🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 164 595
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте всички! Аз си ви чета така скритичко, без да се включвам, но след този епизод не се сдържах. Все си мислех, че съм видяла всичко, ама уви - не! Как може да има такива хора и продуцентите да паднат толкова ниско, да се изложат пред цяла България като поканят тези индивиди (без Алфредо и Люси). Алфредо се справи добре. Хареса ми. Много обичам да пробвам различни храни от други държави и народи. Живея в щатите и работя в ресторант като колегите са ми от Ямайка, Мексико, Молдова, Корея, имали сме и от Чехия. Показали са ми много интересни ястия. Не са за всеки вкус, определено, но е нормално. Няма как нещо, което не си ял цял живот и веднага от раз да ти се хареса. И те бяха скептично настроени като им разказвах за таратора или като си направя айрян и си го пия на работа. Обаче за мекиците ми умират. Но всичките уважават различните вкусове и традиции. Тамалето съм го яла лично приготвено от мексиканци и е разкошно. Напомня ми малко на качамака. Манчев също беше много коректен в критиките и обясненията си. Другите са пълни неблагодарници и разглезени грешки на природата. Съжалявам, ама.... Тази каруцарка не се спря с обидите и простотиите си. Как не й се умори устата да говори толкова много. Толкова много се оплаква, а не спря да яде като невиждала. Пълна свиня. Напълно съм съгласна с Торез, че идеята е да се забавляват, а не да се освинват. Не знам дали не трябва и алкохола да им спрат. Като не знаеш да се контролираш и да пиеш, не посягай към чашката. Особено като знаеш, че всичко се записва и ще бъде излъчено. Срам и позор. Без думи съм.

# 211
Аз пък не разбирам, от какъв зор кубинец ще ми готви българска кухня. Защото не знам как се прави шопската салата ли? Бих била благодарна, ако ми сготвят нещо типично за държавата, от която произхождат.
Не, че прасетата на днешната вечеря биха оценили, де.

# 212
Нора някога е изглеждала нормално. Празният поглед си го е запазила.

# 213
Нора някога е изглеждала нормално. Празният поглед си го е запазила.
Това не може да е един и същ човек!?

# 214
  • 221B Baker Street
Лелееее, какви коментари само има във Фейса за плеймейтката...

"Тази грубовата свинска глава е типичен представител на простолюдието и знае какво им е менюто, от там произлиза и ето, че сега комплексите ескалираха....😂"

"На тези два НПО /неидентифицирани прости обекта/ вместо акт за раждане е трябвало да им издадат извинително писмо от производителя на презервативи!"

"Мръсна селянка.Още не е изчистила обувките си от калта и станала дама.Изяде 2 Софийски банички и стана столичанка."

"Единствено в България жена, която струва 500 лева за час се мисли за аристократка!"

"Още една въшка, която хвръкна малко и си помисли, че е лебед!"

# 215
Аз пък не разбирам, от какъв зор кубинец ще ми готви българска кухня. Защото не знам как се прави шопската салата ли? Бих била благодарна, ако ми сготвят нещо типично за държавата, от която произхождат.
Не, че прасетата на днешната вечеря биха оценили, де.

Подкрепям.
Алфредо не ми е любимец, но трябваше да го поканят в по-приятна и културна обстановка. С хора, които имат  желание и интерес да пробват нещо ново.
Аз с удоволствие бих пробвала всякакви чужди кухни. Ако ми поднесат 2-3 ястия, все някое би ми харесало и гладна няма да остана.

Смятам да бойкотирам Черешката през идните дни. Не желая да съм част от ... това...

# 216
  • 221B Baker Street
Ако се чудите от къде има самочувствието си тази Нора - ами татенцето и е бил шеф на Златни пясъци...Stuck Out Tongue Winking Eye

И за всички, които нямат Фейсбук - изявлението на Кулагин от преди един час:

"Обзор на първата вечер ->
Домакинът (Алфредо) прояви ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО НЕУВАЖЕНИЕ към всички нас и ни изкара януари месец, в най-студената зима на минусови температури, да вечеряме на терасата на заведение, защото това било мястото, което му ОТПУСНАЛИ. От това по-голямо неуважение към гостите може ли да има? ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖА ДОБРЕ С НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ЗАЧЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ НАШИ ЧОВЕШКИ НУЖДИ?!?
Аз съм бил цяла седмица на антибиотик ЗИНАТ заради него, за да мога да си изпълня договора. Приличам на зомби през цялото предаване.
Само защото го е срам да ни покани в дома си и затова ние трябва да мръзнем по терасите на заведения?!?
ДЪРЖА НИ НА МАСАТА, ВЪН НА СТУДА, ДА ГО ЧАКАМЕ 1 ЧАС ДА СИ ПРИГОТВЯ САЛАТИТЕ И ЯСТИЯТА, КОИТО НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ! Тотално незачитане на гостите.
ПОЧТИ НЕ СЯДАШЕ НА МАСАТА!
А сега ще търпя и нападки, защо съм го критикувал.
Вие снимали ли сте 6 часа на - 2 градуса, до 3 през нощта? Имате ли идея как се чувства и реагира тялото ви?
По етикет ВИНАГИ ДОМАКИНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗИ С ГОСТИТЕ СИ И ДА ИМ ПОДНЕСЕ ЯСТИЯ, КОИТО ЯДЪТ. А не обратното. Така както аз питах всеки един от тях какво яде, за да няма един гладен на моята вечеря. Така както винаги готвя за моите приятели, това, което обичат да им готвя, а не каквото обичам да ям аз.
Може ли да не се съобразиш с това, че има вегетарианка на масата и да не поднесеш нито едно безмесно ястие?!?
МОЖЕ ЛИ ДА НЯМА ДОРИ ЕДНА ВОДА НА МАСАТА ИЛИ БЕЗАЛКОХОЛНО И ДА ПРИНУЖДАВАШ ВСИЧКИ ДА ПИЯТ САМО САНГРИЯ, ЗА ДА ГИ НАПИЕШ?!? Аз отидох и си купих чай от бара, за да не се напивам до припадък И ЗА ДА СЕ СТОПЛЯ! Трябва ли да се насилвам да ям буламачи като макарони с домати, майонеза, сладко с кокос и кашкавал или КАЧАМАК?!
ОТ УВАЖЕНИЕ?!
Аз храни, които ми влизат под кожата и повръщам от тях - не мога да ям.
Няма да си насилвам да ям храни, които в ежедневието си не ям, със странен вкус и подправки, само за да се харесам на домакина или другите гости или за да получа висока оценка после на моята вечеря.
ТЕЗИ И МНОГО ДРУГИ НЕЩА ОТ ВЕЧЕРЯТА ВИЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ, защото са изрязани. Гледайте и вижте! Има ли една вода на масата. Какъв е този домакин, който вода ти отказва дори? Да ходиш да си купуваш на бара.. Ако решиш.
Люси и Актрисата мълчаха през цялото време на масата, за да плюят после в интервютата. Лицемерно и фалшиво поведение, с което също никога не бих се представил. Вие да чухте да обсъждам аз поведението на другите гости? Дадох оценка само на Алфредо и неговите ястия. Предпочитам да съм арогантен и прям, отколкото скучен и лицемер. Когато нещо не ми харесва - то просто не ми харесва и нямам притеснения да го заявя. Няма да се съобразявам с камери или някакъв пришълец, който 20 години живее в България и отказва да научи нашия език, а ще ми обяснява, че качамака бил Кубински ДЕЛИКАТЕС. Ще се пръсна от смях. И се пръснах по време на вечерята.
Наричате това неуважително поведение - нормално. Свикнали сте да живеете обградени от лицемери, които казват това, което мислят само зад гърба ви! На мен обаче не ми се налага да бъда менте!"

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 01:32 от Айрин Адлер

# 217
Ох, не съм гледала днес.
Но ако има някаква истина в думите му, ги разбирам..до някъде..

# 218
  • Тра-ла-ла
Цитат
Аз съм бил цяла седмица на антибиотик ЗИНАТ заради него, за да мога да си изпълня договора. Приличам на зомби през цялото предаване.
Ама църка и реве как може Люси да не му сервира алкохол. Докторът не му ли каза, че антибиотик и алкохолец - тцъ!

# 219
Кулагин има право да недоволства,че вечерята не е била на ниво,в правото си е да даде ниска оценка,но няма право да се държи като турбо селяк,наред с онова перхидролено недоразумение на природата.И,за затвърди мнението ми,продължава да дълбае дъното в социалните мрежи.

Абсурдно поведение на хора,които търсят ПР и да направят добро впечатление у зрителите,потенциални техни фенове и клиенти.
Чудесна тактика!Адмирации. Дали ако ми трябва специален грим бих отишла при Кулагин? Естествено,че не бих желала да подкрепям човек като него в живота.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 08:10 от bubanka

# 220
  • Тра-ла-ла
Явно въпросният Кулагин трупа активи (че какви?) чрез снасяне на информация в жълтите парцали. Аз по принцип не им вярвам на писанията, но в този случай като го видях каква лелка-интригантка е - вярвам, че всичко му е излязло от устата.  Та като написах само "Кулагин роден" в Гуугъл и ми излязоха една камара статии, в които той все плюе някой. И това още на 1ва страница Mr. Green
Цитат
"Валентин Кулагин: Джена е била интимна с няколко от ВИП-брадърите!"
"Стилистът на звездите Валентин Кулагин: Новата Мис Плеймейт Меги Колева няма сексапил"
"Стилистът на звездите Валентин Кулагин: Миро си свали панталоните и ме пожела, но му отказах секс!"
"Валентин Кулагин: Бг ВИП- овете не се къпят! "
"Кулагин - стилистът „погребал“ Вулева "
"алентин Кулагин направи шокиращо разкритие за Николета Лозанова"
"Стилистът Валентин Кулагин: Фънки прилича на дефектен презерватив!"

# 221
Толкова ми домъчня за Алфредо; как не се падна с по-нормални хора.

Не е вярно, че не разбира; прекрасно разбира, но като възпитан и позитивен човек не искаше конфликти, опитваше се да замаже положението.

Той е високо ниво, има възпитание и класа и характер. Явно тук наистина сме расисти, защото непрекъснато е подценяван. Колкото до българския му, най-обичам обвинения от хора, които не говорят нито един чужд език.

Много интересна вечеря, той много се постара и май имаше желание са представи и разкаже за Куба. Жалко, че не му дадоха възможност. Нормални хора биха се радвали и ценили възможността да опитат автентична кубинска кухня в студена София.

А тези двамата трябва да се хранят само в кочина. Най-много в кварталната кръчма. Те са напълно негодни за цивилизовано човешко общуване. Постовете на Кулагин след шоуто доказват, че той дори не разбира какъв е проблема с поведението му. И че е невеж и ограничен, но креслив.

Единствено ме забавляваше как очакваше и настояваше за средиземноморска кухня от кубинец Simple Smile

# 222
  • София
Вечерята на Алфредо започна с О,мило, целувки между Кулагин и Нора, на масата с много претенции / защото Кулагин и Нора нямат изисквания!/, лиготии до небесата....Липсва им възпитанието и нужното поведение на маса и пред камера. Развалиха вечерта на Алфредо.  Mr. Green А той се постара и приготви кубински ястия.
Тази вечер продължава с простотията, с  показване и доказване колко ниско са паднали и деградирали жалките "звезди" в България.
Нора яде като свинкя, говори с пълна уста.....Мис Пиги.
Ще стане интересно довечера. Люси ги лишава от алкохол.

# 223
Мислех изобщо да не коментирам пошлостта, с която ни заливат от Нова, обаче след като и сутринта ми показаха момченцето от село, дето снимайки пушещ ватман дава мило и драго да го дадат по телевизора ми дойде много.
И тия двамата се назовават ВИП. Напълни се ефира с такива дебили, а после те първи подскачаха обидени, че проф. Христов ни нарече такива? Ми дебилщина дебне отвсякъде, няма защо да се обиждаме. Пошли и невъзпитани хора с претенции. Нямам думи...

# 224
Някои си мислят, че като са твърде прями са много готини и истински/всички други са фалшиви и лицемерни/, но като забравят всякакво чувство за такт стават прости до безкрай. И се излагат ли излагат.
Грешките на Алфредо са, че ги е поканил в градината на студено и че не се е заинтересувал дали има вегетарианци между тях. Аз бих попитала и за алергии. Иначе се справи добре. Мисля да пробвам телешкото.

Общи условия

Активация на акаунт