Банята - 31-ва тема

• 114 003
  • 837
  •   2
Отговори
# 540
  • По света и у нас
     Ние купихме сгъваема седалка, която ще сложим на стената в душовото пространство. Няма да ни бъде излишна. Laughinghttps://www.keramo-bg.com/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D … BD%D0%B0-ICS-009F

# 541
  • Варна
Много ми харесва място за сядане в душ пространството, супер за педикюр.

# 542
Сега, като ви чета, и на мен ми се прииска да има място за сядане под душа, но не за педикюр, а защото често ми се вие свят от парата. Ееееех, ММ няма да се навие на такава седалка Sad

# 543
  • По света и у нас
   А защо да не се навие?  newsm78Тя ще стои в сгънато положение, когато той се къпе и няма да му пречи. А на теб наистина ще ти върши работа. Ние я взехме заради удобството. Няма да имаме вана.

# 544
  • София
   А защо да не се навие?  newsm78Тя ще стои в сгънато положение, когато той се къпе и няма да му пречи. А на теб наистина ще ти върши работа. Ние я взехме заради удобството. Няма да имаме вана.

Може ли размери, на нас ни се получава една ниша и като я гледам ще е идеална за там ?

# 545
Така и стана, като й видя цената на седалката, направо настръхна. Много пари изхарчихме покрай цялостен ремонт и обзавеждане, дори не сме приключили още.

# 546
  • По света и у нас
   Asmegin, размерът на седалката ни е 32/38 см. Наистина не е евтина. Намерих сайт, в който има по-евтини, но и те надхвърлят 100 лв.- https://voevmedical.com/%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0 … 0%b0%d0%bd%d1%8f/
   Ние започнахме да се снабдяваме първо с аксесоарите, което сигурно не е правилно. Нямаме още представа, колко хилядарки ще ни трябват за довършване на една малка баня/3,90 кв.м./. Тези дни би трябвало да ни кажат цената.

# 547
  • София
На нас цената досега за материали е 2632 без да сме купили фуги и без да сме плащали за труда на майстора. Вярно, че нашата е стандартна панелна, т.е. по-голяма, ама пак си е сума. Освен това не се знае още какво ще излезе докрая.

# 548
merian64, освен плочките (и санитарията, предполагам), какво друго влиза в тази цена? Сифон/и, смесители, огледала, душ, паравани и други такива включени ли са в нея? И за колко квадрата става дума, предполагам 4-5, ако е стандартна?

# 549
Момичета, да ми препоръчате  фугираща смес? Марка? Модел?
Банята  ще ми е в кремаво.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 16:51 от anichkaffm

# 550
  • София

най-масово ползваната е на Церезит С40,  има палитра с поставени фуги в магазините, носих си парче плочка, исках да се слива, 2 кг са 12 -14 лв

# 551
  • In transit
Церезит недей! Точно цвят капучино ползвахме. Като тръгна да чистя банята и цвета му пада.

# 552
Знам, че хората са доволни от Мапей. И на нас ни предстои избор на фугираща смес и като казах на майстора, че искам с Мапей и той каза, че може да не ми хареса, понеже била по-едрозърнеста.

# 553
В крайна  сметка, купих и от двата вида за двете помещения. След  време  ще докладвам, до колко съм доволна.

# 554
Здравейте, наближават изложенията в ИЕЦ, за безплатен вход еднократно РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА ИЗЛОЖЕНИЯ ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2018
- https://registration.iec.bg/expo/28/form/bg

Общи условия

Активация на акаунт