Сватба 2018 - VI-та част

• 52 029
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, имам спомен, че бяхте коментирали украшения за коса - дайте идея къде да потърся, освен Алиекспрес, там вече съм си набелязала поне десетина Grinning

# 136
  • София, България
Томасита, току що във фейсбук една мацка беше споделила един сайт за рокли https://www.favprom.com/
Единственото, което не знам е от коя държава ги изпращат. Но ако някой нещо си хареса, винаги може да им драсне един имейл на английски да попитате откъде ги изпращам и да си направите сметка за мито и ДДС.
Ние търсим рокля за кумата и там забелязах голям избор. Не знам обаче дали ни се рискува.

Вие хубаво сте решили да е 18.08.2018г. ама ще успеете ли да намерите диджей и фотограф за тогава? Помислете над този върпос, защото съм сигурна че масово са заети вече за тази дата Simple Smile

# 137
Мда, мисля, че ще е някоя от тези ...
Страхотен музикален вкус! Simple Smile
Благодаря ти! Simple Smile

Иначе, Томасита, наистина Пърпъл е права, че за тази дата ще има много желаещи. Освен символиката с числата, датата се пада и събота, така че е огромен шансът вече и местата, и професионалистите да са заети. Впрочем, ако все пак решите да смените датата, огледайте се за нещо в петък. По-ниски са таксите и като цяло е по-голям шансът да намерите ресторант, диджеи, фотографи... При нас се падна случайно в петък, просто държахме на нашата дата, но то се оказа и по-добре така.

# 138
  • София
A само заради това, че е в събота ли има толкова много желаещи или има и друга символика за датата 18.08.2018?
Защото в датата 08.08.2018 има същия брой 8мици... (само си питам) Grinning Grinning

# 139
Според мен е комбинация от съботата (удобен ден) и еднаквите цифри. Помня, че много искани са били също 7 и 17 юли 2017, 6 и 16 юни 2016... Нито една от тях обаче не е била точно в събота.

Тук нали имахме момичета, които си подбираха датата по разположението на звездите, нека кажат каква е прогнозата, може тогава Венера да е в Луна, а Скорпионът в Нептун и това да предвещава щастлив семеен живот и успешни сексуални практики (ако, разбира се, Сатурн е ретрограден) Joy

# 140

Тук нали имахме момичета, които си подбираха датата по разположението на звездите, нека кажат каква е прогнозата, може тогава Венера да е в Луна, а Скорпионът в Нептун и това да предвещава щастлив семеен живот и успешни сексуални практики (ако, разбира се, Сатурн е ретрограден) Joy

По принцип цялото лято не е подходящо за сватби, тъй като Меркурий  ретрограден 26 юли -19 август. Марс е ретрограден в периода 27 юни до 28 август. Юпитер е ретрограден от 9 март до 11 юли. Сатурн е ретрограден от 18 април до 6 септември.  И още един куп планети са ретроградни.
Направо да няма кога да се ожени човек.

# 141
Може ли малко повече информация какво всъщност значи, когато някоя планета е ретроградна? И има ли значение коя?

# 142
Много свежо! Страхотно ми допадна! Когато сте млади, дори рошави и с рокля-нощница пак сте хубави.
Зареди ме с хубаво настроение. Веднага я препратих на снахата. bouquet
Фаталина, благодаря! Simple Smile Надявам се да се получи добре Simple Smile Снахата ако я хареса току виж и те я избрали за песен, ще я направим модерна Simple Smile))

# 143
Момичета, имам спомен, че бяхте коментирали украшения за коса - дайте идея къде да потърся, освен Алиекспрес, там вече съм си набелязала поне десетина Grinning

Ако ще ходиш до Асеновград, там има няколко магазина само за това, при това на добри цени. 

# 144
Здравейте момичета, тази сутрин не успях да пиша, само ви изчетох и драснах набързо.
Съжалявам за всичките ви близки хора, които няма да са до вас в този красив ден! Аз също имам такива близки и ми е много мъчно.
За N Boutique да ви кажа, аз няколко поръчки правих от там и бяха точни. Вярно е, че отне време, но като ми казаха дата, до която ще ми изпратят нещата, точно същия ден ми пишеха, че са готови и ги изпращат. Доволна съм. Иначе да, бяха на изложение, видях във фейсбук страницата им.

Аз да ви се похваля, че съвсем неочаквано днес ни изненадаха, че са ни готови халките и си ги взехме. Много съм щастлива!

Скрит текст:

# 145
Може ли малко повече информация какво всъщност значи, когато някоя планета е ретроградна? И има ли значение коя?

To зависи от много неща, като асцендент, зодия, управляваща планета и т.н. Как е разположението на твоите планети в рождената карта и много неща. Не съм професионалист и не мога да помогна. Мога само да прпоръчам астролог/нумеролог.

# 146
Sunflower, много са хубави, честито! Харесва ми, че са ви еднакви, и аз на това държа. Simple Smile)

# 147
S_V_D, благодаря, мисля за ходя април и ще огледам Simple Smile
Слънчогледче, страхотни халки! С камъчета ли са?
Това са нашите халки:

# 148
Ооо, Аничка, много са красиви вашите, аз точно такъв тип харесвам, но мъжът ми не харесва такива. Ние много трудно избрахме нашите и чак не мога да повярвам, че са ни еднакви, но се радвам, че е така. Това, което бляска по средата, не са камъчета. И аз не знам какво е, грапаво е, но не са камъчета.
Сега са нови и лъскави, но като ги поносим малко и вече няма да са такива Grinning

# 149
Благодаря Simple Smile Имаше голям избор,но и напдвама ни очите останаха в тези. За съжаление и аз си мисля,че като ги поносим няколко месеца и вършим всичко с тях вече далеч няма да са същите, но това да ни е проблема Simple Smile Дай Боже всички да ги носим дълго и щастливо!

Общи условия

Активация на акаунт