Електронни четци - тема 21

• 83 537
  • 851
  •   1
Отговори
# 330
Връзва се за мрежата, отваря си страницата на Амазон. Като искам да го регистрирам и си напиша мейла и паролата ми дава - Unable to connect

Аз бих се свързала със съпорта да им обясня случая, да кажа че е купен от човек и да поискам тяхната помощ. Явно, че wifi е в ред, може проблемът да е при тях.

# 331
  • София
Връзва се за мрежата, отваря си страницата на Амазон. Като искам да го регистрирам и си напиша мейла и паролата ми дава - Unable to connect

Аз бих се свързала със съпорта да им обясня случая, да кажа че е купен от човек и да поискам тяхната помощ. Явно, че wifi е в ред, може проблемът да е при тях.

Ще пробваме първо с друга мрежа, с мобилен интернет и после ще видим. Реално на майка ми регистриран не й трябва. Тя не купува книги от Амазон. Но е добре да се ползват всички функции.

# 332
Моля помагайте Имам Kindle Paperwhite от 2 години с изтекла гаранция. Изведнъж заспа и няма пускане.
Като е включен в зарядно показва че се зарежда, като го изключа и се опитам да го рестартирам премигва лампичката в зелено, екранът също премигва и толкова. Не мога да го рестартирам. Когато го свържа с компютър не го засича като устройство. Знаете ли сервиз където могат да го тестват в момента и да кажат  могат ли да го поправят или да купувам нов, че другата седмица заминаваме на почивка, а без него съм за никъде.

# 333
Не съм експерт, но сякаш е от батерията, докато не се зареди и не се включи, компютърът няма как да го разпознае....

# 334
  • София
да пробвате друго зарядно/кабел, с надеждата там да е проблема, а не в киндъла?

# 335
Моят четец пък започна да се рестартира! Не често, но вече се случва два пъти след последния ъпдейт. Не знам има ли нещо общо, но преди това не се е рестартирал! Някой със същия проблем и с идея как да го реша?
Рестартиране или заспива и се събужда?
При този на дъщеря ми се случва често второто, докато чете, и мисля, че е някакъв дефект.

# 336
  • Варна
Рестартира се. Два пъти се е случвало, както си чета изведнъж светва подсветката на пълна мощност, следва рестартиране и после всичко си е ОК. Да, ама това рестартиране не ми се струва нормално.

# 337
  • София
Някой има ли 8” Кобо Аура?
Пробвах се със предбия модел Кобо Аура Н2О, 6.8”, но спряно пейпъруайт 3, беше по-бавен, по-слаба резолюция, по-бързо се размазваше текста и се налага да сеси опреснява през 3-4стр, за да е комфортно четенето.
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B01KWX3M1I/ref=mp_s_a_1_5?__mk_it_ … aL&ref=plSrch

Пп. Скорошен отзив за лек калъф за Киндъл ПП3?
Всички ли са с магнити вече, неразбирам смисъла от него, псвен че ти спестява едно натискане при отварянето.

# 338
Здравейте, идвам при вас с въпрос. Имам киндъл paperwhite, който по принцип е с подсветка, но моята нещо не работи. Просто я няма. Чудя се дали, ако го ъпдейтна няма да се появи, но ме е страх, защото четох, че се губят книгите. Някакви идеи или препоръки?

# 339
Reset ли имаш предвид, при ъпдейт не се губят книгите?

# 340
  • София
Как така я няма.. Пускаш и не свети?
Ъпдейтите не трият книги, поне на нас не ни се е случвало. Бих ти предложила да пишеш на съпорта.

# 341
Ох, извинете, нещо съм се оплела. Пише, че, за да го ъпдейтна, трябва да рестартирам, а при рестарта се трият книгите.

Значи натискам при събраните настройки и по принцип нали излизат три иконки и отдолу подсветка, а при мен има четири иконки без подсветка. Надявам се да ме разбрахте!

# 342
  • София
Книги се трият при Reset не и при Update.
Не разбрах за какви три иконки става дума. Това в червения правоъгълник е за осветлението. Сигурна ли си, че модела е Paperwhite?

# 343
Да, paperwhite e. Абсолютно същият като този на снимката. При настикането на тази иконка в червеното, излизат три иконки- за самолетен режим, за пълни настройки и още една, а отдолу е подсветката. Така е при нормалните четци, а при моя отдолу няма регулиране на яркостта, я три иконки-за самолетен режим, за интернет, за пълни настройки и още нещо.

# 344
Може ли да добавиш screenshot или снимка на екрана за да видим нагледно къде е разликата в менюто?

Общи условия

Активация на акаунт