На 33 сама ...

• 93 324
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 945
пак почна с обидните квалификации!!!!! Човек с годините се научава да говори по-малко и да слуша/анализира повече. По много причини може да не сподели пред близките си, а за познатите....мисля е ясно. Тя за това си сондира мнения и излива емоциите тук, където няма снимки/имена. Това не значи, че ако тя срещне мъж, който я е привлякъл, няма да споделя за себе си!

# 946
Мъже, темата не е за вашите липси, плс!  Пуснете си една тема за мусаката и френската ви, ще ви се отговори. Не че и тук не се смея, но е излишно в темата на неомъжени момичета, щастливо женени мъже все натам да клонят.

Пък   "близките" има друг смисъл, ама нейсе...Sweat Smile

# 947
Какво става, когато двама души, "научили се с годините да говорят по-малко и да слушат/анализират повече" вземат, че решат да излязат на среща? Какво става, ако единият от тях е авторката?

И какви емоции е "изляла"? В Сфинкса в Гиза има по-голям емоционален заряд отколкото в постовете на нашата главна героиня.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 17:05 от nofelet

# 948
Щом е склонна да си даде фейсбука на напълно непознат човек в анонимен форум, едва ли е чак толкова недоверчива и интровертна.

# 949
Щом е склонна да си даде фейсбука на напълно непознат човек в анонимен форум, едва ли е чак толкова недоверчива и интровертна.
Един си похвалил краката, друг - ... и после къде е тоалетната. Конец фильма

# 950
да ли го е; на кого? Simple Smile Какво става - предполагам учат се да танцуват заедно...ако искат...едно и също...един от друг.

# 951
Откъде знаем, че си е давала фейсбука на напълно непознат човек в анонимен форум? Има ли факти или има прибързани изводи на базата на неясен пост от напълно непознатия човек?

# 952
Откъде знаем, че си е давала фейсбука на напълно непознат човек в анонимен форум? Има ли факти или има прибързани изводи на базата на неясен пост от напълно непознатия човек?
Нямам факти, естествено, не светя на хората. Просто така излезе, а и тя не отрече. Ако искаш питай я специално. Grinning На мен Джинджър изобщо не ми дава вид на недоверчива и дръпната. Има си някои хора, които, когато имат проблем не казват на никого, защото не искат да се чувстват в тежест на приятелите си, дори на роднините си, за да не ги тревожат. 

ПП. Нофелет, сигурен ли си, че не се познавате с авторката наистина на живо? Аз не съм виждала досега да нападаш с такова ожесточение друг съфорумец.

# 953

Спрете се вече с тая мусака, хубава мусака не съм ял от години. Simple Smile
Честно казано от цялата тема това е единственото изречение, което ме натъжи.

Нормалните мъже търсят мусака и секс, и някого, с когото да си говорят и да ги слуша. Горе долу това си търсят и жените.
На 20 търсим едно, на 30 търсим друго на 50-60 - трето. Иванка, Драганка и Стоянка търсят различни неща, даже и да са на една възраст. Сложен въпрос. Аз на 55+ намерих мъж, с който  ми е спокойно в къщи, весело, купонджийско навън. На млади години държах и на материална осигуреност, сега това не ме вълнува, имам си достатъчно средства и един мъж не може да ме бутне финансово. Децата са ми отгледани и самостоятелни, кучето ми умря и сега съм пей сърце.Simple Smile

# 954

А, и между другото. Нека мъжете в темата честно си кажат мнението. Сигурен съм, че ще е полезно за авторката. Пичове, тая жена с това, което засега е написала, споделила, казала в тази тема, привлича ли ви с нещо? Интересна ли ви е? Лапате ли на стръвта ѝ? Притегля ли ви да я изследвате?
Не бих се наел да те квалифирицам, но не може при липса на интрес към твоята личност, да отговаряш директно с агресия, била тя и вербална.
Ginger е доста премерена както може да видиш, не е като обикновенните жени, които ще се втурнат да ти отговарят на всяка простоитя. Ако ти не може да видиш интересен човек в нейно лице си е твой проблем.
Плашеща е малко летящата и с нея не бих се захващал Simple Smile А и горката продължава да пита какво харесват мъжете, направо не може да спи душицата Simple Smile Може би хвърли въдицата, ако може да прави мусака и френска любов, дали ще я вземеш Simple Smile
И на 20 и сега все едни  същи неща искам от една жена.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 18:31 от DonJon

# 955
Ами тя него? Grinning  Wink

# 956
Скучни хора няма.
Тези, които изначално изглеждат по-безинтересни, ако им влезеш под черпуката изскачат какви ли не неща.
Аз започвам да се чудя дали на някоя форумна среща да не ви донеса малко мусака. Жал ми е вече да ви слушам как ви текат лигите.
В тази тема ужасно ми липсва АбсурТ малко да стегне редиците.

# 957
Само ако не я правиш с купешка кайма Simple Smile Винаги си взимам месо и го меля за целта, тея готовите кайми ги подминавам Simple Smile

# 958
Скучни хора няма.
Тези, които изначално изглеждат по-безинтересни, ако им влезеш под черпуката изскачат какви ли не неща.
Аз започвам да се чудя дали на някоя форумна среща да не ви донеса малко мусака. Жал ми е вече да ви слушам как ви текат лигите.
В тази тема ужасно ми липсва АбсурТ малко да стегне редиците.

Ами не е за нея, тя обича всички да са накриво - пък тя на опаки. А тук - всеки се кара с всеки, никакъв ред! Grinning

# 959
Само ако не я правиш с купешка кайма Simple Smile Винаги си взимам месо и го меля за целта, тея готовите кайми ги подминавам Simple Smile

Даже и прасето тя ще си отгледа.

Общи условия

Активация на акаунт