Сватба 2018 - VI-та част

• 52 048
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
Аничка, и вашите халки са много хубави! И хем еднакви, хем твоята с камъчета. Супер са! Simple Smile

При нас явно халките ще са последното, което ще вземем, защото не можем да си намерим такива, които да са ни много удобни и моментално да си кажем: "ТЕ СА!".

# 151
Аничка, и вашите халки са много хубави! И хем еднакви, хем твоята с камъчета. Супер са! Simple Smile

При нас явно халките ще са последното, което ще вземем, защото не можем да си намерим такива, които да са ни много удобни и моментално да си кажем: "ТЕ СА!".

Благодаря! Simple Smile Вече предлагат такова голямо разнообразие от видове метали,модели и цветове и съм убедена,че ще намерите вашите халки.

# 152
Охх много са ви хубави халките. Уж все еднакви, а всички са си индивидуални. И аз много искам да ги вземем (и изберем) нашите, но има толкова много време, че ще ми се иска да си я нося и не искам да се изкушавам. Иначе модел съм си харесала, но ГАДЖЕТО не иска още да идва да гледа и пробва. Той като цяло за халките не е много ентусиазиран, за разлика от всичко друго от сватбата.

# 153
  • София, България
Много са ви хубави халките! Честити! Simple Smile

# 154
Да. Дата е натоварена. Днес ходихме в единия ресторант който си бях набелязала и се оказа,че има сватба от 300 човека.В началото нямах против защото те ще са в градината а не в самия ресторант.. то е като комплекс с много зелинина и прекрасни градини и открита лятна тераса с басейн.Но в последствие се замислих,че ще е голяма какафония покрай многото хора.Отказахме се защо и не се пуши макар че ще е отворена залата но понеже е подновена не можело.За мен не е проблем но за гостите ще е неудобно.Намерих друг по малък ресторант който за момента или поне на първи разговор ми допада и ще може да си го направим така както искаме. Малко,скромно.. леко стилно, по наше си.И пак да се върна на датите мъжа ми искаше на 6.05.Но е в неделя повечето ще са на работа на другия ден( нищо че уж ще е почивен).Другото което е той има имен ден,после че и на 6.05 се гаджосахме и ми се иска да си го празнуваме отделно като дата. Но държа да има символика в датата за това се спрях на 18.08.До момента всички важни за нас събития са на важни дати и искам и сватбата ни да е така.

# 155
Момичета аз си получих офертата за украсата

1.   Декорация и аранжиране на маса младоженци с текстилен декор, калъфи за столовете, панделки, посуда (сервиз за хранене), свещи, салфетки, вази с естествени цветя в син и бял цвят. Букетите ще са изградени от синя хортензия, бял божур, бяло анемоне, бяла роза и подходяща зеленина;

2.   Декорация и аранжиране на маса гости за 10 човека с калъфи за столовете, панделки, 6бр. вази с еко почва и водни свещи и цветя в син и бял цвят, настолни свещи, сини камъчета, салфетки, номер маса, етикет за бутилка ракия;

3.   Декорация и аранжиране на масата за тортата                                        
4.   Булчински букет
5.   За дома на булката- Бяло платно, на което се стъпва преди младоженеца да я отведе, менче със здравец

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:52 от Ina_H

# 156
Момичета, вие готови халки ли си избрахте, или си поръчахте да ви изработят такива? Един познат от Хасково каза, че там е малко по-евтино. Ако се вземат готови халки - 55 лв/гр., а при поръчка 60 лв/гр. Само не знам ако се изписва нещо от вътрешната им страна като имена и дати това заплаща ли се допълнително или влиза в цената. Вие гравирахте ли вашите?

Днес ще си получим поставката за халки все пак. Оказаха се точни от фирмата.

# 157
Момичета аз си получих офертата за украсата

1.   Декорация и аранжиране на маса младоженци с текстилен декор, калъфи за столовете, панделки, посуда (сервиз за хранене), свещи, салфетки, вази с естествени цветя в син и бял цвят. Букетите ще са изградени от синя хортензия, бял божур, бяло анемоне, бяла роза и подходяща зеленина;
          175лв

2.   Декорация и аранжиране на маса гости за 10 човека с калъфи за столовете, панделки, 6бр. вази с еко почва и водни свещи и цветя в син и бял цвят, настолни свещи, сини камъчета, салфетки, номер маса, етикет за бутилка ракия;
          цена маса = 42лв
            10бр.х42лв=420лв
3.   Декорация и аранжиране на масата за тортата                                        5лв
4.   Булчински букет= 50лв
5.   За дома на булката- Бяло платно, на което се стъпва преди младоженеца да я отведе, менче със здравец

Общо: 650лв

Според мен цените са много добри, но искай примерни снимки как изглежда.

# 158
И за мен са добри като се има напредвид,че момичето е колежка на мъжа ми и ни направи отстъпка.За примерни снимки другата седмица ще се видим да ми обясни точно какво ще представлява,макар че в офертата имаше примерни,но аз искам да видя нашето какво точно е.
За халките нашите по 6мм и 5мм ще излязат около 600 лева изчистени,гравирането не се плаща.

# 159
Халките ви са страхотни! Аз още се колебая дали да бъдат класическия модел. Много ми харесва дамската халка да е от типа пръстен с диамантчета. Седи много нежно, ако се носи на един пръст с годежния пръстен, каквато ми е и идеята. Но все пак ми се искаше да бъдат в унисон мъжката и дамската, както са и вашите. Това е единствената причина да се колебая... Естествено с моя мъж си харесахме коренно различни Joy Аз бяло злато покрито с диаманти, а той класическа халка от жълто злато. Поне цвета на златото искам да е еднакво Joy Та още не сме се спряли окончателно, а така ми се иска вече да си ги имаме....

# 160
Момичета, вие готови халки ли си избрахте, или си поръчахте да ви изработят такива? Един познат от Хасково каза, че там е малко по-евтино. Ако се вземат готови халки - 55 лв/гр., а при поръчка 60 лв/гр. Само не знам ако се изписва нещо от вътрешната им страна като имена и дати това заплаща ли се допълнително или влиза в цената. Вие гравирахте ли вашите?

Днес ще си получим поставката за халки все пак. Оказаха се точни от фирмата.

Ние си харесахме модел, който в магазина беше от бяло и жълто злато, но ни ги изработиха само в бяло. Мисля, че около 8,5 гр. бяха двете плюс диаманта на моята - около 770лв. дойдоха. Мисля, че гравирането не се заплаща допълнително.

Благодаря на всички за милите думи Revolving Hearts

# 161
  • Варна
Момичета здравейте! В момента съм на вълна чаши за шампанско. Бихте ли споделили откъде взехте вашите чаши. Много скъпи ми се виждат по сватбените сайтове. Ако сте намерили нещо хубаво и на прилични цени онлайн, или във Варна, моля да споделите линкове/може и на лични/

# 162
Ние сме решили чаши и шампанско, бутониери,украса за колата да взимам април месец когато ще ходим да си взема готовата рокля в Асеновград.Малко не съм обнадеждена,но мъжа ми казва,че там има всичко и че ще си намерим. Дано да е прав иначе много ще ме ядоса. А той е самото спокойствие.

# 163
Аз поръчах нашите от този сайт и съм много доволна.
http://chuplivo.com/index.php?route=common/home

# 164
Оо, аз даже си харесах едни с морски звезди. Ама 70 лв за чаши нещо много ми се виждат. Иначе прекрасно ще ни се вържат с темата и с поканите.

Общи условия

Активация на акаунт