Електронни четци - тема 21

• 83 536
  • 851
  •   1
Отговори
# 195
Дойде ми киндъла
Мога ли да го регистрирам без уай фай , примерно през компютъра?

# 196
Дойде ми киндъла
Мога ли да го регистрирам без уай фай , примерно през компютъра?
Той по принцип е регистриран в акаунта ти, ако не е означен за подарък. Но мисля, че му трябва уай-фай и еднократно въвеждане на амазонския акаунт, за да разбере и самото устройство, че е регистрирано и да се свърже с акаунта.

# 197
Да, сетих се в последствие да пусна уай фай от телефона Grinning
Интересно че се върза към amazon.com,  а не amazon.de
Проблем ли е

# 198
Да, сетих се в последствие да пусна уай фай от телефона Grinning
Интересно че се върза към amazon.com,  а не amazon.de
Проблем ли е

Мисля, че най-важното е ти да му въведеш своя акаунт /което ще ти позволи да използваш опциите Send to Kindle,  да съхраняваш книги в облака и имаше нещо с колекциите, с което не съм съвсем наясно, защото не го използвам/. Другото няма значение.

# 199
  • Варна
и моят дойде днес. Регистрирах го, сега се зарежда. Утре ще го разучавам и ще питам.

# 200
Преди регистрацията част от опциите на Киндъла не могат да се използват, защото са заключени. Чрез нея вече са напълно достъпни.
Един въпрос: Има ли четци, които предоставят опция за случаен избор на книга? Може да е тъпа функция, но на моменти нямам и на идея какво да чета и това би ме улеснило.

# 201
  • Варна
Когато заспи киндълът как се събужда? На моя трябва да му натисна копчето отдолу и тогава се появява надпис "плъзни пръст по екрана за отключване" или нещо такова. Така ли трябва да е? И как тогава специалните калъфи успяват да го събудят само с отварянето си?

# 202
  • София
преди няколко страници го обсъждахме това, моите без реклами се будят само с копчето, тези с рекламите общо взето така. За калъфите май бяха двузначни отговорите дали остава това с  пръста илил направо събужда напълно четецът.

Балкай Бартокомляс - доброто старо онче-бонче Simple Smile върши работа...
Не съм чувала за подобна функция.

# 203
  • Варна
Извинявам се, пропуснала съм Embarassed Но като чета на теория просто не запомням, сега като ми е пред очите и в ръцете е друго. Значи това е ОК. Сега ще се върна да попрочета пак какво сме/сте коментирали, за да се ориентирам.

# 204
  • София
Нормално Simple Smile
Не било точно на последните страници http://bg-mam.ma/p/1018960/36443626

# 205
Здравейте, следя темата и искам да попитам, дали може да се изтеглят книги от Читанка направо на четеца. Киндъла ми е от 1 година, с кабел прехвърлям от компа, книги. Благодаря!

# 206
Аз вчера свалих няколко от тук https://pechkov.chitanka.info/mobi/ направо на киндъла, защото нямах компютър под ръка. Отидоха в документи, иначе нямаше никакъв проблем

# 207
  • Варна
Уау, страхотна библиотека!

# 208
Още снощи мислех да питам ако сваля всички книги от линка, на Киндъл ще му стане ли нещо?

# 209
  • София
Има още един линк към читанка в моби, който е едно към едно, но малко по-късно ще мога да го пусна
Хепи според мен при повече книги става бавен, започва да забива и т.н. 

http://bb.bulexpo-bg.com/  epub иконката, като се натисне, всъщност е в моби формат, може директно от киндъла да си сваляте.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 14:04 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт