Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 091
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Зетче, по-често минавай! Добре дошли и на престрашилите се, които само следяха от балкона и успех!

Блекиту страшна циция се оказа, че даже и за по един виртуален бонбон не намина, но явно е празнувала пълноценно вчера. Да мине да каже това пицата какъв вкус имаше Simple Smile (Блеки, всичко това с усмивка)
Аз черпавам с балони днес, поне е въздух, че макар и виртуален шоколадът си е шоколад..10 години ММ ме търпи и съм му благодарна! И на вас честит празник и ви благодаря, че списвате, споделяте и ни е приятно тук.

# 136
Beeps, обичайте се още дълго.
Аз ще се оплача от нещо, ако някой има такъв опит, да каже. От няколко дни започнаха да ми излизат големи пъпки - първо на лактите, после на коленете, сега - на китките. Големи, червени пъпки, които ме сърбят ужасно. Да ме хапе нещо, силно се съмнявам, защото нямаше да хапе само мен, а и напоследък не успявам дори да изляза от офиса на обяд, така че и навън не ходя много-много. Не съм сменяла прах, сапун и т.н. Остава да е от храната, но от коя?

# 137
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може да са от дрехите за тренировка...ако престояваш твърде много време с тях ...

# 138
  • Варна
Интересно, само по ставите са. Чукни в нета да видиш. На странни места излизат.

# 139
Не съм от най-трениращите, но като ми се случи, веднага се изкъпвам след това и преобличам.
Погледнах в нета, но нищо съществено не открих - че може да е ухапване, храна, алергия от прах, акари, полени и т.н. Тоест - от всичко може да е. Аз ще пия по-късно противоалергично, н ми е интересно все пак.

# 140
  • София
Съни, като петна ли са? Голямото ми дете имаше АБКМ и когато четях, все такива симптоми описваха- на сгъвки, колене, лакти или при съвсем малките по бузите. Не казвам, че е това, но виж да спреш за няколко дни млякото и ако се повлияе е възможно да е някаква белтъчна непоносимост. Това се отключва когато си реши и независимо на колко си години и дали някой в семейството има алергии или не.

# 141
О, Бийпс, да, петна са. Дано не е това.

# 142
  • София
Ако кожата на мястото на петната е суха и започва да се "лющи"...Пробвай са спреш всякакъв млечен белтък (знам, че вчера каза колко обичаш млечни Frowning1), ама пробвай..

# 143
Не, не се лющи, подуто е, зачервено, все едно комар ме е ухапал.

# 144
да нямате паяк?

# 145
  • Варна
Че то кой няма паяци...

# 146
Sweat Smile мисля си, че нямаме, защото сме в ремонт и боядисваме, та поне паяжините сега ги няма или поне не ги виждам. Тези дни трябва да си пусна два хормона и мога да питам за изследване за лактозна непоносимост, ПКК също ще си пусна. Днес вече свърши, пих си кафето с малко мляко.

# 147
Че то кой няма паяци...
който ги е открил и ги е изсмукал с прахосмукачката Simple Smile
Sunny29 може да е от нещо покрай ремонта. Не знам .

# 148
Благодаря ви, момичета, както и аз си мислех - може да е всичко, има поне 10 причини. Ще глътна един ериус, че много ме сърби и ще си трая засега.

# 149
Sweat Smile мисля си, че нямаме, защото сме в ремонт и боядисваме, та поне паяжините сега ги няма или поне не ги виждам. Тези дни трябва да си пусна два хормона и мога да питам за изследване за лактозна непоносимост, ПКК също ще си пусна. Днес вече свърши, пих си кафето с малко мляко.
Алергична реакция към някакъв химикал?

Общи условия

Активация на акаунт