Електронни четци - тема 21

• 83 043
  • 851
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Когато поръчаш, отдолу под артикула като го добаваш има едно тикче, ако искаш да отбележиш, че е подарък. Ако не го отбележиш, си идва регистриран на профилата ти директно от Амазон. ПРимерно аз имам 3 киндъла мои, които са за мен и децата и са към профила ми, с името ми, после името ми и индекс едно и две ако не се лъжа. Ако купуваш от него книга също ми е вързана директно с картата и плащането си минава автоматично.
Ако е за подарък и отбележиш тикчето, идва нерегистриран и вече новият получател може да си го регистрира към неговият амазон профил. Дори и да е регистриран, може да се отрегистрира, но беше свързано с ровене някъде из менютата.

Аз се включвам с друг въпрос. Едната ми дъщеря си е сложила пин код на киндъла, който е забравила. Има ли как да се свържа и откъде с амазана и да съпортнат в отключването му евентуално?

# 76
  • Варна
Благодаря ти. Това означава, че ако помоля приятелка да ми го поръча тя трябва да отбележи, че е за подарък, а аз трябва да си направя профил после, за да го регистрирам.
Скрит текст:
Леле, наистина ли е толкова лесно боравенето с тези електронни книги, като ви чета за ъпдейти, регистриране, глупости, аз хич не ги умея тези неща, дори телефонът ми още е с копчета. Старият ми четец беше измислена марка, нито се ъпдейтваше, нито се регисрираше, качвах книги с кабела и ги отварях и толкоз. Тоя киндъл бетер компютър ooooh!

# 77
Браво! Нападайте! Wink Заслужава си! Аз скоро купих един бял Paperwhite за подарък, хем си знаех, че ще има сега намаление, но нямаше как.
А явно намаления на Voyage и Oasis никога няма да видим. Simple Smile Не че съм очаквала и сега, но би било хубаво.. Странно ми е защо не ги пускат никога, хайде да не е със същото намаление, но поне с някакво...

# 78
  • София
Voyage чат-пат го намаляват  все пак

# 79
Айла, ако върнеш фабричните настройки няма ли да стане? Или изобщо не може да стигнеш до менюто?
Месечинке, не е толкова страшно.
Аз моя почти не го ъпдейтвам.
С купуването на книги през Амазон не можах да се оправя обаче. Нямам wifi вкъщи и свалям книги само с кабел.

# 80
  • София
Дъждец , май има начин https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201733700

Aila - виж тук нещо няма ли да ти е от полза https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_bc_n … ;nodeId=200127470
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_sear … &locale=en_US
Ако ли не - help - contact us (или от линка горе, ляво - бутончето contact us )

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 14:08 от Angel_Dust

# 81
Много изгодна цена на киндъл пейпърлайта в немския Амазон.
Интересува ме дали може да се плаща и с дебитна карта? Rolling Eyes

# 82
Интересува ме дали може да се плаща и с дебитна карта Rolling Eyes

Може. Винаги съм плащала с дебитна Мастъркард, досега не съм имала проблем.

# 83
  • Варна
Можете ли да ми обясните този киндъл paperwhite, който е на промоция модел touch ли се води?

# 84
Месечинка виторога, за Paperwhite калъфите са едни и същи за всички генерации! Т.е. по външен вид не се различават.

# 85
  • София
Месечинка виторога да, те вече всички са тъч. Но ако питаш за калъф - не, kindle touch е най-евтиния без подсветката (всъщност по едно време си имаше наистина такъв модел, сега това тъч лепнато към името май остана само по нашенските магазини да го виждам, но да, отнася се за базовия киндъл), за този си търси за пейпъруат калъф.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 15:58 от Angel_Dust

# 86
Месечинка, няма абсолютно нищо сложно. Моят за мен си е като обикновена книга или по-скоро като шкаф с книги. Нито го ъпдейтвам, нито купувам книги от Амазон, че да се вълнувам как е регистриран. Качвам му книги през кабела от компютъра, защото ми е най-лесно и бързо. Има възможности за водене на бележки, отбелязвания и сигурно още един куп щуротии, които не ме интересуват и не ползвам.

И Voyage го намалят. Миналата година, точно месец след като си купих моя, го намалиха с 40 евро. Май пак по Великден беше. Аз обаче толкова му се радвах, че даже не ме хвана яд.

# 87
  • Варна
Може би ги намалят на серии. А някъде пише ли докога е това намаление, да не изтърва и него? В темата за Амазон се коментираше нещо за периода 19.03.2018 - 26.03.2018.

# 88
  • София
На ММ Воядж го купихме средата на септември за 151 Е,  повечето пъти да септември-декември са намаленията му.

Easter Deals Week: March 19 - 26

# 89
Здравейте Simple Smile
Чета ви от скоро, защото искам да си купувам Киндъл, и естествено видях офертата в немския Амазон. Но не ми дава да поръчам до България (или Малта, където се намирам в момента). Само при мен ли го има това, или има някаква врътка, за да се получат нещата?
Благодаря много на всички предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт