Дневникът тема 88 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 388
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Аз навсякъде съм чела че ако не се кара водния си продължаваш по план с протеинов.

Помело обожавам. Както и чесън Stuck Out Tongue Winking Eye На всичко слагам чесън Simple Smile

# 616
Познайте Милото какво си пуснал да гледа? Ама втората част.  Mr. Green

# 617
  • София
Саманта Фокс? Simple Smile

# 618
Кой да плува и спортува, ако може да се отнесе в приказки с приятелка в кафето на басеина ... но поне не проявих лакомия за вечеря.

# 619
Да ви кажа, това помело, цялото, където го ядох преди 4 часа, бая ме е заситило. Още не съм гладна, ама никак. Та за пореден път се убеждавам, че при мен е много важно да се наям, да се почувствам сита /не натъпкала се, да уточня/ и често просто с малки порции няма как да ми се случат нещата- в такива случаи постоянно ще си дояждам. 
А така- следтренировъчно имах протеин с банан, шепа спанак, лъжичка мед и кокосова вода; после си хапнах наденичките /3 броя/ с нищо като гарнитура от извара и печени чушки, после две фурми /набарах едни уникални/ и помелото, сега ще вечерям- паеля с миди, преобладават вторите, може и салата да направя някаква /ние много обичаме салати и без такава по принцип не сядаме да се храним/; имаше малък снак по едно време- две редчета хубав, качествен шоколад с лешници. И при всЕ, че днес се поотпуснах /фурми и шоколад/, мисля, че яденето си ми е екстра. 1600 калории, имаше и спорт- силова и аеробна след това. Доволна съм.

Joy Joy Joy

# 620
Аз също в отбора на лакомите.Говорим сякаш сме се събрали в тема за отслабване Grinning
Помело и аз много обичам само дето и децата много го тачат та рядко успявам да му се наситя.
Днес малко снежен фитнес и го писах дъждовен откъм други тренировки.Много ми е вяло и отпаднало.Май ще се разболявам.
Герганче като няма гири пълни бутилките с вода/пясък и си ти човека.С постоянство се постигат добри резултати.В началото започнах с лицеви на стената, след това на колене, но с вирнато дупе, след това на колене но успоредно на земята и вече ги правя мъжката а дори не съм и предполагала, че ще мога някога.Не се отказвайте!

# 621
Имаше един момент, в който си мислех че животът ми е Матрицата и съм избрала грешното хапче... обожавам филма Simple Smile
Разбричкахте ме с това помело, преди си купувах, но последните пъти все беше много дебелокожо, а вътре плод малко, но утре ще се пробва пак.

# 622
Помело и аз много обичам само дето и децата много го тачат та рядко успявам да му се наситя.

Ти защо мислиш, че му се наслаждавам в училищно време?  Crazy
Срам- несрам, открих помелото за себе си преди около 3 години, но пък от тогава щО количество съм погълнала... компенсирала съм липсите повече от качествено.

# 623
Аз помело, манго и ябълки не обичам. Дайте насам ананас , грейпфрут и смокини Simple Smile

# 624

Ти защо мислиш, че му се наслаждавам в училищно време?  Crazy
Срам- несрам, открих помелото за себе си преди около 3 години, но пък от тогава щО количество съм погълнала... компенсирала съм липсите повече от качествено.
Това си е много добра идея.Ще се възползвам от училището Grinning
Духче, права си цакат ни с кората, но то идеално хубаво няма.
Имам мускулна треска на трицепса.Демек хубавея Blush

# 625
  • Бургас
Вчера пробвах една от тренировките на Руми от 6 седмичната програма за начинаещи. Не вярвам, че ще го кажа, но все едно не съм тренирала. Реших, че ще завъртя още един кръг от 20-минутната програма за начинаещи и другата седмица ще скоча в дълбокото с 90 ДП за напреднали. Пък може и да се изненадам от себе си.
С храната мисля, че съм добре. Не пиша, не следя, не смятам. Въглехидрати само от зеленчуци  и тук-там някоя ябълка, круша или банан, други нямам. В неделя ще видим какви съм ги свършила.

# 626
tanya_79, съвсем добронамерен съвет- ако 6 седмичната програма ти се струва трудна- не се мятай на 90 ДП.  Peace Изкарай си още веднъж тази, която си започнала, после премини на 6- седмичната, щом сега ти се вижда трудна /ако правилно съм те разбрала/ и след това помисли и обмисли как да продължиш. 90 ДП е хубава програма, самата Румяна казва, че може да се прави и от начинаещи. И по мои наблюдения много начинаещи я започват, защото именно така се промотира. Друг е въпросът колко от тях я завършват. Голяма част се отказват, защото им идва доста нанагорно и просто не са готови за подобни натоварвания, други с малък или никакъв опит и липсваща изградена техника пък се контузват и си остават дотам със спорта като цяло, обобщавайки "това не е за мен". Което е жалко, защото програмите й са наистина добри, но неслучайно са разделени на нива, а в повечето видеа /особено по- старите, в които тя още се старае много повече/ тя обяснява много по- подробно как би следвало да се изпълнява всяко едно упражнение. С цялото това словоизлияние искам да кажа само едно- не бързай да скачаш в дълбокото.
И след като съм се изказала толкова "компетентно", би трябвало да дам и пример със себе си.  Laughing Би било пресилено да кажа, че последните месеци на миналата година съм тренирала редовно или усилено. Направо изгубих всякаква форма и издържливост, а не е като да не съм имала такава. Зарекох се, че повече няма да се занемаря откъм тренировки и движение до такава степен. Много ми се искаше да се гмурна отново в дълбокото- там, където спрях. Обаче прекрасно осъзнавам, че не това е начина и че именно подобни гмуркания почти през цялата 2017 доведоха до там, че само след втория или третия ден си измислях оправдания да не спортувам, имах контузии и неразположения, понякога искренно мразех всякакви активности. Реших този път да бързам бавно. И започнах с една програма и календар, които преди не бих и погледнала- толкова базова и елементарна би ми се сторила. Сега, обаче, гледам на нея с други очи. Дори започнах след нея /упражненията са кратки, по около 20 минути, без загряване и разтягане/ да включвам и аеробни упражнения, пак около 15 минутни. Става въпрос за нискоинтензивната- високоефективна програма на Румяна. Може би ти правиш същите, като се замисля- първата им част беше промотирана безплатно, ако не се лъжа. Аеробните, които допълвам, са пак нейни, щадящи коленете- имам ги от платения й режим. И така, започвайки от нулата едва ли не, тренирам редовно, упражненията вече са ми леки, не са ми достатъчни, увеличих тежестите, не се задъхвам, правя всичко с лекота. От другата седмица минавам на втората част от тази програма- с ластици. И вече след нея, като ми стане лека започвам с програми и календари за по- напреднали. Кои точно- още се двоумя. Едното е именно 90 ДП, ниво 2, или Дупемания, или нещата от он- лайн фитнеса й; другото е колебания между други треньори и като цяло май клоня към второто. Ще видим, първо да стигна дотам. Ох, голям ферман стана, но просто искам да кажа- не се изсилвай и не бързай с дълбокото.  Hug

# 627
  • Бургас
ТиЛи, благодаря за споделеното и съветите. Явно не съм се изразила правилно, исках да кажа, че 6-седмичната ми дойде много лека, просто не я усетих. До тук завъртях два пъти 5- дневната програма за начинаещи - тази с безплатните 20 Мин. тренировки за начинаещи. И понеже започна да ми омръзва, реших да мина и 6-седмичната (която доколкото разбрах, е просто старата версия на тренировките за начинаещи). Обаче явно там тренировките са по-кратки и по-леки. Но пък техниката е много добре обяснена, не съжалявам, че я изгледах цялата.
В темата за тренировките с Руми четох, че се спазва горе-долу следната последователност на безплатните тренировки: начинаещи 2-3 седмици, после 90ДП ниво 2, след това ниво 3, Румфит и оттам нататък идват платените Дупемания и Фитнес клуб. Такъв е и моят план за сега.
Та много се двоумих още тази седмица за 90ДП, но ми се видя сложно. Затова ще изчакам още седмица и ще я пробвам. Ако се окаже, че ми е прекалено тежка, ще продължа с начинаещите. Имам върху какво да мисля, написала си много полезни неща. Аз обичам да планирам и да обмислям следващите си действия в аванс, всеки съвет в това отношение ми е много полезен.

# 628
  • София
Гледай да не пропускаш ден, в който си решила да тренираш. С колежката вече си имаме лаф по въпроса. Практикувала йога усилено дълго време, един ден си казала "бе, мързи ме" и вече втора година не ходи на йога. Мен като ме помръзва нещо и си викам "не, че ще станеш като Колежката" и си ходя чинно до залата.
На работа ми се пече яйце на задника, много се надявам да ми огрее и баджаците тоя зор и стрес Simple Smile

# 629
  • София
Когато пишете в темата, че не се мерите, но усещате като отслабвате, винаги ви се радвам и си мисля защо не усещам и аз така нещата. Аз усещам само като ми се "залепи стомаха", но това може да стане и на много кг.

Вчера обаче!!! Най-накрая се усетих отслабнала, усетих, че има значителна разлика. Всъщност от началото на годината съм -7,1 кг. Така че съм доволна засега, продължавам и с моното.

Общи условия

Активация на акаунт