Жега страшна ни наляга-МаРтЕнИчЕтО за плаж се стяга!

• 14 441
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро! Честит имен ден Еми! newsm51
Много сте хубави момичета, а за бебетат да не говорим thumbsupсладури!
Благодаря ви за пожеланията за скорошно оздравяване Hug Слава богу нещата отиват на по-добре Praynig
KatiaN само да оздравеем и ние ще си спретнем една мама-бебе среща и ще се нащракаме , че да се покажем на другите мами колко сме красиви smile3521
Момичета освен, че Констанс нещо се губи, отдаван я няма и Gerda, и се тревожа щото те имаха някакъв проблем с бебка Никита Praynigдано всичко е наред, а пък ако някой има телефон, да пусне едно смс-че за всеки случай да пита как са.
Светле много хубав батко Wink
Нашата кака вчера имаше тържество и пак се изявява най-много от всички Laughingдругите деца участваха в 2 танца , а нашата в 3 , че и беше солистка на 2 песни Mr. Green ...големи сме артисти!
Хубав ден на всички и дано се покаже слънцето и при нас днес! Hug

# 196
  • Варна
Честит имен ден, Еми!  bouquet
Илианка, много съжалявам за тези неприятни новини. Дано всичко се оправи от само себе си. Иначе и моята матка се е обърнала, но и на мен ми каза лекаря, че няма проблем. Как ти ги откриха кистите? На мен ми казаха след като спра да кърмя да отида да ми вземат цитонамазка. А  профилактичния преглед след раждането го пропуснах, Embarassed защото нямаше кой да гледа малкия. Да започвам ли да се притеснявам, че съм го пропуснала? newsm78
Ели, дано скоро се оправите. Нямаме търпение с момъка. Hug

# 197
Илианче мило много съжалявам за кистите,дано сами си минат.а матката,че се е обърнала не е страшно-моята е такава и нямах проблем със забременяването.  bouquet
Румче,миличка освен,че снимките са страхотни ,си ги надписала толкова готино,че се смях на глас.особено весело ми бе как Бобчо е мълчал заради Лоричка около 15 мин. Joy
ние сега почнахме да излизаме след 18часа вечер, защото като го вадя постоянно от количката на това силно слънце ще изгори.мажа го с млякото на Бюбхен но пак ме е страх.на срещата видях че макар Туити да казва ,че нейния Боби е също ревлив,на мен ми се струва ,че е по послушен от моя.аз като си тръгнах направо на бегом се прибрах защото настана кански рев,сега пак излизам с таткото защото ми е трудно хем да го нося хем да бутам количката.а на срещата ми беше толкова хубаво,че пак ми се иска да се видим Heart Eyes

# 198
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЕМИ   bouquet
Miki3,Vladi_Mira, emy_emy, и моята Ема се дърпа и не иска да суче и аз противно на всички съвети в кърмаческия да я мъча, аз цедя и я дохранвам с шишето. За сега не съм давала АМ - справяме се така, но като видя вече помпата и  Sick
Само нощем суче добре Sad Вече от месец сме така.

Хубав ден на всички  Hug Hug

# 199
  • In the jungle out there..
Мамчета, как така се обръща матката при раждане newsm78 Аз мислех, че обърната матка е някаква вродена аномалия newsm78 newsm78 newsm78

# 200
здравейте,

Честит имен ден на Еми!

Илиана , мила, много съжалявам за проблемите ти, искрено ти желая всичко да бъде наред Praynig

Герчо, аз също съм захранена с кисело мляко. Майка не ме е кърмил и една секунда, после е взимала кърма от една съседка и накрая са ме почнали с кисело мляко щото съм била алергична към Хумана. И все се чуди защо на годинка съм спала спокойно за пръв път ooooh!стомахът ми от бебе е на нищо- имам гастрит.

иначе и Али нещо има проблеми със сукането или по-скоро аз имам проблем. Май или ми намалява кърмата или тя вече унищожава всичко. засега няма да дохранвам, действам според изчетеното в кърмаческия - държа я почти непрекъснато на гърда да стимулира лактацията, пия чайове; предполагам че е криза на разстежа и трябва за 2-3 дни да почна да произвеждам отново според нуждите и. Снощи обаче ме налегна депресията на тая тема - гадно е детето ти да зависи от теб за да се нахрани, а ти да не можеш да му го осигуриш Sad

# 201
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Благодаря ви за хубавите думи за Калоян!  Hug
Снимчиците от срещичката са страхотни! Peace

Мики, веднага го давам на вашата хубава кака - така и малките ще си играят smile3540 - пък ние може и на кафенце да си поседнем!!!  food010  bouquet

Аз мисля, че за кашите и пюретата когато пише от 3 или от 4 месец , че означава навършени 3 или 4 месеца - поне при баткото го карах на този принцип и тогава педиатърката така твърдеше!  newsm78 Засега на малкия от около седмица давам сокче от ябълка  - по - 2-3 лъжички feeding - не че много го харесва Crossing Arms  ама се надявам да постигнем с времето някакъв прогрес! bowuu
Лек и хубав ден на всички бебчовци и мами! Hug

# 202
  • София
Илиянче, не се притеснявай, тепърва ще започнат да падат като проходят, нали не се е ударила, само малко уплаха  Hug Hug Hug
Герчо, миличка, аз не съм спирала да се удивявам на дивотии и първият ми сблъсък с подобно нещо беше в родилното със съседката ми по стая- известно време дори не исках да си спомням! Девойката беше секцио и кърмата при секцио слиза малко по-късно- знаете, че докато дойде кърмата бебтата ги хранят с АМ. И моля ви се, нашето момиче обявява, че АМ е отрова и в продължение на три дни изхвърля в мивката добавката на детето и лъже, че я е изсукало. На втория ден, бебето трепереше от глава до пети и плачеше, на третия ден милото лежеше без никаква сила и издаваше звуци като леко скимтене- нямаше сили за повече! На мен ми се късаше сърцето и накрая я молих да и даде поне една глътка от добавката и се чудех дали да не кажа на акушерките да и дадат малко, за да не стане беля. И дали защото аз настоях, или заради друго- накрая и даде, но това не е важно, искам да ви кажа, че и до днес понякога си спомням с ужас почти безжизненото и телце в ръцете на собствената и майка- и повярвайте- никога няма да го забравя!
Спомних си го и когато дъщеря ми рева три дни от глад- а аз преливам от кърма, тя суче през 3 минути, а аз казвам, че реве от всичко друго, но не и от глад- на всичкото отгоре слушам сектантките от кърмаческия форум -"няма нехранителна кърма" и държа собственото си дете гладно- добре, че беше баща и да настоява да и дам малко АМ. После отидох на гости при една приятелка с бебе, по-малко от Бояна с 2 седмици и виждам изцедена от нея кърма, която изглежда като прясно мляко 3% масленост, а моята изцедена кърма изглеждаше като вода, леко оцветена в бяло, но напълно прозрачна и след консултация при педито, която ми изчете лекция, че кърмата, като всеки хранителен продукт има калоричност/хранителна стойност/, благодарих на Господ, че послушах баща и! И реагирах не като интелигентна и информирана жена, а като някаква овца и до днес се чувствам виновна, заради това пред детето ми.
Целувки!

# 203
  • София
Привет,майчета! Hug
Днес със моя поспаланко спахме до 11 часа! ShockedЕ,събуждаше се за ядене,де и към 4.00 се поносихме малко,че го болеше коремчето,но все пак си отспах.За сметка на това той през деня изобщо не спи,въпреки жегите или заради тях? newsm78
Много са хубави снимките от срещата,страхотни мами и бебоци! Heart Eyes
Илианче,много харесах шапката на Лоричка,откъде я купихте?Съжалявам за неприятностите ти,дано всичко приключи добре!
На мен също ми се случва Дани да се дърпа от гърдата по време на цялото сукане и се чудех защо?Аз също си помислих,че нямам кърма,но като стисна зърното си тече и така не мога да си обясня защо го прави.
Еми,Честит Имен ден!

# 204
  • София
Ох, забравих да ви кажа, че снимчиците са много сладки  Hug
Честит празник на Еми  Hug
Леле, Тася, направо ви завидях- до 11  Hug Hug Hug
Прасенце, още не съм стигнала до магазина за гелчето, но тези дни съм го предвидила- нещо с организацията не се справям тези дни, а и имам малко работа в офиса - мога да ви се похваля, че сключих страхотна сделка миналата седмица, шушка ми носи късмет  bowuu
Целувки, още веднъж!

# 205
Azzi,потресе ме с историята с "майката" от родилният дом Shocked.Това не може да е майка.Аз също съм секциом и нямах никъква кърма.Това по логиката на онова същество ще значи,че до сега да съм си загубила бебчето.Мариян от родилният е на АМ и до днес.Потресена съм!Как господ дава на такива жени,деца???????А на тези които ще ги гледатмного добре или им ги взима или нямат.

# 206
  • София
Честит празник Еми!   bouquet
Герчо, при пюретата и кашите- трети месец означава, че трябва да е навършен.
Нашата педиатърка кара по някаква схема- след първия месец- сок, след втория плодово пюре и след третия- зеленчуково, после каши, месно и т.н. Аз започнах малко по-късно захранването, защото това ми се стори прекалено рано, плодови пюрета Симона яде само 1-2 седмици и то по мъничко, нещо не и харесват. От два дни и давам картоф и морков пасирани. Според педито вече трябва да прибавям и малко масло. Но нали до 1 годинка не трябва да яде мляко, защо да може масло? Shockedсега се чудя дали да и слагам... Педито не каза, че до края на юни трябва да заместваме обедното хранене с пюре от картоф и марков вместо АМ.  И аз като Ази мисля, че майките в кърмаческия прекаляват. Детето на 6 мес или 1 годинка не може вече да си набавя всичко необходимо от кърма, но въпрос на избор. Ние така или иначе не се кърмим от първия месец и затова реших да захраня и мисля, че е съвсем нормално от втория или третия месец датето да получава сок или пюре от пресни плодове и зеленчуци, още повече че сенонът е подходящ за това.  HugЦелувки на всички бебоци!

# 207
Ази, аз тази майка със сигурност щях да я сдобия с неприятности - дори и само с акушерките, а май и повече. Ужас - как ила толкова идиоти по света!!!! Както и да е - като си представя само, че има жени дето си гледат децата като все едно са ги намерили на улицата и не мога да повярвам! Аз чаках да забременея 2 години и половина и сигурно от това съм получила някакви "изменения" та чета като ненормална /което е супер противопоказно винаги, защото винаги има поне по 2 мнения за всички въпроси/ ама тези хора да не падат от луната. От времето на баба ми е имало книги със съвети...
Габи, твоето педи ми се струва малко хард - доколкото аз съм наясно до 1 годинка никакви краве продукти заради алергии и никаква сол и подправки заради бъбреците.
Иначе, Дейзи, сигурно половината от нашето поколение са яли кисело мляко като бебета, ама първо тогава млякото е било друго и после не е имало такива адаптирами млека. Аз имам спомени от моето детство, че млякото се вкисваше за 24 часа, сега като забравя някой данон в хладилника след 2 месеца си е като пресен - е това никога няма да си го дам на детето!!!! Че Менделей ще се обърне в гроба ако му види съдържанието - има такива химични съединения вътре, че то може да си се превърне в наука - химия в киселото мляко!

# 208
  • София
да се оплача - днес ходих до кварталната ясла да питам за прием, документи и т.н Оказа се че сега примат молби за септември догодина  #Crazy Нямало места за по-рано  #Crazy А аз се бях наканила април догодина да я давам на ясла моята хубавица, че няма кой да я гледа  Embarassed Cry сега трябва да търся други ясли по-наблизо Sad Вие до кога ще си гледате дечицата? Аз от октомври се връщам на работа и проблемът е че няма кой да поеме Емичка  Sad

# 209
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМЧЕТА ,
Най после се завърнахме от Разград.Да знаете само колко ми липсвахте.Още не съм изчела всичко , но разбрах , че е имало срещичка.Ние  си изкарахме много добре.Всеки ден си правих огромни разходки.И от зялата работа малко ми се посвали дупето а детето беше много доволно.Не ми дава да седна и започва да се сърди.Същото е и в колата.Много обича да се вози.Сега пак се сърди , защото  като се събуди установи , че сме се прибрали.Днес бяхме на консултация и щяха да ни бият ваксина , но се размина , защото се оказа , че в момента няма Пентаксим. Вие какви ваксини бихте?Аз в последния момент се спрях на тази.
 Иначе да се похваля - май вече нямаме колики:35:
Моята Елица като заспи в 10 и се събужда чак към 6-7.Към 4 промрънква , но аз и тиквам биберона в уста или и давам малко вода.За 1 месец е наддала 750 гр. и е пораснала с 2 см т.е. вече сме 5650 - 58 см.А аз се притеснявах че не е наддала , защото много често яде само по 60-70 гр.Засега сме много послушни стига да сме на разходка.
ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ - Някй може ли да ми даде телефон за записване при ортопеда във военна болница.Там ли е най добре да я заведа или.........?????Той работи ли по Здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт