Банята - 31-ва тема

• 114 081
  • 837
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Така е много добре и се използва пространството максимално

# 391
# 392
Devil Rose,  Мивката не може ли да мине до тоалетната, едно до друго на късата стена на банята? Тоалетната чиния да е като на първия чертеж.

# 393
  • Варна
Мивката не може ли да мине до тоалетната, едно до друго на късата стена на банята? Тоалетната чиния да е като на първия чертеж.
+1
Същото си го мислих първоначално. Simple Smile

# 394
Колко е широка банята? Ако вратата се отваря навън, няма ли да се оползотвори по-добре мястото?

# 395
# 396
Ако мивката влезе до тоалетната душа идва почти срещу вратата.  Иначе няма място заради тоалетната. Стандартно е било така, после са го разменили.
Вратата се отваря навътре и така остава. Трябва да измеря като се завърти тоалетната колко остава пред нея за преминаване.

# 397
Ако мивката влезе до тоалетната душа идва почти срещу вратата.  Иначе няма място заради тоалетната. Стандартно е било така, после са го разменили.
Вратата се отваря навътре и така остава. Трябва да измеря като се завърти тоалетната колко остава пред нея за преминаване.
Няма да сменяте вратата ли или няма как да се отваря навън? Тя така направо запушва банята.

# 398
umen_iankov, да плочките са същия вид !

https://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B … d-(16)-11469.html

petiaivanov няма възможност вратата да се отваря навън т.к коридорчето е много тясно и има друга плъзгаща се врата.

# 399
Мислехме да се отваря навън, но е плътно до стената отляво и съответно отзад е входната врата. Няма да е удобно - двете врати ще се удрят една в друга. Тоалетната не изглежда толкова голяма, ММ се е престарал с рисуването Simple Smile

# 400
umen_iankov, да плочките са същия вид !

petiaivanov няма възможност вратата да се отваря навън т.к коридорчето е много тясно и има друга плъзгаща се врата.
Ами щом няма-добре. На мен плочките в по-тъмния цвят на стените не ми допадат как се съчетават с мозайката -нито цветово, нито геометрично. Може би не трябва да са разположени в хоризонталното направление.

# 401
..... тази мозайка на никаква височина зад мивката, която пък с този дървесен декор изобщо не се връзва с нищо.

# 402
  • София
На живо според мен хоринзонтално изглеждат добре

# 403
  • София
..... тази мозайка на никаква височина зад мивката, която пък с този дървесен декор изобщо не се връзва с нищо.
шкафчето е бяло не е като на проекта

# 404
Здравейте, включвам се в тази тема да си изкажа неприятните случки, свързани със структура за вграждане на уж немската и супер качествена фирма Villeroy & boch. Преди две години си закупихме комплект вградена структура за вграждане, тоалетна чиния и мивка на въпросната марка, от магазин Форма баня, Форма глас или там както ще да е на ул. "Ами Буе" 51 в София /срещу ВМА/ .https://formabania.bg/  Въпросния човечец в магазина ни убеждаваше едва ли не - как знаеш за какво си даваш парите ....немско качество гарантира, че 15 години няма да имаме проблем. И идва момента, в който си протече.... И се почват проблемите. Свързвам се аз с посочения на сайта телефон, препращат ме уж към сервиз...да ама не сервиз на тази марка представете си в България няма!! И как продаваш нещо....обещаваш гаранция и после нищо.... да пием една студена вода ли? Ами да си бяхме взели евтина структура...да не им се сърдя на хората, ама при тази цена очакваш качество и коректно обслужване след това!!!

Общи условия

Активация на акаунт