Сватба 2018 - VI-та част

• 52 045
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
  • WonderLand
Ивайла, виж Сани в Асеновград, там ще е и нашата сватба. Аз взех последната свободна септемврийска събота,  но може за октомври да има нещо. Базата им побира и малко, и много гости.

# 451
  • София
Момичета днес във фейсбук ми излезна тази шапчица с мрежата отпред, имаше някой който търсеше такива пускам линк, въпреки прекрасните цени Grinning
https://hats.bg/bg/catalog/Булчински-шапки-украси-за-глава-фасинатори

Честита Баба Марта! Да сте ми живи и здрави Heart

# 452
  • София
Наистина много сватби в това Кърджали, ние сме от София, но понеже само ние и моите роднини ме от София, а останалите 40 гости  заедно с кумовете са от там, решихме да не ги разкарваме. Simple Smile

# 453
Аз искам моята книга да е и албум... ще си купя и апарат за моментни снимки с който гостите ще се снимат и снимките ще се залепват в книгата, а под тях пожеланията и съветите им 😊 материалите дойдоха и започвам изработката 🙂

Искам да попитам какви ще бъдат подаръчетата за вашите гости и г/д каква цена сте определили за тях ?

# 454
Аз искам моята книга да е и албум... ще си купя и апарат за моментни снимки с който гостите ще се снимат и снимките ще се залепват в книгата, а под тях пожеланията и съветите им 😊 материалите дойдоха и започвам изработката 🙂

Искам да попитам какви ще бъдат подаръчетата за вашите гости и г/д каква цена сте определили за тях ?
Ауууу! Heart Обожавам идеята ти! Тъкмо тези дни си мислих, че стават много книги нещо... Така звучи супер. Хем и всяка страница ще бъде с подчерка (визуален, вербален и буквален) на госта + вашия собствен Simple Smile

# 455
Момичета, видях, че сте обсъждали идея за подаръчета за моминско парти. Моята сватба мина преди няколко години, по това време бях ентусиаст.
Показвам ви снимка какво направих аз (не са точно моите, но идеята беше същата).
Подарих го на моите приятелки с пожеланието някой ден да си ги сложат на собствените сватбени букети/жартиери. (понеже тогава никоя от тях не беше женена). Идеята е - нещо ново, нещо старо, нещо назаем и нещо синьо. Не е особено популярно в България, но аз прецених, че ми допада повече от останалите неща, на които попаднах.  Още идеи съм събрала във фейсбук страницата ми, ако на някой му представлява инетерес може да ми пише.

# 456
Здравейте момичета, на мен ми пристигнаха подаръчетата за гостите и идвам да ви ги покажа. Идеята ми не е да ги слагаме по масите, а ще ги даваме на гостите, когато минаваме за наздравица с тях и ще даваме по 1 на двойка.

Скрит текст:

# 457
Олеее, Пумпалче, това супер много ми харесва. Направо нямам думи колко е близко това до мен. Много благодаря и с удоволствие бих го ползвала, ако нямаш нищо против Simple Smile)) И определено ще ми е интересно да видя какво още си събрала Simple Smile

# 458
И на мен идеята на Пумпалче много ми хареса Simple Smile) Интересни са ми и другите предложения Simple Smile

# 459
Олеее, Пумпалче, това супер много ми харесва. Направо нямам думи колко е близко това до мен. Много благодаря и с удоволствие бих го ползвала, ако нямаш нищо против Simple Smile)) И определено ще ми е интересно да видя какво още си събрала Simple Smile

Разбира се, че нямам Simple Smile За това го публикувах. Пишете ми на лични да ви пратя страницата, да не стават реклами.

# 460
  • София, България
Здравейте момичета, на мен ми пристигнаха подаръчетата за гостите и идвам да ви ги покажа.

Ееей Sunflower, много са готини! Много ще се харесат на гостите сигурна съм! ❤

# 461
Sunflower,супер идея,супер подарък браво.И аз ще следя с интерес темата “подаръци за гости”,защото за сега съм се спряла на бурканчета с мед ,но не съм го решила на 100%.

# 462
Здравейтееее,

да ви покажа произведението ми 🤗🤗🤗

# 463
Здравейте, бивши и бъдещи булки и други ангажирани в процеса хора Simple Smile ! Пиша ви с един въпрос, доста конкретен, евентуааално ако някой има ифо би било супер. Та.. някой да има отзиви за DJ Vancho за сватбен DJ + водещ? Благодаря!

# 464
Момичета, хванах само последните 2-3 страници, не съм чела напред и не знам какво е споменавано като идеи за подаръчета за гости.

Давам ви един пример, от сватба, за която работих скоро.
Ако имате тема, старайте се да е в нея. Ако нямате тема, мислете и намерете вашето нещо. Моите младоженци се чудеха между няколко варианта и когато има дадох идеята, те веднаги си я познаха като тяхна.
Ситуацията е следната. Предложението за брак идва в момент, когато момичето се е разсеяло да снима едно цвете и момчето я издебва, коленичи и така... Това, което аз им предложих, е да подарят на гостите си кутийка със семенца на въпросното цвете. Буквално се влюбиха в идеята. Беше свързана с тях, с тяхната история и си я познаха. Добавихме един малък пояснителен надпис и готово. Никой не познава вашата история по-добре от вас и не може да обвърже нещата по-добре от вас.

Аз на моята сватба не съм правила подаръчета на гостите. Имах страхотна идея, която ми беше много извън бюджета и реших, че няма да правя компромис и да подарявам нещо, ей така... да има. Излишни 200-300 лв., които нито на мен щяха да ми донесат удовлетворение, нито гостите щяха да са впечатлени.

Общи условия

Активация на акаунт