Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 546
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Защо си мисля, че може Петър да е син на Баба Злата. Да са скрили това и от там може да е било влечението му към нея. Показват, че сега има връзка някаква между нея и Васко, може като нейн внук. Ще видим..
Даваха преди време как в един пожар тя намери детска обувка и обгоряла кукла. Ако Петър е бил нейно дете и си е играел с кукли, много съвременно звучене с джендър привкус. #Crazy

Чудно ми стана, как така Чочо стоя и ги гледа тези двете да се бият и не направи нищо да ги разтърве? Че се и хвали после на Любо, много инфантилно, не ми се връзва хич с образа му до момента.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 18:47 от julisa

# 436
Гневът на Борис и думите "тая какво прави тук?" щяха да са съвсем на място, ако не се беше поцелувал междувременно с хубавото Кате. Сега са просто проява на крайно лицемерие.

Косето и Босето пак бяха много забавни накрая как НЕ си помагаха Joy

# 437

Кога са казали че Борката е инженер - отличник? Проспала съм го!
Много е подпухнал този Орлин бе, защо така?
Още в самото начало  като имаше репортаж за лавината .
.... Нещо не ми се връзват нещата. Явно Петър е бил най-големият от трите деца на Дочо, ама дори и така пак имат 20-30 години разлика с баба Злата. newsm78
И Макрон се е оженил за баба си  и е осиновил е децата и /някое от тях може да е по-възрастно от него/ .

# 438
  • София
Това с женския бой и Чочо да записва наистина бе идиотско.

# 439
  • Варна
И Макрон се е оженил за баба си  и е осиновил е децата и /някое от тях може да е по-възрастно от него/ .

Само дето между Макрон и Петър Дочев разликите са сигурно както между Париж и Бели Вит. Peace

Баба Злата да е била чак такава бръмчалка, че чак и да си остави детето на свекъра, не ми се връзва.

# 440
Ох, не ги знам как е снимана сцената на Снежа и Борко, но нея я валеше дъжд/сняг, а той сух.. Забелязвам,че и се стараят по някакъв начин да изтриват или обработват , така че да няма Хум(не знам дали му казвате така), когато говорят на студено и им излиза от устата.

# 441
  • България
Дружно в къщи не харесваме Чочо.
Сега и с тоя запис на женския бой, още повече.
Колко трябва да си безразличен към жената, която ти се води приятелка, че не само да я оставиш да се излага така, ами и да я снимаш в такава ситуация  Mr. Green.
  Знам, че сега е модерно кифлите да се бият за мъже  Mr. Green и все пак.

# 442
  • София
Поля ми се струва много неподходяща за този Чочи/Стефан.
Такова хубаво и умно момиче с този неориентиран мъж, който не знае какво иска, хич не си подхождат.
Много ми харесва играта на Поля, толкова е естествена, неподправена и добре играе ролята си, има хубаво присъствие във филма.
Катя ми е малко скована. Интересно е, че когато актрисата се е родила, майка й я е кръстила първо Катарина, но после прекръстила на Даяна, на английската принцеса Simple Smile

# 443
Поля и Катя са наистина противоположности, но и е почти нормално за Катя след толкова много учене за лекар и после специализация да е много по-сериозна и отговорна като човек.
Поля и Чочо и аз не ги възприемам като подходяща двойка. Мисля, че Поля е просто заинтересувана от обект който не поддава бързо както е свикнала, но когато пробие бързо ще загуби интерес както беше със Станислав и Ана.

# 444
# 445
  • Разпиляна във въображението
Ани каза на Косьо, че е ревнувала от Катя, но той не повярва. Не! Ама друго ще запее.

# 446
  • тук, на мястото си
Снощи не можах да гледам серията предварително,  не тръгваше. В три сайта опитах и не стана нищо, след малко ще видя тази вечер дали ще мога да гледам 28 серия.

# 447
  • София
28 вече са я пуснали.

# 448
Само на мен ли ми изглежда Орлин ужасно подпухнал?

# 449
Понапълнял е, пък и започва да остарява.., но още си е хубав

Общи условия

Активация на акаунт