🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 249
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 290
Със сигурност с удоволствие бих хапнала от всичко приготвено. Обаче отново никак не ми се връзва менюто - нерде хляб и разядки с катък, нерде паста с трюфели. Ако беше оставила само хубавото плато с предястия - с чушки, с патладжан, луканки и т.н. и след това основното с месо и печени зеленчуци, щеше да е напълно достатъчно. Скаридите и пастата съм сигурна, че са били изключително вкусни, ама ми стоят като кръпка в менюто.

# 1 291
На мен компанията от тази седмица ми е безкрайно симпатична.
Петя в никакъв случай не я намирам за злобна, даже смятам, че е доста предразполагащ домакин. Наистина вади интересен говор тя. Интересно ми е от кой край на България е родом. Да, коментарите за количеството храна, поглъщано от Ана-Мария бяха в повече, но момичето е достатъчно умно, за да не се връзва. Честно казано, аз точно такива гости харесвам - които си изяждат всичко със сладост. Аз също, ако ми харесва храната, си омитам чиниите. Така съм възпитана и за моя радост не съм от дебелите.
Малко в повече ми се сториха картофите в менюто, но всичко останало бих го опитала с удоволствие. Гъмов е голям образ. Лятото го видяхме в едно заведение и една приятелка го закачи нещо за татуировките и че го гледала "по телевизора". Веднага й включи и той с майтап.
Пи-ар-ът е тих, но за сметка на това приятен.
Изобщо, харесва ми много това, че няма мърморещи и дразнещи се един от друг участници този път.

# 1 292
За финалната седмица са подбрали добра компания, харесват ми. А Петя като изброи идеите си, показа продуктите, че като започна да готви...драго ми стана! Simple Smile Откога не сме ставали свидетели на истинско готвене без лигавщини, мрънкане и натякване колко е уморително посрещането на гости. Чак погледнах часовника не е ли време за реклами. Smile  Разнообразно и изобилно ѝ беше менюто, много добро представяне, браво.

# 1 293
  • до една звездичка
Ох, разкошна беше снощната вечеря! Гъмов е велик!  Peace
Само да не бяха тези непрекъснати подмятания към Ана-Мария! Досадиха, определено. Stop

# 1 294
  • София-Младост
Интересно ми е от кой край на България е родом.
Пловдив

# 1 295
Всичко сте написали за Петя нямам какво да добавя. Всичко направи с лекота, само тия постоянни забележки колко много ядала АМ и обстановката, пещерна ме дразнят. Всъщност той и домът  ѝ е в такива тонове, само сталакмити и сталактити липсват. Много ме подтискат такива помещения. Та едва ли ще посетя ресторанта ѝ.

# 1 296
Ами Петя е бивша дебелана и като такава си умира от завист, че някои могат да ядат, колкото искат и да изглеждат добре. Не е честно и тя си го признава. И аз така коментирам вкъщи мъжа и сина ми, защото аз трябва да мириша храната, а те ядат каквото и колкото си искат.

# 1 297
Не успях да гледам снощния епизод. Тази вечер кой ще е домакинът? Laughing

# 1 298
  • София-Младост
Наско някойси

# 1 299
Наско някойси
Е, как някой си... Наско Флинстоун Wink

# 1 300
Всичко сте написали за Петя нямам какво да добавя. Всичко направи с лекота, само тия постоянни забележки колко много ядала АМ .........
Мен пък такива коментари , че някой яде много и не пълнее хич не ме дразнят Joy Joy Joy...даже ги приемам за комплимент Heart Eyes.......може би, защото и на мен едно вреве все ми ги повтаряха.......ядях 6 пъти на ден и то сериозно Shocked, един преподавател ми беше разрешил единствено на мен по време на лекция да вадя сандвич и да ям, щото в 10 беше време за втора закуска, а лекцията не беше приключила Joy Joy Joy........завърших пети курс 49 кг..........уви, защо и сега не е така Sad.....с радост ще слушам и сега завистливите коментари! Wink

# 1 301
Голяма фенка съм на руската кухня и с нетърпение чакам представянето на Наско. Имаме си любим руски ресторант в София и там правят уникална сельодка под шуба.

# 1 302
Наско е скучен, но ще готви интересни неща. Обожавам салата Шуба и с удоволствие бих си хапнала, ако ще нищо друго да няма.

# 1 303
Насо Скуката май каза, че ще прави руска вечер.Тази салата не съм я чувала, ще я видя.

# 1 304
Депутатката, и тя ли получи 40 точки?

Общи условия

Активация на акаунт