Слънцезащита 2018

• 100 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
..........................Някой помни ли кои са първите слънцезащитни продукти в България?

Catalano Laughing аз помна Емулсия юг, преди нея ме е нямало на тоя свят. Но така хубаво миришеше, ама пък никой никога не ме беше мазал с нея. Само си я носехме с багажа като плажен реквизит.

Иначе стадния ефект е най-осезаем тук във форума, включително и аз в това число, шкафовете преливат от мазила за коса, кожа, зъби, дупе, добавки.....Разчиствам лека по лека, поне докле се пенсионирам няма да се харча повече. Най-първо разчистих добавките и в близките години никое стадо не може да ме повлече към тях. Тук в преданата тема някоя упомена крем за лици за 1000лв. Тук по-трудно ще се повлекат много, ама пък за тез пари ще си сложа ботокс и пари за баница с боза ще ми останат. Взех и много да практикувам връщане на продукти. Голяма работа е това нещо, дано навлезе по-бързо и в БГ.

# 181
За 1000лв крем, трябва да върви и с по някой хубавец тоя крем  Joy
Не мога да си представя какво има в него, че да дам толкова пари  #Crazy

# 182
Миоки, за някои от La Prairie ставаше дума.

Аз ако реша да обрека толкова пари, хич няма се занимавам с кремове

# 183
Ааа, за скъпия вазелин, да, вярно  ooooh!

# 184
  • Prismatica Aerie
Catalano Laughing аз помна Емулсия юг, преди нея ме е нямало на тоя свят. Но така хубаво миришеше, ама пък никой никога не ме беше мазал с нея. Само си я носехме с багажа като плажен реквизит.
За пръв път го чувам това Grinning

# 185
Получих си новия слънцезащитен крем - It's Skin, 2 O' Clock Sunblock, PA+++, SPF 50+.
Не съм го пробвала все още, но много бих се радвала, ако някой разбиращ каже две думи за състава:

Скрит текст:
Water, zinc oxide (cl 77947), ethylhexyl methoxycinnamate, cyclomethicone, butylene glycol, cyclopentasiloxane, peg-7 dimethicone, arbutin, c12-15 alkyl benzoate, cyclohexasiloxane, ethylhexyl salicylate, isohexadecane, lauryl peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, glyceryl diisostearate, beeswax fragrance, distearyldimonium chloride, peg-30 dipolyhydroxystearate, glyceryl caprylate, dimethicone/methicone copolymer, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, sorbitan oleate, ethylhexyglycerin, dimethicone, buddleja davidii extract, sambucus nigra flower extract, xanthan gum, adenosine, bht, pseudoalteromonas ferment extract.

# 186
  • София
И аз. Някой го препоръча в темата и веднага се метнах и го взех. Имам още от  DECLÉOR Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream for Face SPF50, ще го доизразходя и ще започвам този новия.

# 187
  • Prismatica Aerie
Ди, с уговорката, че не съм спец - на мен ми звучи добре като слънцезащита - филтри от смесен тип, има и UVB. Предполагам силиконово усещане.
Има антиоксиданти и пептид, които обаче са накрая, т.е. не бих разчитала на някакви ползи от тях. Няма железен оксид, т.е. да не търсиш предпазване от видимата светлина.  Wink Ти кажи как го чувстваш, след като пробваш.

# 188
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_cade333510.html
Състава на козметиката си проверявам в Cosdna от години. Много полезен сайт.

# 189
Ди, с уговорката, че не съм спец - на мен ми звучи добре като слънцезащита - филтри от смесен тип, има и UVB. Предполагам силиконово усещане.
Има антиоксиданти и пептид, които обаче са накрая, т.е. не бих разчитала на някакви ползи от тях. Няма железен оксид, т.е. да не търсиш предпазване от видимата светлина.  Wink Ти кажи как го чувстваш, след като пробваш.

Много благодаря Hug Hug Hug
Прегледах доста ревюта, отзивите общо-взето са добри. Но исках да разбера и повече за състава. В описанието няма (или поне аз не виждам) спирт, който ми причинява много бели, затова и купих продукта.  Като го пробвам - ще докладвам Peace
Абсолютно наясно съм, че слънцезащитен крем няма да ми подмлади кожата, нито ще премахне петънцата, които имам. Затова се ползват други продукти. От този крем искам само да ме пази от нови петна и да се понася добре с кожата ми, заради идиотската й свръхчувствителност.

# 190
  • Prismatica Aerie
Няма спирт Simple Smile
Важно е повтарянето на 2 часа, повечето проблеми - петна и пр., идват от неподновена слънцезащита.Hug

# 191
Или недостатъчно количество крем  Wink

# 192
  • София
Имам още от  DECLÉOR Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream for Face SPF50, ще го доизразходя и ще започвам този новия.
И аз имам още от този, но така и не ми хареса, миналата година петната по лицето ми станаха още по видими с него 😔..

Междувременно пристигна и ScinCeuticals mineral defence,  днес го тествах, но е рано за отзиви. Не ми хареса това, че стои като бяла маска, и сякаш подчерта фините ми линии по челото (все си мислех, че нямам такива 😒).

# 193
Имам още от  DECLÉOR Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream for Face SPF50, ще го доизразходя и ще започвам този новия.
И аз имам още от този, но така и не ми хареса, миналата година петната по лицето ми станаха още по видими с него 😔..

Междувременно пристигна и ScinCeuticals mineral defence,  днес го тествах, но е рано за отзиви. Не ми хареса това, че стои като бяла маска, и сякаш подчерта фините ми линии по челото (все си мислех, че нямам такива 😒).

Кой си взела-този,който е леко оцветен или обикновен?

# 194
  • София

Кой си взела-този,който е леко оцветен или обикновен?

Оцветения, но нямаше опция да се избира цвят, и е доста светъл.

Общи условия

Активация на акаунт