аз сега тепърва започвам да си ги развивам моите! Някои си садят босилек, аз - недостатъци. Даже ще си взема един гардероб отделен, да си ги държа там и всеки ден да съм с нов недостатък, за да е весело в къщи. Simple Smile

# 854
А ти защо си мислиш, че мъжа е създаден по-силен и издръжлив физически? За да ловува? Не! За да има бърз рефлекс, да набира бързо от нисък, от висок старт, от легнало положение и всякак, когато вещицата в къщи я обземат тъмните сили. И да се върне навреме, за да не я хванат пак.  Няма как да оцелее иначе. Това е баланса в природата. Едните са по-зли, но другите са по-бързи.

В мъжкия дизайн има малко проблемче - изобретателен е. В частност е изобретил мотоциклета, за да не се поти много с всякаквите там стартове и после да мирише след две нощи изгнание на палатка Grinning

A и жената му намира цаката - вместо да се мори с тъмните сили, спрята девойка или момчета двойка и воала, адреналина на таткото е обезпечен, а и изсмукващата енергията грижа за прехраната и охраната на бъдните поколения не му оставя никакви желания за странични допълнителни грижи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт