iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, благодаря ви bouquet много сте мили.
Ще се върна да чета условията за поръчка, че никога не съм поръчвала от сайта и ми е мътно.
Тези кодове еднократни ли са?
Кодовете за първа поръчка и за поръчка през мобилното приложение са еднократни.
Персоналните кодове само първия път дават 5% отстъпка, след това можеш да ги въвеждаш като жест към собственика им.
Периодично има и други кодове, както в момента е актуален кодът за намаление на собствените марки на iHerb - тези кодове можеш да ползваш колкото пъти искаш в периода на действието им.

Известна е една от категориите, които ще бъдат намалени идната седмица: 14-21 февруари и това е грижа за детската и бебешка кожа:
https://www.iherb.com/c/baby-kids-skincare-special  - включени са продукти от 10 марки: Aveeno, Weleda, BabyGanics, Shea Moisture, Cetaphil, Babo Botanicals, Aquaphor, Natralia, Eucerin, Desitin

Персонален iHerb код:   PAR2643

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 12:29 от Тъмнозелена

# 31
  • София
Денис, може ли да ми препоръчаш комбинация от Цинк, Магнезий, Калций? Но да е от по-ниския ценови клас, че ще фалирам вече от тези добавки. Grinning
Малко ми е притеснено с този калций, защото подсъзнателно го свързвам с това, че при лапароскопията ми през 2015 изрязоха от единия яйчник някакви калцификати, но се надявам да нямат връзка с количеството на калция в организма ми.
Това е хубаво - като форми и дози, не е скъп продукт и може да добавиш нещо, за да намалиш малко цената.
https://www.iherb.com/pr/MRM-Cal-Mag-Zinc-Liquid-Orange-Vanilla- … fl-oz-480-ml/4658
За да се усвоява калция и да отива там, където трябва е добре да приемаш и вит. К.
Ако си с хипофункция на ЩЖ, може това да е причина за образуване на калцификати.
Добре е да приемаш и вит.Д.
За калция - ако не е назначен от лекар, се приема с почивки, напр. 10 дни прием - 10 дни почивка.
С това:
https://www.iherb.com/pr/Azelique-Lip-Gloss-Soft-Violet-Cruelty- … l-oz-6-5-ml/77437
доставката пада на $1.78
ПП.
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Advanced-Calcium-Complex-Vitamin … 120-Tablets/10010

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 32
  • Burgas
Здравейте,вечер на гладно кое се приема първо-колагена или ацетил-л карнитина?

# 33
Здравейте. Получих си трите пратки в пощата. Проверих надписите на кутиите и се оказа, че всичко  е изписано по стария начин. Въпреки, че са написали Total, написаната сума е точно Subtotal. Loyalty 5% е приспаднат, не е включен.

# 34
Здравейте. Получих си трите пратки в пощата. Проверих надписите на кутиите и се оказа, че всичко  е изписано по стария начин. Въпреки, че са написали Total, написаната сума е точно Subtotal. Loyalty 5% е приспаднат, не е включен.
Ново 5  Simple Smile
Прекалено е рано за да е в отговор на писмата ни, а и всъщност на тях ни отговориха отрицателно. Странна работа...

# 35
  • Бургас
Здравейте. За първи път поръчвам от iherb. Преди малко пуснах своята поръчка и чакам да бъде обработена. Въпросът ми е: До адрес ли ще бъде доставена пратката или ще трябва да отида до пощата?
Код за отстъпка: ARH4002

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 16:33 от rdb323

# 36
В пощенския клон или евентуално на митница пристигат (ако са над 30 лв без доставката)
Където и да е, ще получиш известие къде да отидеш

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 37
Loyalty 5% е приспаднат, не е включен.

Защо 5 %? При мен лоялити никога не е  толкова.

# 38
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Нещо напоследък я изпускам. Получих си последната пратка със спирулина в пощата.

Виждам, че има новости около доставката, връщам се да чета подробно.

# 39
  • София
Момичета, на скоро бяхте споменали, че сте получили имейл с информация, че ако поканите ваш приятел да поръча от iherb ще получите 20$ бонус. Това за всички ли важи? Аз не съм получавала такъв имейл?
Как става номера?

# 40
Ново 5  Simple Smile
Прекалено е рано за да е в отговор на писмата ни, а и всъщност на тях ни отговориха отрицателно. Странна работа...
Поръчани са на 28 януари. Сега пристигнаха. Не знам от кога е новото изписване.

# 41
tedizonova колко е прага за UK за да не отиде една пратка на митница.Беше писала в предната тема,че си поръчвала до английски адрес.

Здравейте! Поръчвам чрез GGBG до английски адрес , когато сумата ми е 31лв и нещо,защото не ми се разправя с нашите митници. От служител на GGBG знам че поръчката трябва да е до 20$ с доставката и до един кг.

Самоцитирам се от предната тема.

В момента съм подготвила поръчка на стойност 30лв, но ако според новите правила на iherb ми включат отстъпката (3лева) поръчката ми ще отиде на митница. Какво да правя?

------------------------------------
Вчера - 8.02 мъжа ми донесе две пратки от пощата на стойност - 19.34$ и 19.55$.
Аз не мога да се ориентирам какво са включели в тази стойност, защото плащам в лева.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 18:26 от tedizonova

# 42
  • София
Момичета, на скоро бяхте споменали, че сте получили имейл с информация, че ако поканите ваш приятел да поръча от iherb ще получите 20$ бонус. Това за всички ли важи? Аз не съм получавала такъв имейл?
Как става номера?
Тази оферта, е само за някои клиенти на сайта. Ако не си получила такъв мейл - не важи за теб.

# 43
Моля за отзиви за този продукт:

# 44
  • София
Хубав е, поръчвай смело.
Приема се 2х1300мг, след хранене

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Общи условия

Активация на акаунт