Жега страшна ни наляга-МаРтЕнИчЕтО за плаж се стяга!

• 14 460
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
kalaza ние вчера и тази ситуация я преживяхме в един момент но разбира се по две тъй като и бабата и свеки в един глас поставяха диагнозите ,но беше само за около 2-3 мин. защото мъжа ми усети че започвам да се треса от нерви и ме викна да направиме едно кръгче с колата за да се успокоиме и аз и Алекс абе доста са ни сходни проблемите и се чудя дали тези моменти ще ги забравиме и след време и ние ли ще сме толкова досадни към децата си  newsm78

# 151
здравейте милички, безкрайно ви благодаря за милите пожелания, аз от своя страна ви желая също много здраве и щастие Hug Hug Hug

честно казано от свеки не мога да се оплача, не съм и давала да гледа Али, но никога не ми е досаждала със съвети, за всичко е съгласна с мен. с майка доста се караме, особено в началото докато се регулират нещата, вече не, но всичко прави както аз искам, макар и да мърмори. най-смешното беше като видя кошницата за пръв път; направи истерия че измъчвам детето, че ще го повредя и пр. напоследък обаче забелязахме че Али ака и пръцка по-лесно, ако е в него и сега майка му вика "ортопедичното столче" и през 5 мин. я слага в него Joy

# 152
Дейзи миличка Честит Рожден Ден Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти много щастие,здраве и любов  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мики много весел разказ но разбирам как се чустваш.
моята свекърва за щастие е в Ловеч и я виждам максимум 2 пъти в годината.миналата седмица имаше работа в София и дойде да види малкия-сграбчи го като нейна собственост(аз не гледах как го пипа,че сърцето ми се обръща)мачка го 20тина минути и  после се НАХВЪРЛИ да обядва ,като съвсем забрави за детето.
вашите майки и да ви дразнят поне го правят с майчинско отношение,докато
майка ми се държи крайно инфантилно и примерно налита да бута количката,като е идвала с нас на разходка но не и да поеме отговорност.държи се сякаш аз си имам нова кукла с която не и давам да си играе.е като и го оставих за два часа и видя ,че куклата е живо човече и плаче го захвърлила да се дере детето ,че му се и карала.тя е лишена от майчинско чуство според мен.мен като бебе ме е оставяла също да рева и си е спяла на фона на моя плач,въпреки че ме е гледала с помоща на 2 баби и тате.

милички вчера бяхме на вилата и с Бобчо сме заспали в градината от което днес и двамата имаме лек тен.той спа доста добре на чистия въздух.
скоро се изнасяме изцяло там и ще седим цяло лято.там нямам интернет и ужасно ще ми липсвате-много сте ми скъпи Hugмного Heart Eyes и отсега ми е мъчно Heart Eyes

# 153
Дейзи Честит Рожден Ден много, много щастив любов здраве и сбъднати мечти  Hug
милички явно синдрома, че на детето му е студено на 35 градуса и е много голо по къс ракав и къси гащи е масов, а и тази кошница то се е изкривило там  Joy измъчваме го, и защо го къпем толкова късно  Rolling Eyes и то в банята вместо да мъкнем корита и кофи и в стаята да е поне 40 градуса  Joy и това дете нищо не яде, не може така трябва пак след малко да му дам, за да е здраво и дебело  Joy  най-често задавания въпрос по едно време беше "нарязаха ли му се краченцата"   hahaha
с майка ми стигнах да разбирателство и тя прави само каквото и кажа и мисля че се справя добре, но свеки  Whistling освен че не чува какво и казвам е склонна и към експерименти, които ме изкарват от равновесие, като например да провери дали има зъби с пръст в устата му  #Cussing out , добре че мъжа ми е реалист и вижда нещата и няма разправии на тема майка ти и майка ми...

# 154
Честит Рожден Ден Дейзи!!! Да си жива здрава и много обичана! newsm59

# 155
забравих да кажа за успокоение на мамите чиито бебочета са родени след Бобчо-на 2 месеца и 2 седмици дори при ревливо бебоче като моето нещата се нормализират,камо ли при послушните.Бобчо прави нощна пауза от по 7 часа,спокойно си изчаква времето за кърмене,през деня понякога е склонен да пропусне едно ядене,коликите май останаха само сутрин,дори по половин час може да остане сам в активната гимнастика,без да го нося,което за нашия случай е много.

милички -при вас първия цикъл нормален ли беше,аз откак направихме нощна пауза получих нещо като цикъл,но много много оскъдно и се чудя защото в книгите пише че първия след раждането бил много обилен newsm78

# 156
И аз си мислех, че майка ми се съобразява с моите желания относно Иван, ама с тоя проблем в четвъртък!?!? Сега е обещала да се съобразява ама не знам докога. Имам чувството, че през деня ще му облича дълги гащеризони, които ще се махат преди да си дойдем - вече никакво доверие и нямам. Май ще почна да разпитвам в градинката моето бебе с какво е било облечено на разходка  hahaha. Мъкааааа.... дано си е взела поука. Иначе нали се бях юрнала за детегледачка, ама 1-2 ми поставиха условието да ги сменяма в 5  Shocked! Ами аз ако в 7 успея да си тръгна от офиса съм супер щастлива, а ако имам един почивен ден седмично си е направо супер!
Иначе вчера цял ден бях на гости на моята приятелка с 6 месечно момиченце. "Каката" много го хареса и непрекъснато искаше да му държи ръчичката, но по едно време се изнерви и го удари, та Иван рева половин час от губото отношение на "жените". беше голяма веселба. Като видях какво може едно бебе на 6 месеца и малко и  #Crazy. Абе това поколение гении ли са, кво ли? Даже малката съвсем отчетливо казва мама!!!! дали е случайно, неосъзнато или незнам кво си, но е факт! направо вчера се разбих - малката е на 4 хранения, режим със сън от 10 до 10 и направо като голям човек. и още нещо, което ме разби - нали уж нестле били за късното захранване и т.н. Е, вчера видях пюрета на нестле с телешко и зеленчуци за след 4-ти месец! направо онемях. Аз си мислех, че те и плодовите ги дават след 6-ти ама май не е така....

# 157
Относно цикъла аз сам шах :на 9 ми дойде за първи път и сега на 27 пак , първия път беше доста обилен , сега нетолкова , незнам дали е нормално , аз преди да родя ми идваше по 4 пъти в година сега за 1 месе 2 пъти, луда работа

# 158
Здравеите , ние току що се връщаме от село бяхме при въпросната баба /трябваше да я закараме че те там на село си седят и бяха дошли само за бала/ та на отиване мъжа ми тръгна с тях а аз със наши приятели пътувах и мисля че той им беше направил някакъв инструктаж защото деня мина много добре /е едно на ръка че му бях обула гащеризон/ но все пак само 2 пъти ме попита дали не му духа иначе с друго не ме е дразнила  Grinning
А свекърва ми въпреки всичко много си я уважавам готина е ама трябва още малко да я поошлайфам  Flutter иначе помага и определено и имам доверие да и оставям децата лошото е само че е много млада и работи в дск а там е яко гърч и рядко и остава време .
Ох ако знаете аз със каква зверска пролетна алергия съм страшно ми е зле а сега нали и хапчета немога да пия и направо откачам  Tired
А цикъл за сега нямам.

# 159
Maми, а вие знаете ли колко е нормално да се кърви след раждане? На мен уж ми беше намаляло, дори мислех, че спря обаче днес пак си имах кръв и то не малко Sad Вече станаха 2 месеца и 12 дни...

# 160
  • София
Дейзи,Честит Рожден Ден!Много щастие и любов ти желая!!!
Ние днес ходихме на Витоша с малкия,орева цялата планина,а така се надявах,че ще спи от чистия въздух,но не!Стигнали сме до там,че никой освен мен не може да го успокои когато плаче.Днес влязох да си хвърля един душ и го оставих на татко му да го приспива,а той изпаднал в истерия,че ме няма!мъжа ми ми го носеше два пъти в банята само за да ме види,че не съм избягала и той млъкваше веднага само като ме види. ooooh!Като излязох само го гушнах и веднага заспа.Май ще си имам мамино синче залепено до полата ми! CrazyИначе от една седмица си спи в креватчето нощем,взимам го при нас към 6 сутринта,че тогава го боли коремчето.
Туити,много дълго,бе.На мен лохиите ми спряха отдавна,даже ми дойде и ми свърши вече.Най-добре се консултирай с лекар,пък може и това да е индивидуално за всеки,...незнам.
Прасенце на мен не ми беше обилен мензисът,даже доста по-слаб от преди.
Аиде лека и спокойна нощ,момичета!

# 161
 newsm59 nbirthday newsm59
Честит рожден ден, Дейзи!!!
Много, много щастие, любов и усмивки!

bdbaloni hbday hbdtu

# 162
случайно някой да е решил да ходи утре към южния парк   Sunglasses

# 163

bouquet  Честит рожден ден, Дейзи! Спокойно бебче, любов и разбирателство у дома!   bouquet

# 164
случайно някой да е решил да ходи утре към южния парк   Sunglasses
аз Simple Smile (като всеки останал ден де, не само утре Simple Smile ) обаче Бобо всеки ден се буди по различно време, та не е ясно кога ще излезна...

Общи условия

Активация на акаунт