Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 322
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Блеки и другите с тежести, колко гр. протеин дневно консумирате? В сми това за 2,5 гр. на кг. телесно тегло ли спазвате или?

# 31
Привет, момичета!!!
Зизу, честит празник! Много спорна и успешна да си!!!
Бийпс, благодаря за инфото относно хляба.  Hug
Сега да си се обърна и към  Sivi  Hug Ако щеш вярвай, тези дни се бях сетила за теб и се чудех дали няма наскоро да "наминеш".  Heart Eyes Постигнала си нещо наистина страхотно, изглеждаш прекрасно. Спомням се едни други снимки "преди" аз и честно ти казвам, виждайки новото ти "АЗ"- буквално зяпнах. Ти просто си нагледен пример как човек реши ли нещо, намери ли оптималния за себе си начин, даде ли си нужното време и мобилизирайки цялата си воля и хъс- може да постигне чудеса с визията си.  Невероятна промяна, БРАВО!!! Ако ти се отговаря на досадни въпроси, имам точно два  Laughing: Как се храниш в момента, още ли се придържаш към високо- протеинов режим? Колко време продължи тази трансформация? Помня /може и да бъркам, разбира се/, че по едно време или беше спряла, застой ли имаше, или пак нещо беше тръгнала временно нагоре- нещо такова ми се върти... Ако се касае за теб- как се "издърпа" от дупката, ако те бъркам с някой друг- извинявам се.  bouquet

ПП. Бийпс- не, не го спазвам, дори не го следя, ако трябва да съм честна. А може би трябва. Старая се на всяко хранене да имам протеин, в 80% от случаите след тренировка също пия протеин, но когато не спазвам изготвен от специалист режим- не задълбавам.

Ииии за кой точно "златен кекс" говорите? Някаква модификация предполагам?   Thinking Рецепта?  Laughing

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 15:28 от Анонимен

# 32
_Зизу_, честит рожден ден! Весело празнуване и силна година ти желая! cheers

Sivi, страхотна си! Ей, бога ми, браво на теб! bouquet

# 33
  • София
Да се запиша и аз в новата тема. Не мърдам на кг...мърдам ,но през седмицата и уикенда си връщам сваленото.
Днес ми пристигна хубавия протеин и от утре започвам да го пия преди и след тренивка.Дано това да даде резултат.

# 34
Сиви, определено ми подейства много мотивиращо. Не виждам излишна кожа, поне не и в корема, която е масово най проблемна зона, но ти си знаеш тялото. Определено се видях в снимката ти "преди" и ми даде надежда, че има шанс и за мен.

Аз тренирам с тежест естествено Simple Smile)  Страшен лигльо е след ясла, направо не спира да мрънка. От утре пък отново ще си е в нас защото е сополив. Фитнеса, който планувах се отлага за... Някога.  Опитвам нещо в къщи, но слаба работа, ако кажа че нещо съм направила ще е смешно.  Около 10минути кардио упражнения (ножица, тичане на място с високо вдигнато коляно, малко скачане на въже)  и планк 20секунди. Толкова. Няма що.

# 35
  • София
Пу-пу, страшна тежест имаш! Аз понякога правя клекове с децата на гръб или разхождам малкото на четири крака, докато той ми виси на гърба. Малко, ама по-добре без нищо...

# 36
  • София
Зизу, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива, котешки радости и минуси на кантара!

Момичета, страхотни сте всички. Мисля, че успях на всички да вида снимките. Размечтах се, дано имам и аз вашата воля!

Аз миналата седмица не успях да си задържа минуса и съм на +1 кг, но тогава бях и в цикъл, а тогава съм най-слаба. Нещо обаче ми падна мотивацията, не спя и не броя калории.

# 37
  • тук и там
На теб прилича сладура,Герганче Heart!За тренировката-10 минути кардио,за жени със нашите килограми не са чак толкова малко.Поне мен ме озорват:blush:. И 10 минути са по-добре от нищо..Румянка има такава тренировка,която се прави сутрин на гладно и е интервална.За раздвижване на метаболизма става.Упражненията са супер за тялото,ама нали го знаеш лафа,че мускули се правят в кухнята..Тренирай,когато намериш време.
Гладно ми е лекинко на мен днес .Бийпси,днес като си помисля за твоите кутийки,и аз си хапя кутрето..
Чакай да изям една мандаринка..Cry

# 38
  • Варна
И аз съм гладна ама приключих днешното ядене. Утре ще е по-добре, имам две яденета с варени яйца и салата от прясно зеле. Пише, че няма ограничения в количествата ама то и без друго колко зеле може да изяде човек...

# 39
Записвам се да не ви изтърва и отивам да чета назад.

# 40
Герганче според мен ти си гледай малкото и си прави гимнастика за да имаш база мускулатура и да можеш да хванеш бързо спортната пътека когато порасне детето. Аз докато моите бяха по-малки не можех да се погледна изобщо. Сега , когато се спускат по пистите като световни шампиони и двамата заедно и нямат нужда от бавачка и аз мога да се кача спокойно на ските и да си карам спокойно, без да ме дърпат.
На човек му трябва спокойстве за да се погледне.
Та гледай да не се отпускаш, движение и мускулите да са фит ... за перфекционизъм имаш нужда от време.
Успех.

# 41
Beeps, не съм изчислявала. Впрочем тея 2,5 гр. са на активно тегло. Тоест трябва да махнеш мазнините. Иначе протеин имам в закуската - 100 гр. извара, на обяд 120 гр. пилешки гърди, вечеря или пак гърди, или някаква алтернатива - извара, телешко, котидж, яйца. Имам и една доза протеин следобед. Не знам колко се събира.

Аз тренирах здраво днес. Имах малко време, а трябваше да направя 2 в 1 тренировка. Тренирах крака, корем, гръб и бицепс.

Утре съм рожденичка - закуската и обяда ще ги карам по план, вечертя ще си позволя пица, бира, десерт. Одъртявам, трябва да го отбележа качествено Grinning

# 42
pvacheva честно казано не правя кой знае какво за задържането на килограмите. Калории никога не съм броила, грамажи също. Единственото, което мога да спомена е, че не се връщам към храненето, което е довело до напълняването ми. Не ям хляб, пържено, мазно, сладко, ориз, картофи. Не съм ги изключила напълно от менюто си, но в много редки случаи се случва да хапна малко. Храненето ми винаги съдържа някакъв протеин и салата, но аз обичам да си хапвам такава храна и ми е сравнително лесно да нямам отклонения по отношение на яденето.

ТиЛи това ми беше второ отслабване и надявам се последно. Първия път отслабнах с 50 кг за няма и година време, задържах резултата около 4 години. След това започнах хормонални таблетки и някак неусетно започнах да качвам, а за капак имах и разни душевни терзания и стандарното търсене на утеха и спокойствие в храната. И както у дома ми повтаряха постоянно, че трябва да се взема в ръце и да отслабна и се криех в стаята си за да ям без да ме видят.. абе една вечер както нагъвах някакъв сладки под завивките се освестих и си рекох, че трябва да се взема в ръце и че храната не ми решава проблемите, а напротив дори ги задълбочава. И на следващия ден пак започнах битката с килограмите, но без да знам начално тегло. Следвах си режима и знаех, че ще стане един ден. Крайната цел не бяха определени килограми, а това да ми станат дрехите. И вече определено разчитам на фитнеса, както за оформяне на тялото, така и за задържане на постигнатото, а също и за справяне с емоцонални и други душевни тревоги. Дори вече минах един страшно труден период за мен без ядене, а с яко блъскане в залата.
Bandiera rossa започнах някъде в началото на миналата година, а снимките са от различни дни през изминалия месец, като тази с бицепса е от преди два дена. Залагам на фитнеса и на това да не прекалям с въглехидратите в храненето си.
Герганче много сладка тежест си имаш! И знай, че дори и 10 минути на ден са по-добре отколкото николко минути. А и началото винаги е трудно, човек се изморява бързо. С времето ще се учудиш сама каква издръжливост ще имаш. А за кожата, тя не че е увиснала, но на места е малко по отпусната отколкото ми се иска и сега работя за справянето с тези части.

Протеините и аз не съм смятала никога, но във всяко ядене имам протеин и след тренировка пия по един протеин на прах, та нищо чудно и повече от нормата да ги докарвам.
Извинявам се за дългия пост! Аз не пиша, не пиша и накрая като се разпиша стават едни фермани.

# 43
  • София, България
1. Зизу, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива във всеки един аспект от живота си 

2. Вече се чувствам все по-близо до 70кг.. Вече съм 71.7 или иначе казано...8.2кг надолу от 2-ри януари до днес. Доволна съм, не гладувам, но и не спортувам на този етап освен качването на стълби и отказването от асансьор. Противно на всички схващания се меря с кантар всеки ден, а мерки на 2 седмици.

3. Много ви се радвам на всички нови и стари образи, нека направим темата още по-активна и да се нахъсваме взаимно.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 23:16 от tissi

# 44
  • Козлодуй
Sivi, благодаря за отговора и аз обичам такава храна протеини и някаква салата но вечер дояждам след ядене разни не съвсем режимни храни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт