🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 074
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 165
Люси наистина много отслабнал!

# 166
  • София
Какви са тези карикатури в ляво на масата? И после няма ли да ги бият гейовете...

# 167
И манекенката и гримьора са простаци.
Тази се издържала от снимки. Че кой нормален ЗРЯЩ човек би я наел да му рекламира продуктите?🙄
Яде като прасе. Мислех, че ще се задави като я гледах как тъпче.

# 168
Беше много грозно..

# 169
Безмълвна съм за тази вечер. Само се опитвам да преценя нивото на телевизията, лансираща толкова прости хора. Очевидно и Брадъра няма да гледам тази година, а ми бяха сред любимите предавания с Черешката.

ПП. Хареса ми как се справи Алфредо! Бих му дала 9 т., само заради студа.

# 170
Тия са утайката на обществото ,Вип е прасето на село.Изключително грозно отношение  и неуважение  към Алфредо.
Чудя се как пробиват тия тъпоъгълници.

# 171
Бърза справка от фейсбук профила на Кулагин Grinning Grinning

Валентин Кулагин
8 мин. ·
Да, както стана ясно, шеф Манчев ще се заяжда с мен и ще ме апострофира през цялото предаване, разбира се това може да си го позволи само на запис и в моето отсъствие. Нелепо е някой да ми обяснява, че КАЧАМАКА бил кубинско ястие, при положение, че Куба е създадена 1868 г... Или 1200 години след България.
И да царевицата е най-елементарната и лесна за добив култура, храна която е служила за изхранване на животни и прасета, както и работническата класа. Това ли е вечеря, с която трябва да бъдат посрещнати хора, вечеряли в ресторанти по цял свят. С царевица и брашно? И макарони с домати и майонеза? Съжалявам, но аз не мога да ям повърнато тесто с царевица и десерт от сладко с кокос и малини, запечени с кашкавал. Да дойде шеф Манчев да изяде тези буламачи. Люси и Актрисата, на която не й запомних името, но тя твърди че е супер звезда в UK, прекараха цялото предаване в обсъждането на мен и Нора. Не сме ли там, за да обсъждаме вечерята, ястията и домакина?! Махленски клюкарки, но зад гърба на хората. Типичното поведение на Люси е да интриганства. И в къщата на Вип Брадър го видяхме в тази му светлина. Нора ми буташе храна и чаши през цялото време и се напи като кирка. Предпочитам да съм забавен и освободен, отколкото скучните лицемери от другата страна на масата!

# 172
Тази седмица гледаме или "Приказки с неочакван край" , или "Разкази от криптата" .
Алфредо много се постара . Но защо ги държа на студа Flushed

# 173
Хора, вечеряли в ресторанти по цял свят.. Айде бе 😂 и един мармот завива шоколада в станиол..

# 174
  • София
Това беше дъното , днес го изринаха  Sick Sick Sick

# 175
Жалко за старанието на Алфредо, жалко за Люси и за актрисата къде са ги натресли.  Не мога да повярвам, че се дава ефирно време на такива изключително прости хора. Жалко за тях, ако мислят че с това смешно, просташко държание ще станат по-известни. Жалко за Кулагин, който може и да е добър гримьор(признавам, че не съм запозната от близко) , но с жалкото си държание няма да успее да завъди кой знае колко клиентела.

# 176
Така ме дразни този Алфредо с говора му.

И мен.

Тази с късата коса каква е? Как се кълчеше с Алфредо. 😂😃😃

Плеймейтката по - мъжка и от Златка ми е, прилича на траверс.
Май завижда на гримьорчето, че е по - хубав/а от нея.
Мн кухи лейки.

# 177
# 178
В началото помислих,че ще ми е смешно,но уви ...направо ми е тъжно.Как се дава ефирно време на такива долнища!!След ДжуГани мислех,че няма друга ,която да е толкова пошло и празно същество,но явно има!
А Алфредо си е същият шут,както от ББ.Смятам,че много добре разбра,че го подиграват,но той просто е над тези неща.Той добре разбира,не му се учи да говори.Не бих яла от вечерята му,сториха ми се буламачи,с извинение.

# 179
  • Тра-ла-ла
Ние мислихме едновремешните плеймейтки за дъно....а то какво полоколение дойде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт