Електронни четци - тема 21

• 83 527
  • 851
  •   1
Отговори
# 345
Ето така ми излиза при натискане на иконката за осветлението, която беше показана на снимката няколко поста по-надолу. Извинете ме за лошото качество, но това успях да направя.

# 346
  • Варна
Добре де, двата киндъла - с подсветка и без не изглеждат ли по един и същ начин визуално? Менюто на снимката изглежда съвсем различно от на Paperwhite наистина.

# 347
  • София
Нищо не разбрах, честно... При рестарт не се трият книги.
И аз просто мисля че това не е пейпъруайт, липсва наистина лентата за светлината... От къде е купуван, нов ли... Ако наистина е пейпър рестарт, ъпдейт и ако нищо не се промени комуникация със съпорта. И да изгубиш качени книги голяма работа ще си ги качиш пак за 10 мин. Въпреки че аз никога не съм губила книги

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 14:51 от Angel_Dust

# 348
Благодаря ви, ще пробвам като се прибера да рестартирам, явно не съм разбрала нещо. Подарък ми е за миналата Коледа и на кутията си пишеше paperwhite.

# 349
  • София
Чак сега, половин година по-късно ли забеляза, че нещо не е в ред или преди си имаше подсветка?

# 350
Още в началото видях, но чак сега споделям.

# 351
  • София
А къде се виждаше коя версия си как се дава ръчен ъпдейт - като пуснах Wi-FI не видях да се ъпдейтва (доста време стоя в самолетен - Kindle PP 3).

# 352
Ето така ми излиза при натискане на иконката за осветлението, която беше показана на снимката няколко поста по-надолу. Извинете ме за лошото качество, но това успях да направя.
Скрит текст:

Хъмм, много странно, но това меню не ми прилича като на Пейпъруайт, нито е 4/5 със сигурност. Бутон за блутуут не съм виждала нито при единия, нито при другия модел.
Тъч ли е и има ли бутони, като изключим този за включване/изключване?  И какво пише на самият четец Kindle или  Amazon отпред или на гърба?

п.п. Според мен трябва да го ъпдейтнеш, явно не е обновяван от самото начало и затова има бъг в подсветката.

А къде се виждаше коя версия си как се дава ръчен ъпдейт - като пуснах Wi-FI не видях да се ъпдейтва (доста време стоя в самолетен - Kindle PP 3).

Аз съм с 3 при мен от всички настройки - Device Options- Device info.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 09:07 от 3ори

# 353
Тъч е и няма други бутони. Най-отдолу отпред пише kindle.

# 354
  • София
Нещо стана ли след ъпдейта и рестарт... Ако трябва и ресет? Свърза ли се със съпорта.
Не виждам какво не ви прилича това на пейпър, такива са си киндълските менюта и след като излезе новия оейзис пуснаха ъпдейт с блутуут за някои киндъли.

# 355
  • Варна
А, аз не разбирам, просто не е като моето например. А щом от самото начало не е имало бутон за подсветката е много странно... Разбирам нещо да се омотат ъпдейтите и да изчезне, но от самото начало като не е имало... Най-добре връзка със съпорта наистина, отзад има сериен номер, това-онова, пиши им да кажат каква е работата.

# 356
 Рестартирах го- нищо. Трябва да го ъпдейтна, но не съм сигурна как става. Трябва да го свържа с компютъра, нали?

# 357
Тъч е и няма други бутони. Най-отдолу отпред пише kindle.

Попитах те за надписа, защото първият Киндъл Пейпъруайт (2012 г.) който се води Пейпъруайт 2 ( май) е със •Kindle лого на гърба и със сребърно лого Kindle на лицевия панел. Всички след  него от 2013 година са със •Amazon лого на гърба. От тук нататък следва да определиш кой точно модел е твоят Киндъл, за да намериш ъпдейт за него.
Ето тук можеш да видиш разликите между всички модели Пейпъруайт :
https://readerbg.com/modeli_na_kindle
 Тук пък можеш да видиш как става ръчно ъпдейта:
http://www.-spam099-/useful/item/72-kindle-software-update.html

Но, ако не си сигурна какво точно правиш, по-добре послушай съвета и се свържи със съпорта.

# 358
  • София
Скрит текст:

Хъмм, много странно, но това меню не ми прилича като на Пейпъруайт, нито е 4/5 със сигурност. Бутон за блутуут не съм виждала нито при единия, нито при другия модел.
Тъч ли е и има ли бутони, като изключим този за включване/изключване?  И какво пише на самият четец Kindle или  Amazon отпред или на гърба?

п.п. Според мен трябва да го ъпдейтнеш, явно не е обновяван от самото начало и затова има бъг в подсветката.

Аз съм с 3 при мен от всички настройки - Device Options- Device info.
Коя е последната версия?
Виждам само firmwear-a ...

# 359
Първо да уточним кой Paperwhite (1, 2 или 3) е точно твоят модел, за да се каже и точният последен ъпдейт за него. Зори ти е дала полезен линк. А най-добре при възможност и снимка на "прозорчето" с информация от Divice Info.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 11:58 от ronnie72

Общи условия

Активация на акаунт