Електронни четци - тема 21

• 83 492
  • 851
  •   1
Отговори
# 180
Не ми е удобен на мен Киндъла с протектор. Стои си в калъфче и така е ходил и на море, и на басейни и на планина, нищо му няма. Пета година е подкарал вече /да ми е жив и здрав  Praynig/.

# 181
Здравейте! И аз да се запиша с един поръчан Киндъл от Амазон. Как обаче седят нещата с гаранцията?

# 182
  • София
Важи си, ако имаш проблем им пишеш.

# 183
Здравейте,
С Pocketbook Touch Lux 3 съм и не мога да отворя Читанка от браузъра на четеца. Някой имал ли е такъв проблем? Четеца ми е нов, но стария ми беше същият модел, заменен заради счупен екран, не съм имала проблем със счупения.

# 184
  • София
Само и конкретно с читанка, други сайтове отваряш ли?

# 185
Да, само Читанка. Anguished

# 186

Читанка си е доста "тежък" сайт и е нормално да се отваря трудно през браузъра на четеца. Да не говорим, че през тях почти нищо в нета, не може да се ползва нормално. Веднъж или два пъти си причиних сваляне на книги от Читанка директно на четеца. Е, няма такава мъка.

Вкъщи всички четци са с калъфи. Моят е по-тънък, тези на децата са доста дебели. Големият ми син доста често си заспива с четеца, дори не го затваря. Сутрин го изравявам от завивките. За щастие все още няма поражения.

# 187
  • София
Знаете ли до кога е намален Пейпъруайт-а в Амазон?

# 188
  • Варна
Мисля, че до края на днешния ден, т.е. до 24 часа.

# 189

Читанка си е доста "тежък" сайт и е нормално да се отваря трудно през браузъра на четеца. Да не говорим, че през тях почти нищо в нета, не може да се ползва нормално. Веднъж или два пъти си причиних сваляне на книги от Читанка директно на четеца. Е, няма такава мъка.

Тежък сайт е, вярно е, но със стария ми четец съм сваляла без абсолютно никакъв проблем. Без никаква мъка. В момента пиша този отговор през четеца, умишлено за да проверя как се "държи" в друг тежък сайт. Муден е, но все пак е четец, не телефон или таблет. Нямам обяснение все още.

# 190
Поръчалите четец на адрес на Gab ko получиха ли мейл при пристигането му в техен склад?

# 191
  • София
Е, хайде и аз с поръчан Пейпъруайт Simple Smile

# 192
Поръчалите четец на адрес на Gab ko получиха ли мейл при пристигането му в техен склад?
Да, аз получих.

# 193
Аз получих за първия също
Вторият още не е получен там.... щото нали не издържах и поръчах още един....охх...та чакам и за него

# 194
Аз също съм с поръчан четец, само че няма да е Киндъл, а PocketBook. Техническите му характеристики не са от най-добрите, но аз и нямам огромни претенции. Подсветката е голям плюс за мен, защото много обичам да чета вечерно време и така ще мога да преместя хартиените книги през деня, а електронните на тъмно. Имам два въпроса за нея: дразни ли много очите и бързо ли се изтощава батерията, когато е включена? Гледам, че има функция Text-to-speech. Може ли малко отзиви за нея? Живея в чужбина и още уча съответния език и ще ми бъде полезна, ако си заслужава. Речниците на какво ниво са? Има английско-немски, Webster's Dictionary 1913 и ABBYY Lingvo®, който има 24 броя инсталирани на четеца. Първият е ясен, но другите са ми крайно непознати. Има ли възможност за добавяне на други речници? Забелязах наличието на "гъзарийки" като скрибъл(програма за рисуване, която неволно обърках със скрабъл Blush), шах, класически пасаианс и судоку, които ми се струват крайно излишни и без които човек съвсем спокойно може да мине. Надявам се покупката да си е заслужавала и да не съжалявам за избора си. Очаквам да пристигне между 5 и 7 април, нямам търпение да го получа.

Общи условия

Активация на акаунт