🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 164 557
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 195
В началото помислих,че ще ми е смешно,но уви ...направо ми е тъжно.Как се дава ефирно време на такива долнища!!След ДжуГани мислех,че няма друга ,която да е толкова пошло и празно същество,но явно има!
А Алфредо си е същият шут,както от ББ.Смятам,че много добре разбра,че го подиграват,но той просто е над тези неща.Той добре разбира,не му се учи да говори.Не бих яла от вечерята му,сториха ми се буламачи,с извинение.

Долна смрад. Наистина се чудя на Нова как може да излъчва подобни дивотии. Гнус ме е.  Sick

# 196
  • 221B Baker Street

# 197
  • София
Ха-ха, и гримиращото същество е то не спира да се обяснява във фейса за пустия му качамак 😂😂😂 то се държи като парцал, качамака му виновен. Който каквото сам си направи. ...

# 198
Хайде на компроматите - пияни и заляни

https://www.facebook.com/VALENTINKULAGIN/posts/10211771233541817 … D&pnref=story
[/quote

Аз говорех за тази жена.Ужасна,и много грозна.Откъде де го изкопахте тоя урод?!?

# 199
Преди да Ви изчета, искам да кажа, че на мен ми беше много забавно. На моменти, от смях, ми потекоха сълзи. Вярно било, че на чужд гръб и 100 тояги са малко... Satisfied

# 200
Аз се отказвам да коментирам.....то просто нямам думи.....плейметката е  Sick Sick, а Кулагин af, по жалко и унизително държане не бях гледала.......! Няма да следя тази седмица, просто съм отвратена..... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 22:56 от mimi.7299

# 201
Кулагин ѝ гледа сеира на тази.... русокоса девойка, а тя горката главоломно се излага.

# 202
# 203
Ха-ха, и гримиращото същество е то не спира да се обяснява във фейса за пустия му качамак 😂😂😂 то се държи като парцал, качамака му виновен. Който каквото сам си направи. ...
Прави се на умен твърдейки   , че качамака е наше отколешно ястие  ,а не знае откъде и кога идва царевицата в Европа. Да ние сме имали подобно ястие но се е казвало просеник ,от просо .

# 204
Няма да мога да заспя, моля ви се.....ще сънувам кошмари! Sick Sick

# 205
Тази вечер профилът на този момък ще бъде най-посещавания 😂
И аз поклюкарих.
А той само за последните няколко часа има 3-4 мнения, влезнал е в обяснителен режим.

И аз да повторя - по-жалки участници май не е имало. Ама то така се коментираше и предишни седмици и от шоуто все ни изненадват. Смеете ли да си помислите какво ни чака, ако има по-прости и от тези 😲

И Нора Недкова - извинява се и "благодари за разбирането".
Всичко е PR стратегия и при двамата-искат бързо и скандално да се разбере за съществуването им,болни са на тема "известност" и са готови дори и на подобни свинщини,знаейки,че всичко е реклама.

# 206
На Кулагин невежеството е покъртително, а най-тъжното е, че си вярва.

# 207
Тази грешка на природата искал да "дава няколко уроци по български" на Алфредо- като гледам първо трябва да ги вземе то/й.
Бясна съм на продуценти, режисьори, сценаристи и на всички виновни това, на което станахме свидетели, да се излъчва изобщо, на всичко отгоре в най- гледаното време от деня. Повръща ми се.  Аз приключих с "Черешката".

# 208
На мен ми стана тъжно тази вечер. Простотия, педалски и к**венски изпълнения. А Нова тв удариха дъното. Щом не ги е срам да излъчат подобно просташко предаване с потресаващо прости участници. Ако могат тези двамата да се видят колко са жалки, те седнали да пишат гнусотии в профилите си. А тази пък се била отнесла с "ненужно уважение" към домакина! Да живее простотията!

# 209
Ето как изглеждат оригинални тамали, които сготви Алфредо тази вечер. Яла съм ги в мексикански ресторанти в САЩ, много са вкусни, като се отворят от листата, ги поливат със специален сос.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 23:42 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт