Жега страшна ни наляга-МаРтЕнИчЕтО за плаж се стяга!

• 14 456
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Мисля да захраня сьс зеленчуково пюре и каша ,защото в плодовите се сьдьржат повече киселини,които могат да доведат до стомашни притеснения.Отказах се от кьсното захранване ,защото ще изпусна сезона на пресните плодове и зеленчуци.сокчета не сьм давала и няма и да давам.Но ще захраня чак след месец,защото сега започвам очни и няма да мога да обьрна внимание на това важно нещо.

# 136
  • София
Кремена, една майка ми го каза днес- бях на едно следобедно парти и подхванахме темата- каза, че е сигурна, затова питам дали сте чули нещо  Hug Hug Hug

# 137
Кремена,много си права. Приятелката ми,го каза същото и ме предопреди да внимавам с плодовите пюрета,защото те предизвикват колики.

# 138
  • София
За мен бабата - майка ми / аз нямам свекърва/ е много ценна, тя ми е единствената отмяна, понякога проявява самоинициатива, но бива "поправена". Тази нощ реших да си поспя й и оставих малката да й даде АМ, а тя след като я нахранила я оставила да заспива на светната лампа Shocked
Сica, това, че не си захранила със сок няма значение, можеш да даваш пюрета или каши.

# 139

Добро утро майчета и бебчета  Hug

daizy  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН -  ЗДРАВЕ , ЛЮБОВ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКАТА КРАСАВИЦА АЛИ    bouquet

Моя малък звяр се събуди в 4.30 и беше толкова криииив.Имаме проблем с носленцето , въпреки че пръскам стеримар по три четири пъти на ден постоянно е запушен и се чува едно хриптене като диша .
Днес деня се очертава да е хубав и слънчев и ние ще се възползваме да отидем на вилата   Simple Smile
Хубав и изпълнен с положителни емоции ден  Heart Eyes

# 140
Честит рожден ден, Дейзи!

# 141
  • София
ДЕЙЗИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти много късмет, любов, здраве и щастие  Hug Hug Hug

# 142
  • Варна
Честит рожден ден, Дейзи! nbirthday  uraДобро утро!
Аз само да се отчета. Вчера Преслав за първи път се смя с глас. Направо умряхме от кеф с таткото.  Joy Два пъти му давам по лъжичка сок от ябълка, явно му харесва. Ще видим дали няма да му се раздразни стомахчето като увеличим количеството. Днес ще сме на гости у майка ми, че не сме ги виждали няколко дни. Та ви пожелавам хубав ден на всички. Hug Hug Hug

# 143
     ДЕЙЗИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ  ,КЪСМЕТ И ХИЛЯДИ УСМИВКИ     bouquet   Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

Аз освен пак да ви се оплача ,че Алекс след като не беше акал 4 дена  на 5-я му помогнахме и искара всичко на 3 пъти в един ден от тогава пак нищо вече 3 дена  Tired направо незнам какво да го правя ако имате идеи казвайте въпреки че този път ще ми се наложи вече да се обадя на личната колкото и да не  ми се иска.  
А отново по повод свекървите вчера какъв кошмар беше  #Crazy нямам думи направо. На мъжа ми брат му беше абитуриент и гостите си бяха поканили в еднозаведение ,отиваме ние и ни казват еди къде си седнете след малко пристига бабата на мъжа ми /която е нещо невъзможно за търпене от както бебо се е родил/ и туп от едната ни страна седна след малко свекито хоп от другата и като ни приклещиха там е да ви кажа направо ми се разказа играта  #2gunfire като навити с механизъм повтаряха едно и също а аз в старанието си да не се ядосвам реших да броя колко пъти ще ми го повторят та резултата е :израза - ,,студено е ще настине,, свекито го повтори 9 пъти а бабата 16  #Crazy като тя 3 пъти налиташе върху мен и започваше една 5 минутна борба с едно късо покривалце на количката да се опитва да го разтегне и да омотае в него цялото бебе през което време то пищеше защото тя теглеше и завираше крайщата между мен и него със много нервни и резки движения които бяха страшно неприятни дори за мен пък представям си за него. Абе беше истински ад  Sick вярвате ли ми че незнам как издържах.

# 144
като ни приклещиха там е да ви кажа направо ми се разказа играта  #2gunfire като навити с механизъм повтаряха едно и също а аз в старанието си да не се ядосвам реших да броя колко пъти ще ми го повторят та резултата е :израза - ,,студено е ще настине,, свекито го повтори 9 пъти а бабата 16  #Crazy

newsm62 newsm62 newsm62
Това е страхотна идея и аз ще дам статистика следващия път.  Joy

Мики, наистина ти съчувствам. Уж си излязла да се поразсееш малко, да изкараш добре , а си била принудена да търпиш тези глупости  Sad

# 145
  • Варна
miki3, не съм се сещала да броя колко пъти ще ми кажат: "много е свито детето в тая кошница". Върви обяснявай, че тя кошницата за бебета е направена Joy

# 146
Ей супер значи не съм само аз за кошницата  Katia_N  и на мен непрекъснато това ми повтарят  Joy а също и за люлката че със сигурност му се завивало свят а на активната гимнастика играчките много на ниско били щели да му извадят очите. Абе не се научиха тези пройзводители на бебешки неща да се консултират със свекървите а правят толкова вредни за бебетата занимания  Joy

Wink - абе друго си е детето да си се опъне на равно легълце , кви са тия кошници  Wink

само да допълня ,че току що бабата звънна и ме попита -децата са болни нали? и когато и отговорих ,че са си съвсем добре и нищо им няма тя едва ли не остана разочарована не за друго но просто искаше да ми натрие носа и да ме убеди ,че не ги обличам и завивам достатъчно.

# 147
  • In the jungle out there..
Ей супер значи не съм само аз за кошницата  Katia_N  и на мен непрекъснато това ми повтарят

И на мен, и на мен Joy "Ще му се изкълчи вратлето, горкичкото!"

Една прясна случка...Обажда ми се леля ми, тя живее съвсем наблизо - "Къде сте, да дойда да ви видя." Казвам и, че сме в градинката пред блока, да дойде. Точно в този момент малкият реши, че ще реве. Ей, така, без причина. Пристига леля ми и се започва - " Олееее, какво му е на това дете?", казвам и, че нищо му няма, бебе е - ще плаче. "Кога е ял, ама да не е гладен? Сигурно е жаден...Ама ти никаква вода ли не му даваш? Много духа, сигурно му е студено...(през цялото време друса количката, а малкия пищи, та се къса)Ама как можеш да го оставяш така да плаче?! Направо ми се къса сърцето! Щом плаче, значи нещо му има! Ще го разходя малко..." Ейййй, вярвате ли ми, всички диагнози бяха поставени за 5 минути ooooh! Разходи го малко, той не спря, естествено, при което беше поставена последната тежка диагноза - "Гладен е и му е студено!" #Crazy Ужас, ви казвам! Направо се чудя тази жена как е отгледала двама сина, пък и хора ги е направила newsm78 За общо 10 минути нервите ми скъса smile3514

# 148
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЙЗИ  newsm67 Пожелавам ти много здраве, много щастие и любов и само красиви мигове

Да ви кажа, аз нямам проблеми с бабите - поне за сега  Simple Smile С майка ми, която по стечение на обстоятелствата основно до сега ми е помагала да гледаме Ема, съм се разбрала че ще я гледа както аз искам. И не ми беше нужно да повтарям  - тя има моите разбирания и дори някъде нещо да се различава първо ме пита и тогава прави каквото решим. С други думи - имам й пълно доверие и зная че  ще даде най-доборо от себе си на малката. Свекърва ми още не е имала щастието да гледа Ема, затова не зная там как ще бъдат нещата.

# 149
  • София
 nbirthday
Честит Рожден Ден, Дейзи!Желая ти много здраве, късмет и любов!

Общи условия

Активация на акаунт