Сватба 2018 - VI-та част

• 52 045
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
Хмммм има толкова много места... в Сватбения център в Младост също правят покани.

А онлайн има безброй много. Grinning
svatbenipokani.eu
pokani.net
покани.com
................

# 496
Или си правите дизайн и принтирате. Нашите излязоха 30-40 ст. на брой.

# 497
  • Beyond the stars
Като стана въпрос за дизайн - два симпатични сайта мога да споделя :
https://www.canva.com/
https://www.greetingsisland.com/invitations/wedding

# 498
  • София
Здравейте момичета!
Искам да попитам някоя от Вас случайно да знае, неделя магазините в Асеновград дали работят и до колко часа? Simple Smile

# 499
  • София, България
Момичета, да ви кажа и при мен има забавяне в изработката на неща, поръчани от агенции. Явно имат много работа агенциите. Принципно не обичам да давам зор, особеон когато наистина не бързам, но пък очакването за нещо, което си поръчал някак не ми дава мира Grinning Чакам уж тази седмица най-накрая поканите за родителите и подаръчетата за жените, ама ... нямам много вяра, че ще ги получа Grinning Предполагам, че сама съм си виновна като казвам, че не бързам. То си е и вярно де... Simple Smile

Иначе като цяло май в момента нямам много какво да правя по сватбата... Мисля да обиколя в Събота  магазините да разгледам за жартиери и евентуално бельо. Simple Smile
Края на месеца заминаваме за Италия на ски и като се върнем в началото на Април се заемаме сериозно с донаправата на украсата за масите и вече цялостната организация. Тогава ще ходя и за корекцията на роклята и така... Сега съм в почивка.

Не знам дали тези, които ще имат вземане на булката знаете, ама родителите ми казват, че трябва да сложим нещо за почерпка на масата вкъщи... не може на празна маса. Аз не съм била на много сватби, особено в дома на булката, но може би са прави. Та ще трябва да помислим за някакви хапки или нещо подобно и съответно кой ще ни ги направи...

# 500
  • Beyond the stars
Не знам дали тези, които ще имат вземане на булката знаете, ама родителите ми казват, че трябва да сложим нещо за почерпка на масата вкъщи... не може на празна маса. Аз не съм била на много сватби, особено в дома на булката, но може би са прави. Та ще трябва да помислим за някакви хапки или нещо подобно и съответно кой ще ни ги направи...

По принцип да, защото при булката се събират вече всички. Нещо за "Наздраве", дребни сладки, хапки, ядки  Wink
Като кумувахме бях поръчала кетъринг, че нямах сили и време и с това да се занимавам. На сватбите, на които съм била, обикновено това е горе долу почерпката. Не е нужно да са количества, защото е малко времето все пак, да не се чудите после как да дояждате  Laughing

# 501
  • София
Да, при крадене винаги има почерпка. Grinning

# 502
  • София, България
Вълшебство, може ли ако е удобно да ми кажеш коя е кетъринг фирмата, която сте ангажирали тогава?

Между другото аз се надявам да похапна от тези хапки хахахахах че иначе не виждам кога ще ям, а ставам доста гадна като съм гладна! Grinning

# 503
  • Beyond the stars
Вълшебство, може ли ако е удобно да ми кажеш коя е кетъринг фирмата, която сте ангажирали тогава?

Между другото аз се надявам да похапна от тези хапки хахахахах че иначе не виждам кога ще ям, а ставам доста гадна като съм гладна! Grinning

За В.Търново става въпрос  Blush та надали ще съм полезна.
Иначе две плата солени и две сладки си спомням. И бонбони, че организирахме една игра с лимони на младоженеца, та му трябваше солидно сладко  Mr. Green Mr. Green

Ххаха да, между другото яденето си е основен въпрос. Laughing Имаме видео от сватба, на която бях шаферка, на което бяха монтирали всички в различни моменти как се оплакват, че са гладни  Laughing

# 504
  • София, България
Еее това е било готино. Сигурна съм, че са гладни хората. Като се започне от обяд, при всички положения си е изтощително и едно 50 % не са хапнали нищо.
Аз задължително ще закуся нещо сериозно, защото наистиа не съм аз, когато съм гладна!

Да, няма да ми свърши работа... ще търся мнения за софийските кетъринг фирми...
Другите вариант е някой ресторант около нас да помоля да ни направят 3-4 плата и да отиде баща ми да ги вземе преди обяд.

# 505
  • Beyond the stars
Еее това е било готино. Сигурна съм, че са гладни хората. Като се започне от обяд, при всички положения си е изтощително и едно 50 % не са хапнали нищо.
Аз задължително ще закуся нещо сериозно, защото наистиа не съм аз, когато съм гладна!

Абе те гостите не ги мисли - първо по-късно се включват, после обикновено имат по някое време пауза на фотосесията, някой друг бонбон. Ама булки, куми, шаферки ..като почнеш от 10 с прически и т.н. та чак в ресторанта, пък и там ако не те изчакат поне малко да боднеш нещо, ами почнат веднага с ритуали, игри и задачи ..  Crazy

# 506
  • София
Аз преди да облека роклята си купих едно парче пица от лафката пред хотела и до вечерта ми беше това. Grinning

# 507
И аз имах планове да закусвам обилно и т.н., които отидоха по дяволите. 😁 Почти не мигнах цяла нощ от вълнение, а на сутринта коремът така ми се беше свил, че и дума не можеше да става да сложа залък. Цял ден нито вода, нито храна. Чак след църквата и преди ресторанта обърнах един Редбул, защото бях смазана от фотосесията в жегата, а сватбата тепърва започваше. 😁 После едва след края на сватбата боднах 1-2 филенца от платата... Абе, така като го чета, жестоки са мъките на булките! 😂😂😂😂😂😂😂

# 508
На нас ни казаха да си хапнем сутринта на сватбата, защото после нямало да остане време. Grinning

Да се похваля - поръчахме си халки ей сега! Човекът ни каза, че до десетина дни трябва да са готови. Избрахме си съвсем изчистен модел от бяло злато с 4 мм дебелина. Сега остава да мислим какво да пишем от вътрешната страна. Grinning

# 509
Здравейте, много ви се радвам като гледам как сами си майсторите повечето неща за сватбата, та реших и аз да се пробвам. Ще се радвам на мнението ви и препоръки (като изключим жълтата капачка  Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт