🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 164 397
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 180
направо смених канала. тука изринаха дъното.

# 181
  • Тра-ла-ла
И същият този с неопределен пол нападали Люси, че бил интригант . А в същото време не пропуснал да извади гсм-а и да снима. ooooh! Не знам кой въобще се навива да ползва услугите на Кулагин с риск да бъде оплют, сниман, изклюкарен и т.н.

# 182
Златка направо ми се вижда като най-приятната жена на света пред тая “дама”. А Ракийчицата и Мъченичицата направо бих си ги гледала всяка вечер, даже и песните им бих слушала.

# 183
 newsm09 smile3505
Изпуснах завръзката на простотиите. Двамата напиха ли се или просто са прости? Или и двете?

# 184
  • София
И двете Х 10.

# 185
newsm09 smile3505
Изпуснах завръзката на простотиите. Двамата напиха ли се или просто са прости? Или и двете?

Те са истински ВиАйПи. ✌
Нали ви го повториха поне десетина пъти.😉😁😁😁

# 186
Пижо, Пенда и Дженда

# 187
Развалиха хубавото предаване  Crossing Arms #2gunfire
С какво маринова Алфредо телешкото?

# 188
  • София
Аз видях лимонов и портокалов сок, червено вино.

# 189
Абсолютна излагация.
Това мисля,че ще е най-кошмарната и просташка седмица за всички 10 сезони на Черешката.Срамота!

# 190
Тази вечер профилът на този момък ще бъде най-посещавания 😂
И аз поклюкарих.
А той само за последните няколко часа има 3-4 мнения, влезнал е в обяснителен режим.

И аз да повторя - по-жалки участници май не е имало. Ама то така се коментираше и предишни седмици и от шоуто все ни изненадват. Смеете ли да си помислите какво ни чака, ако има по-прости и от тези 😲

# 191
Ама верно. Ние си мислехме, че от миналата седмица няма по-прости. Е, ето, че има за жалост.

# 192
  • sofia
Харесвам как Алфредо се държи над нещата. Нищо не позволява да го засегне.

# 193
Добре че е фейсбука и аххх този алкохол какво извинение е :

Nora Nedkova
11 мин. ·
Тази вечер гледах “Черешката на тортата” с мое участие и искам да се извиня за своето държание. Не бях права и се отнесох с ненужното уважение към Алфредо, за което му се извиних още тогава. ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ЕМОЦИИ И НАПРЕЖЕНИЕ СЕ ПОДДАДОХ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА НЕПРВИЛНИ ХОРА И АЛКОХОЛ И СГРЕШИХ!
Преди да съдите за цялостното ми поведение като човек, вижте и останалите епизоди на предаването.
Благодаря ви за разбирането.

# 194
Ненужното уважение 😅😅

Общи условия

Активация на акаунт