Слънцезащита 2018

• 101 065
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
СЛЕД!???!

# 271
  • Пловдив
Струва ми се логично да е след Фдт, но и обратно не е не логично 😊 за това попитах как е правилно 😊

# 272
Преди фдт.
Да, това е спреят и за разлика от Ларош не ми побеляват веждите и миглите от него

Интернсно..този спрей наистина ли има защита от слънце ..стрква ми се интересен..но наистина ли действа..ако някой знае моля да се сподели.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 09:34 от bubanka

# 273
Момичета, може ли препоръка за слънцезащитен крем за девойка на 6, който да не оставя много силен бял филм. До сега съм я мазала предимно с бебешката козметика на Мустела и Биодерма, но едвам се размазва и детето прилича повече на духче Simple Smile

# 274
Момичета, как е правилно да се нанася слънчевата защита на лицето-преди или след фдт/ ВВ/СС?
След.

Хехе, ама гримирали ли сте се някога - с ФДТ и ББ крем?

Защото ми е интересен резултата след като си сложиш цялата помада да лепнеш отгоре минерален слънцезащитен  Flutter

Слънцезащитният крем е крем, крем като всички други. И се нанася преди ФДТ и ББ крем или СС крем. Как се подновява - всеки си има трик и е обсъждано многократно. Аз ползвам спрей.

# 275
  • Пловдив
Наскоро, когато купувах детската серия на Uriage, ми предложиха този спрей като нов продукт. Мисля, че за него става дума в предходния пост. Можел да се ползва като подновяване на защитата през деня или върху грим. Пръснаха ми на ръката, не мазнее, няма цвят, няма някакво странно усещане.
https://www.uriage.com/AA/en/products/water-mist-spf30
Това в БГ дали може да се поръчат от някъде,търсих го,но не намирам?

Намерих продукта,ако някой се интересува има го в Ремедиум.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:56 от Жижи

# 276
# 277
Момичета, как е правилно да се нанася слънчевата защита на лицето-преди или след фдт/ ВВ/СС?
След.

Хехе, ама гримирали ли сте се някога - с ФДТ и ББ крем?

Защото ми е интересен резултата след като си сложиш цялата помада да лепнеш отгоре минерален слънцезащитен  Flutter

Слънцезащитният крем е крем, крем като всички други. И се нанася преди ФДТ и ББ крем или СС крем. Как се подновява - всеки си има трик и е обсъждано многократно. Аз ползвам спрей.

Може ли да споделиш кой спрей използваш? И аз се замислям за спрей, защото нося силно покривни ФДТ и ми е трудно подновяването...Люти ли на очите спрея, ако случайно попадне? Аз освен петна, получих и слънчева алергия на очите. Слагам сега капки и нося очила със 100% защита, та да видим.

# 278
  • Варна
Спреят на Uriage ми го предложиха в Санита.
От серията AR на Bioderma ползвам BB крема. Моята кожа е с леки видими капиляри. Мисля, че помага за редуциране. Показаният по-горе флуид не съм го пробвала, но би трябвало също да помага срещу зачервявания. Откакто открих този ВВ, не мога да му намеря заместител. Искаше ми се да редувам с нещо, но все се ми пасва на сухата кожа. За зимата идва тъмен, дано този от слънцезащитната серия е малко по-светъл, но със същия розов подтон.

# 279
  • Бургас
Момичета някакви мнения за крема на биотрейд МЕЛАБЕЛ СЪН КРЕМ SPF 50+ ???

# 280
Момичета някакви мнения за крема на биотрейд МЕЛАБЕЛ СЪН КРЕМ SPF 50+ ???

За мен лично това е най-отвратителното нещо на света. Стича се по лицето,а ако влезне в очите,люти ужасно много.

# 281
Момичета, коментирали ли сме Ланкастър и Riemann P 20?

Аз миналата година писах, че с прехвален крем на Ланкастър фактор 50 за лице, ми станаха единствените през живота петънца на лицето. Това под чадър в облачно време и подновяване на крема. Изхвърлих го след първата проба, но петънцата ми останаха.

# 282
Аз днес си закупих Ultimate Sun Protection Lotion Wetforce SPF 50+. на Шейседо. Много лекичко като водичка, чак се чудя ще предпази ли нещо. Гледам, че също може да се нанася преди или след грим (макар, че след ФДТ не знам как става номера). Мирише доста приятно, но аз обратно на целия свят, продукти без аромат не купувам.

# 283
Има ли алкохол? Предполагам, че да, щом е воднист и е с химични филтри (към които аз нямам нищо против, особено ако са от новите). Иначе консистенцията не печи на потенциала на защитата.  Peace

# 284
  • София
Има ли алкохол? Предполагам, че да, щом е воднист и е с химични филтри (към които аз нямам нищо против, особено ако са от новите). Иначе консистенцията не печи на потенциала на защитата.  Peace
Миоки, кои са тези "нови" химични филтри? Споделяла съм за проблема ми със слънцезащита с физични филтри и си търся нещо с химични, но възможно по-безвредно за кожата. Питах в една друга тема, но никой не ми отговори.  Имаш пи препоръка за конкретен продукт? Знам, че си доста на "ти" със слънцезащитите, а аз съч изключително "боса" по темата.

Общи условия

Активация на акаунт