Жега страшна ни наляга-МаРтЕнИчЕтО за плаж се стяга!

• 14 462
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро, милички,
Прасенце, на мен ми беше така отначало, после дойде истинската менструация, която продължи към 10-12 дни, като по средата имаше леко затишие и аз реших, че е свършила, ама не- пак наново още 5-6 дни. А преди да се отвееш на вилата да направим един парк, а, че нещо все не успявам да се дотътря  Hug
Туити, много ми се вижда  newsm78 я се посъветвай с лекар, миличка  Hug
Да ви кажа- с глас съм се смяла, като четох за синдрома за обличането на бебоците и т.н.  Hug Hug Hug
Момичета, Констанс за последно каза, че се е подтиснала нещо и изчезна, ако някои и има мобилния да звънне да види дали всичко е в ред newsm78
Целувки

# 166
 nbirthdayДЕЙЗИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ПАТЕРИЦА! newsm67

Туити, и на мен ми се струва, че много ти продължава това кървене. По-добре се консултирай с лекар

Мамчета, да ви се похваля, че Маги вече няколко пъти се засмя с глас Shocked Не е ли рано за това, май след третия месец трябва да се смее така. Герчо, май си права, че "днешната младеж" са генийчета Grinning

Мамчета, какво ще кажете за идеята да се съберем на 1-и юни? В Южния парк ще има организирани много неща по повод празника.

# 167
За цикъла.... Първия път ми дойде и беше 3-4 дни съвсем слабо /при нормален преди раждането 6-7 дни, 3 от които река.../. Втория път како ми дойде беше 9 дни 5 от които супер обилен  Shocked Незнам какво да си мисля - по принцип по време на секциото ми беше махната миома към 6 см и се надявах след махането и да съм с по-слаб цикъл ама.... дано всъщост се оправят нещата по-нататък. аааа и също преди раждането цикълът ми беше на 28 дни, а сега ми дойде през 20, което съвсем ме втрещи.

# 168
отново мерси за пожеланията Hug

снощи излязохме на кръчма, бяхме бая хора, че да използвам намалението и да се видя с повече хора накуп Laughingизкарахме страхотно, направо бях на седмото небе. Али през цялото време спала Shockedта ще се окаже че аз имам обратия на Тася проблем - всички други успяват да я преспят освен мен, иначе през нощта детенце реши да ме почерпи за рождения ден с ядене общо 4 пъти, напъни от 5 сутринта и адското оакване в 8, което попи даже в нашите чаршафи ooooh!

прасенце, мила, сподели моля те как успяваш да спазваш часове за хранене нали и Бобчо не пиеше вода newsm78

веси, и ние се смеем с глас Laughingот бая време гука и казва аууу, хили се с отворена уста, а ако види чужд човек се мръщи и нацупва устата Laughing

# 169
здрасти милички Hug

Веси,скъпа на нас на 1 юни ще ни бият ваксината Rolling Eyesи май не сме за среща.
Ази ,миличка помогна ли гелчето Heart Eyes и на мен ми се иска много да се видим преди да идем на вилата.
Дейзи,мила за режима -през деня Бобчо сам иска да суче през 3 часа,ако му предложа да суче по рано от 2 часа и половина след предното ядене отказва ,вода никак не иска през деня,но нощно време явно е по сънлив и успях да му давам вместо едно от яденетата.в началото беше трудно защотото той като изпие водата и не заспива затова после го носех из стаята (може би 3,4 дни )и после си свикна.даже спря да се буди и за вода,но откак почнаха жегите пак се буди.ако искаш пробвай по настоятелно и не се отказвай ,защото макар вероятноста отначало да е даже по трудно после се оправят нещата.  bouquet
Румче каде си,мила Hug може ли да пуснеш снимчиците на Лоричка с кавалерите Hugот срещата

маминки сега в жегите с по хладка вода ли къпете бебоците newsm78

# 170
Здравейте!
Днес се очертава още един горещ ден.
Аз къпя Елина в по-хладка вода, гледам да е около 36 градуса.
Ние също ще пътуваме към Попово в събота и не знам как ще карам без форум един месец, докато сме там. Имам чувството, че съм пристрастена към форума... Grinning Grinning Grinning
Поздрави и хубав ден днес

# 171
  • София
Здравейте, мили момичета! Hug

Дейзи, честит рожден ден миличка!  nbirthday Съжалявам, че чак сега се сещам ама ти желая обич и радост от все сърце! Hug

Милички, тия дни се побърках - на мъж ми баба му почина и аз трябваше да се справям с двете деца за два - три дни!  ooooh!
Аз пък бих се радвала много на помощ от някоя баба ама - уви - няма желаещи! Майка ми още преди да се роди Калоян ми заяви, че и е рано да гледа внуци а сега за Георги сподели, че който има деца трябва да си ги гледа сам - направо позеленях  Sick- мен само баби са ме гледали та тя не се е преуморила ам какво да се прави. Свеки пък се прави на работна пък и е далече така, че няма на кого да разчитам за помощ - вече страдам от хронично недоспиване и умора!  smile3507 smile3517 Така - оплаках се и май нещо ми олекна!  smile3518 А сега да ви се похваля - в четвъртък имах абитуриент от детската градина - бала има беше в патиланци! Баткото беше много доволен а мама и бебето напрово се побъркаха всички деца да ни крещят на главата! Така, че ви черпя от сърце за празника на баткото !   party023  cook
Ето и малко снимчици
http://snimka.bg/album.php?album_id=39330
  И аз къпя бебо в по- хладка водичка! newsm37
Лек и хубав ден на всички мами и бебоци! Hug

# 172
Здравейте, мами и бебоци!  Hug
danika, за първи път чувам за такова тържество, но мисля че е страхотна идея. Много е симпатичен Калоян. Пожелавам му да има много хубави мигове в училище и да се гордеете с него.   bouquet
prasentze и ние къпем Катерина в по-хладка вода и мисля, че на нея и харесва.
veselina_s_p и Катерина се смее с глас от втория месец, вече децата са по-напредничави.. Laughing
Хубав ден на всички от мен!

# 173
daizy честит рожден ден на патерица,пожелавам ти много усмихнати мигове с али и таткото[/color]
Аз тия дни нямах време да пиша защото малкия е много ревлив,за 5 минутки не мога да го оставя.Обаче в събота ходихме на сватба и малкия нe гъкна,игра си самичък през цялото време,направо ме изуми,много добре ни се отрази това излизане.
Аз с бабите нямам проблем,нали майка ми е в България,пък свекърва ми в Франция,само бабата на мъжа ми ме изнервя,тя е на 93 години и все дава акъли,като надвисне над количката и почне да го плюе и малкия естествено ревне и тя като каже\"искаш да те подържа и затова ревеш\",тя една чиния не може да държи та представям си бебе. #Crazy

Момичета, Констанс за последно каза, че се е подтиснала нещо и изчезна, ако някои и има мобилния да звънне да види дали всичко е в ред newsm78
Целувки
И аз за нея се присетих,дали е добре? newsm78

Пожелавам бързо оздравяване на болничките. Hug

# 174
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да питам мамите, които бяха казали че ще захранват след 3-тия месец - с какво ще започвате? Сокче, пюренце или каша? Аз много се колебая Sad А сами ли ще си правите пюренцата или ще купувате готови? Чета толкова противоречиви мнения  тук във форума, че съвсем се обърках какво да правя  newsm78

Хубав ден  Hug Hug Hug

# 175
Здравейте Simple Smile
Искам да питам мамите, които бяха казали че ще захранват след 3-тия месец - с какво ще започвате? Сокче, пюренце или каша? Аз много се колебая Sad А сами ли ще си правите пюренцата или ще купувате готови? Чета толкова противоречиви мнения  тук във форума, че съвсем се обърках какво да правя  newsm78

Хубав ден  Hug Hug Hug

И аз така като теб се обърках и затова реших да послушам педиатъра и да започна със сокче, но от другата седмица, за да стане Лора на 3м и половина.

# 176
Здравейте , аз вчера попитах кой ще ходи към парка ,а днес взех че не отидох извинявам се Tweety но моя приятелка ми предложи някъкви спецялни свещички за запек при бебета /които са само от глицерин/ донесли са и ги от германия та ходих да ги взема. Дано да ни помогнат.
c-mira  и аз съм много объркана за захранването и уж мислех от третия месец да започна ,но тъй като незнам с какво май ще поотложа ако ми стига кърмата ще гледам поне до края на юни да искараме ,че към 15 юни май ще ходиме до Италия за да може Алекс да се запознае с баба си и леля си  Joy та си мисля че на такова дълго пътешествие ще ми е по удобно да сме само на кърма.
danika ама вашият батко голям сладур мисля да си го заплюя за нашата кака  Heart Eyes а за такъв празник и аз не съм чувала но ми харесва идеята със сигурност им е весело на децата.

# 177
  • Варна
Здравейте!
И аз днес се сетих за Констанс. Дано всичко с тях да е наред.
Аз захраних Преслав със сок от ябълка точно, когато стана на 3 месеца и половина, т.е. преди 4 дни. За сега е добре. Утре ще ходим при педито и ще я запитам подробно какво ще правим оттук нататък.
danika, много сладък вашия батко. Да ти е жив и здрав!

# 178
И аз дасподеля,давах сокче от ябълка,Мариян много го хареса и доста лакомо пи,но после много плака.Явно му засили коликите.Много ми беше жал и му го спрях,но мисля пак да му дам,но вместо 2 лъжички да дам само една.
Danika батко ви е страхотен,пу,пу!

# 179
  • Варна
Ели Д., аз първо му смесих 1 лъжичка сокче с кърма, на другия ден му дадох 1 лъжичка само сок, днес 2 лъжички и така. Съвсем по малко, за да не се дразни стомахчето.

Общи условия

Активация на акаунт