Електронни четци - тема 21

• 83 073
  • 851
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето
Аз ги прехвърлям с кабел. В момента, в сойто сложиш usb кабела в компютъра, менюто на  Калибре се променя и отгоре излиза една иконка Send to device. Маркираш книгите, натискаш тази иконка и готово, паявяват се в Киндъла.

Аз съм с нов Киндъл вече, благодаря на всички за съветите, но ми се ще да си оправя и старият. Някой може ли да препоръча сервиз за смяна на стъклото. Като пиша ремонт на Киндъл в гугъл ми излизат gsm сервизи

# 676
  • София
В папката на програмата има папка Calibre Library. В нея са ти книгите.
А можеш и от програмата директно да ги качиш на четеца

# 677
Благодаря ориентирах се ,златни сте  bouquet Hug

# 678
  • Бургас
В търсене съм на първия си електронен четец. Не съм ползвала досега и не знам на какви характеристики да заложа. Основно ме притеснява подсветката. Наистина ли е толкова необходима? Обикновено чета нощно време. Може ли да ме насочите към конкретен модел. Гледах Pocketbook basic 3, но пък няма подсветка. Бюджетът ми е до 200 лв.

# 679
Не е необходима, до преди няколко години всички четяхме на четци без подсветка, но пък често Амазон пускат Киндъл Пейпърайт   на цена близка на обикновения Киндъл, който е без подсветка, така че си струва.

# 680
  • София
99E e в момента киндъл пейпъруайт в немския амазон. Точно в бюджета.

# 681
miss july, тъкмо и аз щях да предложа изгодния в момента Kindle Paperwhite! Има го и в бяло.

# 682
  • До морето
С 2 ръце да Киндъл Пейпъпуайт и задължително с подсветка.

Пак да попитам за сервиз, в който могат да ми сменят стъклото на Киндъла?

# 683
  • София
Освен, ако не е Оейзис парите за смяна на екран не си струват. Направо нов.

# 684
  • До морето
Аз си купих нов, но искам да си оправя и стария. Мъжът ми, детето, все някой ще го ползва. Kindle Paperwhite II е

# 685
  • София
Аз си купих нов, но искам да си оправя и стария. Мъжът ми, детето, все някой ще го ползва. Kindle Paperwhite II е

Kindle Paperwhite - Подмяна на екран    140.00 лева
За още 60 лева ще си купите чисто нов.
Но парите са си ваши де.

# 686
Дали ще има черен петък в амазон?

# 687
  • Стара Загора
Има черен петък в амазон, но не се знае какво ще намалят.
И за мен е по - добре нов четец от колкото смяна на дисплей при тези цени в сервизите тук.
Вкъщи доста четци заминаха, ползваме ги откакто пуснаха киндъл 3  с клавиатура в България.  2 броя с клавиатура и един  вояж счупихме.  Един нук и от първите киндъл тъч  са с батерии, които вече не държат.  Сега ползваме  два paperwhite и 1 voyage.

# 688
Дойде време да си сменям ел. четец и съм се спряла на новия Kindle Paperwhite с интергриран Audible - ура, най-сетне синхронизирано четене и слушане! Направо нямам търпение!   

Ще чакам черния петък да го поръчам, но въпросът ми е от кой Амазон да го купя, защото amazon.com не приема поръчка до български адрес. Ако го поръчам от английския или немския Амазон до превозвач, ще мога ли да го рестрирам в amazon.com? Имам десетки книги в акаунта ми в amazon.com, аудио и електронни, и не искам да ги изгубя на новото устройство, ако се окаже, че мога да го регистрирам само в държавата, от която е купен.

# 689
  • София
Ако го поръчам от английския или немския Амазон до превозвач, ще мога ли да го регистрирам в amazon.com?
Моят първи четец беше от САЩ, вторият - от немския Амазон. Нямах никакви проблеми с регистрацията и сега си ползвам всички качени книги и на двата Киндъл-а. Поръчвай смело!

Общи условия

Активация на акаунт